Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='psi']Czy ma ktos moze tekst KONIA co był na FB bo nadal nie powrócil :([/QUOTE]
gdzies był tutaj na wątku bo był tez wykorzystywany w ogłoszeniach! tylko teraz w pracy nie mam za bardzo czasu żeby poszukać :(

Posted

Dziękuję KasiaT ja ostatnio nie mam głowy do niczego :-( zaniedbuję KONIA i tu i na FB :( ale postaram sie do niego zaglądać częściej

Posted

Znalazłam to:

VITO został namierzony w lesie. był śnieg, trzaskający mróz a ten gamoń spał pod drzewkiem... szczęśliwie został namierzony przez mądrą i wrażliwą osobę, dla której pies to PIES! niestety, pies bał się i trzeba było czasu!
VITO dostał prowizoryczną aczkolwiek ciepłą budę, był regularnie dokarmiany aż w końcu pozwolił się złapać i umieścić w hoteliku!
siedzi w hoteliku wciąż, czas płynie a VITO wypatruje swojego nowego domku! wciąż bezskutecznie!

VITO ma około 4-5 lat, jest dość dużym i silnym psem. jest bardzo wesoły i energiczny! wobec ludzi, których pozna jest przytulasty i miziasty! uwielbia zabawki, które sobie może rozszarpać
VITO bardzo chciałby zamieszkać z kimś kto doceni jego charakter i żywiołowość!
kontakt w sprawie VITO: Greta tel. 511 067 351

[FONT=Tahoma]I to starsze:

Koni czeka na dobry dom. Ma bardzo przyjazne nastawienie do ludzi i innych psów, lubi się przytulać, jest przyjacielski, wpatrzony w człowieka jak w obraz. Zachowuje się jak szczeniak - bawi zabawkami, gania za opiekunem. Będzie doskonałym kompanem do towarzystwa, długich spacerów i zabawy. Potrafi chodzić na smyczy, problemu nie stanowi jazda autem. Został zaszczepiony i odrobaczony. Pies nie na łańcuch!!! Najlepszy byłby dla niego dom z ogrodem. Zwierzę nie jest rzeczą, czuje.[/FONT]

Posted

Kasia masz rację .... ja wiem,ze u Kuny mam jak w raju ale czas by było pójść na swoje .... pełnoletni jest więc sruuuu po domek

Posted

dreag napisał(a):
Oj Koniu, Koniu, gdzie TEN ludź?!

kurcze zapewne chodzi o typ rasy (tak myślę) dobermany swego czasu nie miały dobrej opinii ..... oczywiście wiadomo dlaczego DURNY człowiek to i z cziłki zrobi potwora :(

ale KONIU na szczęście jest pozytywnie "zakręcony" na człowieka :) KOCHA GO PONAD WSZYSTKO.....