Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dreag, dzisiaj przelałam składkę za Konika, ale z pośpiechu wpisałam za X 2012 r. zamiast za IX, sorry. Gdzie ja tak się śpieszę,że już jestem w październiku?...Jeszcze trochę a całkiem sfiksuję...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='malibo57']Do Konika "przyprowadził" mnie cudny polar z bazarku.
Deklaruję jednorazowo 100,- i proszę o dane do przelewu.
Buziak w Konikowy Nos:loveu:[/QUOTE] Wow, nie wierzę:crazyeye:. Cudne dzięki:loveu::loveu:!!!! Zapraszamy do grona przyjaciół Konia:). Już wysyłam PW z kontem;).

Posted

Zaglądam do Konisia-mam nadzieję,że zła passa w niedługim czasie zostanie przerwana i chłopak znajdzie swój osobisty kawałek podłogi i zajmie należne miejsce w sercu swojego człowieka-nieustannie trzymam kciuki za chłopaczka

Posted

Dzięki za obecność u Konisia:).
Póki co, kawałek podłogi jest w zasięgu marzeń, ale co tam... Lepiej poczekać na ten WŁAŚCIWY I JEDYNY!

Kuna, ślę kasę za wrzesień;).

Posted

[quote name='jaanna019']Nie martw się Aga, co tam kawałek podłogi, gdzieś na Konia czeka cała stajnia ;)[/QUOTE]
No ja myślę:).
A Ty przypadkiem nie miałaś gdzieś zajechać swoim niezastapionym rowerkiem:razz:?? Czekam i czekam, ciasto co tydzień robię, a tu cisza...;).

Posted

[quote name='dreag']No ja myślę:).
A Ty przypadkiem nie miałaś gdzieś zajechać swoim niezastapionym rowerkiem:razz:?? Czekam i czekam, ciasto co tydzień robię, a tu cisza...;).[/QUOTE]
Czekam na ocieplenie i żeby mi trochę gile w nosie wyschły ;) rozpoczęłam czwarty tydzień choroby :(

Posted

[quote name='jaanna019']Czekam na ocieplenie i żeby mi trochę gile w nosie wyschły ;) rozpoczęłam czwarty tydzień choroby :( Zaraziłaś mnie na odległość, ledwo zipię:p.

Majreg baaardzo dziękuję za pieniązki, które zasiliły konto Konisia (50zł):loveu:.

Posted (edited)

[quote name='majreg']Ciesze sie ,ze moglam pomoc:grins:. Postaram sie jeszcze w przyszlosci na cos nadac:lol:. Z chęcią Cię wykorzystam:). Ale to zabrzmiało:evil_lol:.

[quote name='asika5']strach tu wchodzić bo jeszcze ja zacznę gilać:evil_lol:

być może w tym tygodniu będe u Konia:) jakieś życzenia?

Mówię Ci , ta jaanna019 to zaraza:evil_lol:, zaraz mi się zaczęło kręcić w nosie, jak tylko tu weszła i przeczytałam, że ona jeszcze zarazki roznosi:roll: .

Oczywiście, że są życzenia:razz::
1. Buziaki w nochal.
2. Pozdrawienia od ciotek.
2. Wyspacerowanie Konia.
3. Zdjęcia zadowolonoweo pychola.
4. Inwencja twórcza gościa, znaczy Twoja;).

Podołasz:eviltong:?

Edited by dreag