Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KONIU hopsanko robimy na pierwszą :)
patataj,patataj,patataj

Przepraszam KONIKU za przechwałki :oops:
03/03 minie pierwszy roczek FAZUNI (4 lata schron,2 lata Supraśl=buda i głodny brzuch karmiony po kryjomu przez bbgm :loveu:) pilnuje dwóch jamniorków i swojej cudownej Małgosi :loveu:

KONIKU musi i Tobie się w końcu udać

Posted

kolejny dzień walczymy,szukamy,prosimy i wierzymy ..... domku przybywaj pokochaj Naszego chłopaka i daj mu szanse stać się wspaniałym przyjacielem ..... patataj,patataj,patataj po domek KONIKU gnaj .....

Posted

[quote name='zachary']Koniku, co z Tobą psiaku, że tak długo cię trzeba ciągnąć za uszy do góry???....Taki przystojny jesteś...i nikt tego nie zauważa...

zachary myślę,że dużo ludzi obawia się tego typu psa :-( ..... szkoda,że nie dają KONIKOWI szansy wykazania się na FB tez bez odzewu :( ale i tak lecimy mimo przeciwności losu bo może dziś DOMEK wypatrzy KONISIA :loveu:

Posted

hej chłopaku :) dziś niedziela więc spokojnym spacerkiem maszerujemy na górę ;) oj KONISIU KONISIU przydała by Nam się zaczarowana różczka ..... hmmmm

Posted

zachary napisał(a):
Przydałaby się też zaczarowana dorożka, która zabrałaby Konika....do magicznego domu...

ano przydała by się przydała .....

Posted (edited)

Dzisiaj jeszcze miodzio pogoda, więc koniecznie na spacer...W weekend deszcz ze śniegiem i błoto...Czytałam wątek fajnej dobermanki Toryhttp://www.dogomania.pl/forum/threads/205031-Warto-było-czekać-Tora-dostała-drugie-życie-w-swojej-RODZINIE!!!!-)-) , która nawet trafiła raz do ds ale szybko się jej pozbyto a ona taka urocza była, no...trochę duża....ale to widać, jak ktoś decyduje się na adopcję psa, że nie przygarnia pinczerka....Dogi z Bielska też były dużymi psami ale trafiły w końcu do miłośników dużych psów, chociaż czekanie na domki stałe trochę trwało....

Edited by zachary
Posted

jeśli KUNA nic nie będzie miała przeciwko to mogę czasem wymyślić jakąś historyjkę widzianą oczami KONIA oczywiście to będzie fantazja z mojej głowy no chyba,że coś KUNA mi ciekawego podrzuci ;) ...... może wydarzenie zrobi się bardziej interesujące i domek na horyzoncie się pojawi ..... jak myślicie ?