Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No niestety, co ja Wam mogę o Koniu powiedzieć? je, kupy robi - ładne... gania po wybiegu, ale bardziej lubi na spacery chodzić. Szczekliwy jak cholera, z socjalem nadal tak sobie, tzn. suczki w zasadzie OK, choć nie wszystkie - rozwalił ucho mojej Fionie, z psami gorzej. Pracujemy nad tym. Człowiek jest najważniejszy i człowieka - takiego dla Konia nam trzeba!

Posted

kaszanka napisał(a):
:D krótko, zwięźle i na temat :D

To ja sie chociaż raz krótko i zwięźle wypowiem, bo rzadko tak potrafię:evil_lol:: GDZIE SŁAĆ KASĘ ZA HOTEL:cool3:?
Kuna i powiedz ode mnie Koniowi, że to wstyd dziewczyny za uszy ciągać:p.

Posted

Nagadałam ostatnio o Koniku jednej Pani bo jej syn szuka dobermanka więc może zdzwoni (mam taka cichą nadzieję,jak by się udało mieszkał by w Markach a do stolicy to już rzut beretem :))

Posted

Agnieszka jak robiłam pakieciki dla psów(3szt- Koni, Tara i Draka) to Tara ekspresem znalazął dom, Draka od wczoraj w ds, to teraz...........Koni powinien pójść za ciosem :) Badzo bym chciała dla chłopaka.

Posted

kaszanka napisał(a):
Agnieszka jak robiłam pakieciki dla psów(3szt- Koni, Tara i Draka) to Tara ekspresem znalazął dom, Draka od wczoraj w ds, to teraz...........Koni powinien pójść za ciosem :) Badzo bym chciała dla chłopaka.

Nie tylko Ty... Coś tylko dziewczyny mają wzięcie:(.

• 3 weeks later...
Posted

Kuna potwierdź w wolnej chwili czy dotarła wpłata na hotelik za marzec i daj głos o Konisiu:), choćby słóweczko. Co z niego wyłazi:cool3:?

Pamiętasz może kiedy kończy się okres zabezpieczenia od kleszczy? Bo ja nie:oops:...

Powoli zbieram fanty na kolejny bazarek - będzie torebkowy. Jakby ktoś miał taki asortyment, to chętnie go przejmę.;)

Posted (edited)

[quote name='dreag']Kuna potwierdź w wolnej chwili czy dotarła wpłata na hotelik za marzec i daj głos o Konisiu:), choćby słóweczko. Co z niego wyłazi:cool3:?

Pamiętasz może kiedy kończy się okres zabezpieczenia od kleszczy? Bo ja nie:oops:...

Powoli zbieram fanty na kolejny bazarek - będzie torebkowy. Jakby ktoś miał taki asortyment, to chętnie go przejmę.;)

Kaszanka - to dobkowolubna ciotka - zrobiła bazarek dla Mikusia co sie zasiedział troszeczke + to teraz dla Konisia zrobi kolejny - też z przeznaczeniem na hotelikowanie :)

Edited by kaszanka
Posted

dreag napisał(a):

Mam jakieś fanty torebkowe na bazarek :razz: Tylko nie wiem o jaki rodzaj torebek chodzi. Mogę podesłać i proszę jednocześnie o jakieś namiary.

Posted

kaszanka napisał(a):
Kaszanka - to dobkowolubna ciotka - zrobiła bazarek dla Mikusia co sie zasiedział troszeczke + to teraz dla Konisia zrobi kolejny - też z przeznaczeniem na hotelikowanie :)
Fajnie, trzymam za słowo:).

Posted

[quote name='ceris']Mam jakieś fanty torebkowe na bazarek :razz: Tylko nie wiem o jaki rodzaj torebek chodzi. Mogę podesłać i proszę jednocześnie o jakieś namiary.
Ceris, bardzo Cie przepraszam, ale jakoś przeoczyłam Twój post:oops:. Torebki różne i różnego zastosowania mile widziane. Zaraz wyślę Ci maila na PW:).

Posted

Rozmawiałam dziś z Kuną. Konik jest nadal dziamgotem, lubi sobie pogadać. Biedak bardzo się boi burzy:shake:, jak któregoś dnia grzmiało, to szalał, Greta siedziała z nim w samochodzie, bała się, że da drapaka przez ogrodzenie ze strachu. Na spacerach nie puszcza go ze smyczy, bo widać, że ma niezły węch na zwierzynę, dostaje niezłego dryga:cool3:.

Ostatnio siedzi sam, bo wyładowywał emocje na partnerce:mad:. Nie gryzł jej jakoś specjalnie agresywnie, ale nie była to dla suni komfortowa sytuacja:roll:.

Kuna ma zacząć z nim pracę, żeby się chłop nie marnował;).

Był jeden ciekawy kontakt z kobietą (z Kuną), która miała wcześniej dobka, obiecała się odezwać, ale nic z tego nie wyszło...

Kto lubi dobermany:cool3::cool3::cool3:? Oddam za darmo, ale tylko w najlepsze łapki:).

Posted

[quote name='dreag']Ceris, bardzo Cie przepraszam, ale jakoś przeoczyłam Twój post:oops:. Torebki różne i różnego zastosowania mile widziane. Zaraz wyślę Ci maila na PW:).
OK :lol: Pakuję, już paczkę.