Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej,
Przedstawiam ciekawą mieszankę krótkonosych mopsików i buldożków z cichutkim basenji. Mopsy są moją wielką pasją. Mam je od lat. Potem doszly buldożki. I pewnego dnia calkiem pzrypadkiem przybył również basenji...

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='stellanovaa']Hej,
Przedstawiam ciekawą mieszankę krótkonosych mopsików i buldożków z cichutkim basenji. Mopsy są moją wielką pasją. Mam je od lat. Potem doszly buldożki. I pewnego dnia calkiem pzrypadkiem przybył również basenji...
;)a będą fotki

Posted

O Stellanova bardzo sie ciesze ze beda Wasze psiaki :loveu:
Bo im więcej krótkonosych w galeryjce tym lepiej :loveu:
Na fotki czekam z niecierpliwościa a co do przerw w dostawie prądu mam to samo i sa momenty kiedy jestem odcieta zupełnie od zycia przez to :mad:
No to czekamy na fotaski ślicznośći :loveu:
Gratuluje sukcesów wystawowych i poza ringowych związanych z pieseczkami :multi: Bo jest czego gratulować :multi:

Posted

.. znow wyłączyli prąd. Zanim napisałam te parę słów i sięgnęłąm do USB zaświecilo się światło :-)
Więc jestem tu dalej, co prawda nie wiem jak długo ;-)

To moja najstarsza mopsica Pixie

A to "Pan Hopek" . Fotka wykonana niedawno przy bardzo zachmurzonym niebie, pogoda była podobna do tej dzisiejszej...

co prawda Hopkowi nic nie przeszkadza więc mimo deszczu usiadł sobie i spokojnie pozowalłdo zdjęcia ;-)

Posted

[quote name='Magda_Miki']Sliczne mopsiki!! Zdjecia troszeczke za duze... Prosze wiecej

Będzie wiecej...
To pierwsze juz zmieniląm bo faktycznie pomylilam i dalam za "wielgachne".
A to Hopkowe juz moze być? czy tez zmienić?

Posted

[quote name='stellanovaa']Będzie wiecej...
To pierwsze juz zmieniląm bo faktycznie pomylilam i dalam za "wielgachne".
A to Hopkowe juz moze być? czy tez zmienić?

Ma byc 500x500 ale ja tam nic nie mowie:evil_lol: Dla mnie moze byc nawet taki, byle sie nie rozciagalo na boki:p

Posted

A to maluszki mopsie w wieku 6 tygodni życia. Miot z lipca zeszłego roku.

A taki miot urodził sieęna śląsku po moim reproduktorze - Hopku. Było to wielkie wydarzenie gdyż pierwszy raz na 24 lata hodowli przyszlo na świat aż 7 dziewczynek.

A to już maluszki urodzone w tym roku u mnie .

Posted

To jest moja bulwa, ktorej tę piękną fotkę zawdzięczam bardzo miłemu małżeństwu ( "Photopass" ), którzy kupili ode mnie basenji.

A oto wspomniane basenji:

Obecnie też mam miot sylwestrowy basenji. Takie miałam sylwestra, że porodówka byla na całego. Mopsiki i basenji.
Mam tylko jedna suczkę basenji Ice from Afrika Stellanova. Jest Mł. Ch. Pl i na wystawie we Wrocławiu w zeszłym roku rozpoczęłą "duży" Championat.

Teraz ma dzieci a potem będzie satrtować na wystawach :lol:.

Posted

No w końcu pojawiły sie foteczki :)
ja jakimś cudem mimo wiatrów miałam net... :roll:
Widze ze u Ciebie się wspaniale zapowiada :multi: :multi: a te maluszki są poprostu prze prze słodkie..... chciałam sie na nich rzucić ale monitor mnie zatrzymał :placz:
[IMG]http://img216.imageshack.us/img216/6938/nellme3.jpg

O maatko wymiękłam :loveu: :loveu: Buldożki są najlepsze :loveu: :loveu: