KasiaT Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='dreag']KasiaT dzięki, paczuszka dotarła:multi:. Nie ma za co-zrób z tym co chcesz ;) Quote
dreag Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 Zachary, dziękuję za wpłatę za czerwiec:). Quote
Magolek Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Znalazłam przypadkiem wątek Konika. Mam inne zobowiązania, więc mogę tylko symbolicznie zadeklarować grosik - 10 zł miesięcznie. Poproszę konto do wpłaty. :) Quote
dreag Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 Magolek napisał(a):Znalazłam przypadkiem wątek Konika. Mam inne zobowiązania, więc mogę tylko symbolicznie zadeklarować grosik - 10 zł miesięcznie. Poproszę konto do wpłaty. :) Witaj, jak miło, że wpadłaś i zostajesz:). Konto jeszcze dziś wyślę i bardzo dziękuję za deklarację:loveu:. Quote
dreag Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 To koci wstęp do psiej fotorelacji:razz:. Nieprawdaż, że słodki:loveu:? Quote
jaanna019 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 A jaki sprytny :crazyeye: niby leniwy spasiony śpioch ale umie zgrabnym ruchem elegancko jedzonko człowiekowi z ręki wyjąć :evil_lol: Quote
dreag Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 (edited) To jak zrobił furorę, to jeszcze jedno:). Proponuję zwrócić uwagę, gdzie sobie trzymam nóżkę dla wygody. [FONT=Tahoma] [/FONT]A jutro przejdę do głównego bohatera, czyli Konika i do relacji z miłej wizyty u Kuny i zwierzyńca (dziś muszę już opuścić dogo;)). Działo się, działo, ten potworek ze zdjęć:evil_lol: wyrywał mi łapą ciastka, zanim zdążyłam wepchnąć do buzi. Ja wiem, że powinnam się ograniczać ze słodyczami:roll:, ale żeby stosować aż tak drakońskie metody...:cool1: Mam na wszystko świadka, specjalnie wzięłam ze sobą:), jutro zdradzę jak na spowiedzi;). A to na słodki sen - poza "tylko mnie kochaj":). Edited June 17, 2012 by dreag Quote
KasiaT Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Takiemu kocisławowi można wybaczyć wszystko-normalnie do zamiziania(uwielbiam koty,moje psy też,a mój SZM nie daje się przekonać już od kilku lat)-burkowate cudeńko. Ale to wątek Konika,więc pociumkam też o nim-piękny ,duży Pan Pies Quote
Kuna Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 To może ja przed snem jeszcze Was pocieszę skoro dreag taka tajemnicza ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
dreag Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Jaka tam tajemnicza... po prostu padnięta po przegonieniu po lesie:eviltong:. I to dwukrotnie! Oczywiście z wielką przyjemnością:loveu:. Ale Grecie krzepą nie dorównam, więc i z językiem na brodzie:cool1:. Anka, jak to chudzina, wiatr ją pchał, więc też się nie zmęczyła i na wątek przyleciała:lol:. Nooo, powiem Wam, że kasa na marne nie idzie;) (za wyjątkiem przetrawionego i wydalonego żarcia:evil_lol:, które Konik pałaszuje w wielkich ilościach, co zaczęło nas trochę i niepokoić w połączeniu z mnóstwem pochlanianej na spacerach trawy). Koniś błyszczący, mężny, silny (korzystał, że ja się daję i ciągną jak... koń:lol:). [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT]Na razie tyle, lecę do pracy. Quote
doris66 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Koń jest boski, a ogon to ma zaj.....ty. Jakby ogonem przywalił z radości to poczułoby się, oj poczułoby. Quote
Vicky62 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Piękny jest...taki dostojny Koń.Widać,ze masę ma. Quote
PaulinKa030894 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Przepraszam że się wetnę ale sytuacja MEGA PILNA Dramatyczna sytuacja w schronisku w ruskiej wsi !! Potrzebujemy wsparcia finansowego, potrzebne są również auta do przewiezienia psiaków ze schroniska do DT , oraz ręce do pomocy na miejscu !! My nie prosimy, My błagamy. http://www.dogomania.pl/forum/thread...0#post19257460 Quote
Maia Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 ależ załuje że nie było mnie z Wami:/ A Koniś cudooo!!!:-) Quote
dreag Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 (edited) Maia, żałuj, żałuj kobieto:razz:. To teraz przedstawię towarzystwo do spacerów:). Konik z Sonią, która siedzi już u Kuny chyba ponad rok. Fajna i grzeczna z niej dziewczynka. Potrzebuje ogłoszeń (ktoś chętny pomóc?). Zdjęcia specjalnie dla Bożenki, żeby mogła sobie popatrzeć na podopieczną;). A tu - poznajecie;)? Natasza i Borys, malutkie pieseczki:). I znowu Koniś:) - przy tym głazie to ja kazałam im siąść - czarnemu facetowi i Pani w fajnych pomarańczowych gatkach (bardzo twarzowych i fotogenicznych:fadein:). Jednak ujęcie nie wyszło tak atrakcyjnie, jak chciałam:roll:. Edited June 18, 2012 by dreag Quote
Alla Chrzanowska Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 O Koniku opowiedziała mi Magolek. Obłożona jestem deklaracjami stałymi po uszy, więc dużo nie wyskrobię. Deklaruję 20,00 zł płatne między 15 a 20 każdego miesiąca. Poproszę o nr konta na PW. A przy okazji trochę prywaty - jak wygląda sytuacja finansowa Borysa i Nataszy? Quote
dreag Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 (edited) Alla Chrzanowska napisał(a):O Koniku opowiedziała mi Magolek. Obłożona jestem deklaracjami stałymi po uszy, więc dużo nie wyskrobię. Deklaruję 20,00 zł płatne między 15 a 20 każdego miesiąca. Poproszę o nr konta na PW. Wow:multi:, dzięki Ala:loveu:, Wasze deklaracje to Konika to ogromny zastrzyk gotówki dziewczyny:). Czyli ze stałych będzie już ze 100 zł, brakujące 200 znowu spróbuję "zarobić" bazarkiem;). Alla Chrzanowska napisał(a):A przy okazji trochę prywaty - jak wygląda sytuacja finansowa Borysa i Nataszy? Tragicznie... prosiłam jaanna019, by rzekła słówko na ten temat. Edited June 19, 2012 by dreag Quote
Alla Chrzanowska Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 dreag napisał(a):Wow:multi:, dzięki:loveu:, to dla nas ogromny zastrzyk dziewczyny:). Tragicznie... prosiłam jaanna019, to powie więcej jak wróci. To dlaczego nie dajecie mi znać. No kto tu jest od dogów? Kto? Może chcecie, żebym zrobiła na Nataszę i Borysa bazarek? Quote
jaanna019 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Alla Chrzanowska napisał(a):To dlaczego nie dajecie mi znać. No kto tu jest od dogów? Kto? Może chcecie, żebym zrobiła na Nataszę i Borysa bazarek? Już sobie ustaliłyśmy telefonicznie. Alla dziękuję za serce do dogów :) Quote
Recommended Posts