Mada&Teodor Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='stellanovaa']Dziekuję Wam Mada & ChiQuita ;) Nie ma za co :loveu: :loveu: :loveu: Tylko czemu tak zadko na dogo zaglądasz? :shake: :shake: :shake: Możemy poprosić o więcej zdjeć Twoich ślicznych psiaków ? :lol: Quote
stellanovaa Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Nie ma za co :loveu: :loveu: :loveu: Tylko czemu tak zadko na dogo zaglądasz? :shake: :shake: :shake: Możemy poprosić o więcej zdjeć Twoich ślicznych psiaków ? :lol: Rzadko zaglądam bo o ja mam kłopoty z kompem poniewaz na forach nie widzę zdjęć- po prostu "szlag" mnie trafia, ze nic nie widzę:-( . Nawet nie mogę zobaczyć co sama wcześniej wkleiłam. Właśnie się dowiedziałam, że ja w tym problemie nie jestem osamotniona... Jakiś wirus czy co :roll: Ma wreszcie w tygodniu dotrzeć do mnie komputerowiec wiec może będzie wszystko ok. Pozdarwiam, Quote
Mada&Teodor Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='stellanovaa']Rzadko zaglądam bo o ja mam kłopoty z kompem poniewaz na forach nie widzę zdjęć- po prostu "szlag" mnie trafia, ze nic nie widzę:-( . Nawet nie mogę zobaczyć co sama wcześniej wkleiłam. Właśnie się dowiedziałam, że ja w tym problemie nie jestem osamotniona... Jakiś wirus czy co :roll: Ma wreszcie w tygodniu dotrzeć do mnie komputerowiec wiec może będzie wszystko ok. Pozdarwiam, Oj, to starszna szkoda :shake: :shake: :shake: Mam nadzieje, ze uda się to naprawić :multi: I jak będziesz mogła powstawiasz zdjecia swoichj śliczośći :loveu: :loveu: :loveu: Serdecznie pozdrawiam ;) Quote
stellanovaa Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Oj, to starszna szkoda :shake: :shake: :shake: Mam nadzieje, ze uda się to naprawić :multi: I jak będziesz mogła powstawiasz zdjecia swoichj śliczośći :loveu: :loveu: :loveu: Serdecznie pozdrawiam ;) Najnowsze fotki maluszków. Już większośc jest w swoich nowych domkach :lol: Quote
stellanovaa Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Zabawa na całego Nie zdążyłąm :) Jestem cały zakręcony :) Przestarszyłem się: Quote
stellanovaa Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Witam, Pragnę sie podzielić wspaniałą informacją. Zostałam wreszcie babcią :multi: Stella urodziła chłopca o imieniu Kevin. Oto fotki najmłodszego forumowicza ;) Pozdrawiam serdecznie, Beata Quote
Mada&Teodor Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='stellanovaa']Witam, Pragnę sie podzielić wspaniałą informacją. Zostałam wreszcie babcią :multi: Stella urodziła chłopca o imieniu Kevin. Oto fotki najmłodszego forumowicza ;) Pozdrawiam serdecznie, Beata Super serdecznie gratuluje pięknego Wnusia !!! :multi: :multi: :multi: Quote
stellanovaa Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Witam, Dnia 19.03.2007. przyszly na świat shih-tzu :multi: . Miot o wspaniałym rodowodzie, który można zobaczyć tutaj: http://www.stellanova.waw.pl/shi_szczenieta.htm Rodzicami są:Dangerous Bohemia Acro importowany z Czech & Bailasexything importowana z Italii. Szczenięta obecnie maja ukonczone 2 tygodnie życia. A oto te maluszki: Pozdrawiam serdecznie, Quote
stellanovaa Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Super serdecznie gratuluje pięknego Wnusia !!! :multi: :multi: :multi: Dziękuję pięknie za gratulacje. Pozdrawiam serdecznie i życzę Wesołych Swiat Wielkanocnych. Quote
Akitka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='stellanovaa'] Świetne zdjęcie.... :loveu: Quote
stellanovaa Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Mam nowego buldozka i mopsika z Czech :) zdziwiony Gucci :) uszatek Gucci :) Gucci uczy się pozować :) Gucci "zawąchany " :) Gucci uczy się stać na stole :) Gucci- główka do góry :) Quote
stellanovaa Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Mam nowe fotki mojego małego "Championka" czyli Macho Pibaro Na tej fotce ze swoim najlepszy kumplem- Guccim. Wyszła fajna rasa :wink: ;) Quote
stellanovaa Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Na tej fotce ze swoim najlepszy kumplem- Guccim. Wyszła fajna rasa :wink: ;) Quote
Mada&Teodor Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Rany, ale one śliczne :loveu: :loveu: :loveu: Chyba zaraz pojadę do Ciebie stellanova i Ci je porwę ;) ;) ;) Prawdziwe piękności :multi: :multi: :multi: Quote
Akitka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Rany, ale one śliczne :loveu: :loveu: :loveu: Chyba zaraz pojadę do Ciebie stellanova i Ci je porwę ;) ;) ;) Prawdziwe piękności :multi: :multi: :multi: Śliczniutkie... :loveu: Mada porwijmy je razem, a potem ucieknijmy zagranicę! :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Akitka napisał(a):Śliczniutkie... :loveu: Mada porwijmy je razem, a potem ucieknijmy zagranicę! :evil_lol: Dobra Kasia, porywamy, a potem zwiewamy zagranicę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jaki kierunek świata obieramy ? :cool3: Quote
Akitka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Dobra Kasia, porywamy, a potem zwiewamy zagranicę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jaki kierunek świata obieramy ? :cool3: Hm... tam gdzie zimy cieplejsze niż w Polsce, a lata nie aż nazbyt upalne... :cool3: Dopasuj coś do wymagań i ruszamy. :evil_lol: Quote
D0minika Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Rany :loveu: Jak porywacie, to ten mopsio dla mnie proszę :loveu: Stellanova będziecie może w Opolu w sobotę? (wiem, ze ozdóbki w niedzielę, ale może... :roll:) Quote
Mada&Teodor Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Akitka napisał(a):Hm... tam gdzie zimy cieplejsze niż w Polsce, a lata nie aż nazbyt upalne... :cool3: Dopasuj coś do wymagań i ruszamy. :evil_lol: Kierunek mi obojętny :) To na kiedy planujemy kidnaping ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Akitka Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Kierunek mi obojętny :) To na kiedy planujemy kidnaping ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Heh... jak najszybciej. :cool3: Quote
stellanovaa Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Qrcze, Dziewczyny... nie porywajcie mi psów :placz: Co ja bez nich zrobie - życia sobie bez nich nie wyobrażam... Gddzie ja Was za granicą znajdę :-( A w Opolu byłam tylko w niedzielę :lol: Oto fotki z tej wystawy: "Opole2007" :) Quote
stellanovaa Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 c.d. :) http://images20.fotosik.pl/288/75538195ad5ba565.jpg :) Pozdrawiam serdecznie :) Quote
stellanovaa Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Właśnie otrzymałam miłą wiadomość, że suczka z mojej hodowli UNIKA STELLANOVA wygrała w Dobrym Mieście na swojej pierwszej wystawie zdobyła złoty medal oraz BOS Najlepsza Suka Dorosła w Rasie. Tak bardzo sie cieszę. Nie miałam kontaktu tak długo z własciecielką - praktycznie od kupna psa. A teraz taka wiadomość :) . Bardzo często się zdarza , ze ludzie jak wezmą psa od hodowcy nie dają znaku życia... A dopiero właśnie po wystawie dzwonia, wysyłąją listy, maile... I wtedy jest wielka radość dla hodowcy! Dla mnie jest to naprawdę najpiekniejsza wiadomość :) Quote
stellanovaa Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Serdecznie zapraszamy w poniedziałek 21 maja, do TVN na "Szymon Majewski Show" - nasze psy Stellanova zostały zaproszone do programu :) Quote
Recommended Posts