psi Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Czy ma ktos moze tekst KONIA co był na FB bo nadal nie powrócil :( Quote
Klementynkaa Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='psi']Czy ma ktos moze tekst KONIA co był na FB bo nadal nie powrócil :([/QUOTE] gdzies był tutaj na wątku bo był tez wykorzystywany w ogłoszeniach! tylko teraz w pracy nie mam za bardzo czasu żeby poszukać :( Quote
psi Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Dziękuję KasiaT ja ostatnio nie mam głowy do niczego :-( zaniedbuję KONIA i tu i na FB :( ale postaram sie do niego zaglądać częściej Quote
dreag Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 Znalazłam to: VITO został namierzony w lesie. był śnieg, trzaskający mróz a ten gamoń spał pod drzewkiem... szczęśliwie został namierzony przez mądrą i wrażliwą osobę, dla której pies to PIES! niestety, pies bał się i trzeba było czasu! VITO dostał prowizoryczną aczkolwiek ciepłą budę, był regularnie dokarmiany aż w końcu pozwolił się złapać i umieścić w hoteliku! siedzi w hoteliku wciąż, czas płynie a VITO wypatruje swojego nowego domku! wciąż bezskutecznie! VITO ma około 4-5 lat, jest dość dużym i silnym psem. jest bardzo wesoły i energiczny! wobec ludzi, których pozna jest przytulasty i miziasty! uwielbia zabawki, które sobie może rozszarpać VITO bardzo chciałby zamieszkać z kimś kto doceni jego charakter i żywiołowość! kontakt w sprawie VITO: Greta tel. 511 067 351 [FONT=Tahoma]I to starsze: Koni czeka na dobry dom. Ma bardzo przyjazne nastawienie do ludzi i innych psów, lubi się przytulać, jest przyjacielski, wpatrzony w człowieka jak w obraz. Zachowuje się jak szczeniak - bawi zabawkami, gania za opiekunem. Będzie doskonałym kompanem do towarzystwa, długich spacerów i zabawy. Potrafi chodzić na smyczy, problemu nie stanowi jazda autem. Został zaszczepiony i odrobaczony. Pies nie na łańcuch!!! Najlepszy byłby dla niego dom z ogrodem. Zwierzę nie jest rzeczą, czuje.[/FONT] Quote
KasiaT Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Konisiu niech w końcu i do Ciebie los sie usmiechnie Quote
psi Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Tekst na FB powrócił :) hopsam na pierwsza KONISIA :) Quote
dreag Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 Niech chłopaka wypatrują:). Przy okazji zapraszam na bazar moich 2 panienek z ronda: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244555-Bazarek-na-utrzymanie-Lisuszki-i-Miki-z-ronda-do-1-07-g-20-00?p=20987023#post20987023 Quote
KasiaT Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Czy to już nie czas,aby ktos go wypatrzył.....zasiedział się Koniś w DT oj się zasiedział Quote
psi Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Kasia masz rację .... ja wiem,ze u Kuny mam jak w raju ale czas by było pójść na swoje .... pełnoletni jest więc sruuuu po domek Quote
psi Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 dreag napisał(a):Oj Koniu, Koniu, gdzie TEN ludź?! kurcze zapewne chodzi o typ rasy (tak myślę) dobermany swego czasu nie miały dobrej opinii ..... oczywiście wiadomo dlaczego DURNY człowiek to i z cziłki zrobi potwora :( ale KONIU na szczęście jest pozytywnie "zakręcony" na człowieka :) KOCHA GO PONAD WSZYSTKO..... Quote
Recommended Posts