psi Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 KasiaT napisał(a):Zagladam do Konisia przed urlopem Udanego urlopu cioteczko KasiaT :) Quote
psi Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 dreag napisał(a):Halo, halo, jest tu kto?;) No jest ;) ciotka co się czepiła Konia i od czepić się nie chce :eviltong: ehhhh cholera domku nie widać :( Quote
Magolek Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 I ja zaglądam do Konisia. :) Taki fajny psiak i ciągle nie ma swojego własnego ludzia. Quote
Kuna Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Witam po długiej przerwie:oops: Konik w ostatnim czasie bardzo się zmienił, spacer z nim to przyjemność, chodzi nieomal przy nodze, przybiega na zawołanie i nawet "siad - zostań" respektuje :) A oto dowody: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Niestety, kojec mu nie słuzy. Tak jak przed wypadkiem, tak znowu je masakryczne ilości i jest chudy. Spala się chłopak, chciałby do ludzi. Jak były burze to nawet wyskakiwał z kojca i przybiegał do domu. Bardzo chciałabym, żeby już trafił do swojego. Quote
dreag Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 Dzięki Greta za zdjęcia i wieści, jak Ty się obrabiasz ze wszystkim dziewczyno:crazyeye:?? Podziwiam:). A Konik mądry facet! Quote
Magolek Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Taki fajny psiak, dlaczego nikt tego nie widzi. Quote
KasiaT Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Miałam cichą nadzieję,że jak tu zajrzę po urlopie,to Konik będzie miał już swój domek............ Quote
psi Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 KasiaT napisał(a):Miałam cichą nadzieję,że jak tu zajrzę po urlopie,to Konik będzie miał już swój domek............ niestety :( aż dziwne bo to cudowny psiak i w dodatku bardzo pozytywny na człowieka ... Quote
Klementynkaa Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Konik w górę a ja zapraszam na dobermani bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/245311-smycze-obroże-piłeczki-miseczki!-dla-Nadziei-Dobermana-do-30-lipca-do-23-00!#post21084919 cioteczki pomózcie go utrzymac bo normalnie ginie w czeluściach dogo... Quote
Recommended Posts