Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jaanna019 napisał(a):
Tylko mi nie mów, że to ja się ociągam bo umrę ze wstydu. Jeśli jednak to ja to mi przypomnij ile, komu i za co:oops:

Aniu to raczej do mnie :). Aga zapomniałam zaraz podeślę

Posted

[quote name='dreag']Kuna śliczne dzięki za piękne zdjęcia. W sobotę ie mogłam przeżyć, że nie starczyło czasu na miłość;)

Mi też wstyd w niedzielę nawet nie zajrzałam do Konika:( może jakoś mi to wybaczy

Posted

dreag napisał(a):
Ale podziałało, od razu ciotki kasę ślą:). Fajnie:).

No wiesz.. ciebie to strach się bać, lepiej dać kasę nawet jak się nie obiecało bo to wiadomo co ci chodzi po głowie ;)

Posted

Czy Wy sobie wyobrażacie, że NIKT nie zadzwonił do tej pory:-o:mad:?!

Nooo asika5, być w puszczy i króla nie widzieć...:roll: Niewybaczalne:diabloti:.

Jaanna019, za tą wygodną;) przejażdżkę, to Ty mi comiesięczny haracz powinnaś dozgonnie płacić:evil_lol:.

Posted

Przypominam, sezon na kleszcze ruszył, jak jest z zabezpieczeniem Konia?
off top, kaszanka, mam nadzieję, ze u Twojego psiura juz dobrze?

Posted

Kuna napisał(a):
Przypominam, sezon na kleszcze ruszył, jak jest z zabezpieczeniem Konia?
O kurcze, faktycznie, już mu się skończyło. Jak masz, to zapuść mu coś, zwrócę Ci kasę, w międzyczasie kupię i podrzucę kolejny. Kiedy będziesz w Białym i gdzie? Dzięki za przypomnienie, na wszystkich padł blady strach. Podobno ostatnie przypadki są b. trudne... Mamy już niestety ofiarę
  • :(

• Posted

Konik pod dobrą opieką, a ja właśnie myślałam też o Azorku. Tam w lesie na pewno kleszczy pełno, no i wet daleko. Chyba wyślę sama pipetę dla Azorka..

Posted

Maia, nie chyba, a trzeba wysłać, bo nie sądzę, aby w lesie ktoś o tym pomyślał....Szkoda by było Azorka, tyle o niego walczyłaś. No chyba, że masz kontakt telefoniczny i możesz zapytać o zabezpieczenie p/kleszczowe.

Posted (edited)

i jeszcze dwa banerki:

każdy z tych i te co podała plinka są podlinkowane do tego wątku! załączajcie do sygnegatury jeżeli wam się wgl. podobają :D

Edited by pina_collie
    Posted

pina-collie jesteś aniołem, baaardzo dziękuję:loveu:. I oczywiście plince, którą gnębiłam, żeby zalatwiła:loveu:. Buziczaczki w imieniu Konia:).

Posted

[quote name='dreag']pina-collie jesteś aniołem, baaardzo dziękuję:loveu:. I oczywiście plince, którą gnębiłam, żeby zalatwiła:loveu:. Buziczaczki w imieniu Konia:).
    Miło mi ,hehe ;) nawzajem!

Posted

Niestety już nie mam, Koń biega od kilku dni tylko po wybiegu w związku z tym... w poniedziałek będę na Wesołej o 13:30, więc czekam na dyspozycje.

Posted

[quote name='kaszanka']a cóż to taki zastój na wątku ? Aga nic się nie rozpisuje u Koniczka? Ja ci powiem, że Saba momentami też jak koń biega :)
    Aga się nie rozpisuje, bo nowinek brak, wszystko "po staremu";). Jakoś inne psy do domków śmigają, a ten w puszczy się zasiedział:roll:.
    Jak się nudzisz i za mna tęsknisz, to zajrzyj do psiarni z podpisu, obejrzyj moje panienki po fryzjerze:lol:.