Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja też mu zyczę, bo mam go dość :p
Koń wielce szkolony jest,,, gania po podwórzu luzem i zawsze na gwizd przybiega do człowieka... ale, żeby tak cudownie nie było - na smycz daje się zapiąć, jak już się wybiega... wczoraj chyba z godzinę trwało zanim łaskawie wrócił i wszedł do domu - na dodatek, jak się okazało, wytarzany w jakimś g...nie:angryy:
Koniu, w tym nadchodzącym roku, życzę Ci olbrzymiej hawiry z pięknym ogrodzeniem, której będziesz mógł pilnować, ciepłego kominka, przy którym wygrzejesz stare kości i cierpliwego człowieka - bo takiego ci trzeba:eviltong:

To powiedziałam ja - matka twoja - Greta

Edited by Kuna
Posted

Konisiu życzę Ci w zbliżającym się nowym roku kochających ludzików ,domu z ogrodem i tony smaczków i mam nadzieję,że te moje pobożne życzenia się spełnią...

Posted

Uwaga, uwaga, Koniś na Nowy Rok dostał darmowy dt u Kuny:loveu:. Chyba jednak czuje do niego wyjątkową słabość:evil_lol:. Wielkie dzięki:multi:!!!!
Wszystkim cioteczkom podziękowania za pomoc w jego dotychczasowym utrzymaniu:loveu:. Mam nadzieję, że nadal będziecie o nim pamiętać i promawać jego uroczy pychol:).
Pieniążki, które zostały będą na obsługę weta czy inne potrzeby, np. obrożę p/kleszczową, którą już właśnie trzeba mu kupić;).

Posted

był chociaż jeden telefon w sprawie adopcji? Zrobię nowe ogłoszenia bo tamte już chyba miesiąc temu robiłam tekst zostawiać taki jak był czy coś zmieniamy?

Posted

dreag napisał(a):
Uwaga, uwaga, Koniś na Nowy Rok dostał darmowy dt u Kuny:loveu:. Chyba jednak czuje do niego wyjątkową słabość:evil_lol:. Wielkie dzięki:multi:!!!!
Wszystkim cioteczkom podziękowania za pomoc w jego dotychczasowym utrzymaniu:loveu:. Mam nadzieję, że nadal będziecie o nim pamiętać i promawać jego uroczy pychol:).
Pieniążki, które zostały będą na obsługę weta czy inne potrzeby, np. obrożę p/kleszczową, którą już właśnie trzeba mu kupić;).

No i troche kasy trzeba przeznaczyc na kawę;) Nie wspominałam jeszcze ale w niedziele z Konikiem piłam kawę... dosłownie:) Konik siadł przy stole i wypił Kunie kawe z porcelanowego kubeczka:evil_lol:
to sie nazywa wychowanie:eviltong:

Posted

To co się dopiero przyznajesz, że miałaś taką przyjemność???

asika5 napisał(a):
No i troche kasy trzeba przeznaczyc na kawę;) Nie wspominałam jeszcze ale w niedziele z Konikiem piłam kawę... dosłownie:) Konik siadł przy stole i wypił Kunie kawe z porcelanowego kubeczka:evil_lol:
to sie nazywa wychowanie:eviltong:
Chłopak z salonów:evil_lol:. No to faktycznie, trza zaopatrzyć Kunę w kawę, żeby mogła sobie pić kawę z kompanem:lol:. Co tam filiżanka, kubas potrzebny z półlitrowy na takiego Konia. Jak łyknie to do rana będzie chałupą trząsł:diabloti:.

Jak tam jego facjata:cool3:?

Posted

[quote name='Elza22']był chociaż jeden telefon w sprawie adopcji? Zrobię nowe ogłoszenia bo tamte już chyba miesiąc temu robiłam tekst zostawiać taki jak był czy coś zmieniamy? Przepraszam Cię bardzo, jakoś wczoraj umknął mi ten post.
Ostatnio coś takiego dawałam do gazety;):
VITO ma około 5 lat, jest dość dużym, silnym, bardzo wesołym i energicznym psem. Uwielbia kontakt z człowiekiem. Wobec ludzi, których pozna jest przytulasty i miziasty. Powinien zamieszkać z kimś, kto doceni jego charakter i żywiołowość! Na pewno będzie doskonałym stróżem. Uwielbia szczekać, a jednocześnie nie jest agresywny. Niestety nie akceptuje kotów ani innych psów, powinien być jedynakiem.

Posted

Hm... nawet nie wiedziałam, że Wy tu takie rewelacje podajecie :eviltong:, a kawę chętnie przyjmę (rozpuszczalną:cool3:), ale pod warunkiem, ze ze mną wypijecie :)

Posted

Ja też lubię rozpuszczalną, więc nie przepuszczę okazji, by wypić w tak doborowym towarzystwie:).
Greta, zamówię dla Konia Foresto, u moich odpukać się sprawdziła.

Posted

dreag napisał(a):
... zamówię dla Konia Foresto, u moich odpukać się sprawdziła.

U mojego kudłacza też sie sprawdziła. A masz gdzieś dobrą cenę na nie?

Posted

[quote name='dreag']Przepraszam Cię bardzo, jakoś wczoraj umknął mi ten post.
Ostatnio coś takiego dawałam do gazety;):
VITO ma około 5 lat, jest dość dużym, silnym, bardzo wesołym i energicznym psem. Uwielbia kontakt z człowiekiem. Wobec ludzi, których pozna jest przytulasty i miziasty. Powinien zamieszkać z kimś, kto doceni jego charakter i żywiołowość! Na pewno będzie doskonałym stróżem. Uwielbia szczekać, a jednocześnie nie jest agresywny. Niestety nie akceptuje kotów ani innych psów, powinien być jedynakiem.

Nie ma sprawy a jakie fotki? Może jakieś nowe?