Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znalazłam przypadkiem wątek Konika. Mam inne zobowiązania, więc mogę tylko symbolicznie zadeklarować grosik - 10 zł miesięcznie. Poproszę konto do wpłaty. :)

Posted

Magolek napisał(a):
Znalazłam przypadkiem wątek Konika. Mam inne zobowiązania, więc mogę tylko symbolicznie zadeklarować grosik - 10 zł miesięcznie. Poproszę konto do wpłaty. :)
Witaj, jak miło, że wpadłaś i zostajesz:). Konto jeszcze dziś wyślę i bardzo dziękuję za deklarację:loveu:.

Posted (edited)

To jak zrobił furorę, to jeszcze jedno:). Proponuję zwrócić uwagę, gdzie sobie trzymam nóżkę dla wygody.
[FONT=Tahoma]

[/FONT]
A jutro przejdę do głównego bohatera, czyli Konika i do relacji z miłej wizyty u Kuny i zwierzyńca (dziś muszę już opuścić dogo;)). Działo się, działo, ten potworek ze zdjęć:evil_lol: wyrywał mi łapą ciastka, zanim zdążyłam wepchnąć do buzi. Ja wiem, że powinnam się ograniczać ze słodyczami:roll:, ale żeby stosować aż tak drakońskie metody...:cool1:
Mam na wszystko świadka, specjalnie wzięłam ze sobą:), jutro zdradzę jak na spowiedzi;).

A to na słodki sen - poza "tylko mnie kochaj":).

Edited by dreag
Posted

Takiemu kocisławowi można wybaczyć wszystko-normalnie do zamiziania(uwielbiam koty,moje psy też,a mój SZM nie daje się przekonać już od kilku lat)-burkowate cudeńko.
Ale to wątek Konika,więc pociumkam też o nim-piękny ,duży Pan Pies

Posted

Jaka tam tajemnicza... po prostu padnięta po przegonieniu po lesie:eviltong:. I to dwukrotnie!
Oczywiście z wielką przyjemnością:loveu:. Ale Grecie krzepą nie dorównam, więc i z językiem na brodzie:cool1:. Anka, jak to chudzina, wiatr ją pchał, więc też się nie zmęczyła i na wątek przyleciała:lol:.

Nooo, powiem Wam, że kasa na marne nie idzie;) (za wyjątkiem przetrawionego i wydalonego żarcia:evil_lol:, które Konik pałaszuje w wielkich ilościach, co zaczęło nas trochę i niepokoić w połączeniu z mnóstwem pochlanianej na spacerach trawy).
Koniś błyszczący, mężny, silny (korzystał, że ja się daję i ciągną jak... koń:lol:).

[FONT=Tahoma]
[/FONT]

[FONT=Tahoma]
[/FONT]

[FONT=Tahoma]
[/FONT]

[FONT=Tahoma]

[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]

[FONT=Tahoma]
[/FONT]
Na razie tyle, lecę do pracy.

Posted (edited)

Maia, żałuj, żałuj kobieto:razz:.

To teraz przedstawię towarzystwo do spacerów:).

Konik z Sonią, która siedzi już u Kuny chyba ponad rok. Fajna i grzeczna z niej dziewczynka. Potrzebuje ogłoszeń (ktoś chętny pomóc?). Zdjęcia specjalnie dla Bożenki, żeby mogła sobie popatrzeć na podopieczną;).

A tu - poznajecie;)? Natasza i Borys, malutkie pieseczki:).

I znowu Koniś:) - przy tym głazie to ja kazałam im siąść - czarnemu facetowi i Pani w fajnych pomarańczowych gatkach (bardzo twarzowych i fotogenicznych:fadein:). Jednak ujęcie nie wyszło tak atrakcyjnie, jak chciałam:roll:.

Edited by dreag
Posted

O Koniku opowiedziała mi Magolek. Obłożona jestem deklaracjami stałymi po uszy, więc dużo nie wyskrobię. Deklaruję 20,00 zł płatne między 15 a 20 każdego miesiąca. Poproszę o nr konta na PW.
A przy okazji trochę prywaty - jak wygląda sytuacja finansowa Borysa i Nataszy?

Posted (edited)

Alla Chrzanowska napisał(a):
O Koniku opowiedziała mi Magolek. Obłożona jestem deklaracjami stałymi po uszy, więc dużo nie wyskrobię. Deklaruję 20,00 zł płatne między 15 a 20 każdego miesiąca. Poproszę o nr konta na PW.
Wow:multi:, dzięki Ala:loveu:, Wasze deklaracje to Konika to ogromny zastrzyk gotówki dziewczyny:). Czyli ze stałych będzie już ze 100 zł, brakujące 200 znowu spróbuję "zarobić" bazarkiem;).

A przy okazji trochę prywaty - jak wygląda sytuacja finansowa Borysa i Nataszy?
Tragicznie... prosiłam jaanna019, by rzekła słówko na ten temat.

Edited by dreag
Posted

dreag napisał(a):
Wow:multi:, dzięki:loveu:, to dla nas ogromny zastrzyk dziewczyny:).

Tragicznie... prosiłam jaanna019, to powie więcej jak wróci.

To dlaczego nie dajecie mi znać. No kto tu jest od dogów? Kto? Może chcecie, żebym zrobiła na Nataszę i Borysa bazarek?

Posted

To dlaczego nie dajecie mi znać. No kto tu jest od dogów? Kto? Może chcecie, żebym zrobiła na Nataszę i Borysa bazarek?

Już sobie ustaliłyśmy telefonicznie. Alla dziękuję za serce do dogów :)