Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam dwie mlode sunie. Jedna z nich (Daisy) niedawno dostala pierwsza cieczke i obydwie zaczely sie dziwnie zachowywac. Daisy stala sie bardzo zaczepna wobec tej drugiej (Mayi). A z kolei Maya co chwile wskakuje na Daisy i zachowuje sie jak samiec podczas krycia! Gdy Maya miala niedawno pierwsza cieczke to nie bylo u nich tego zachowania (byc moze ze wtedy Daisy jeszcze nie byla rozwinieta plciowo?????) nie wiem...Czy to normalne zachowanie????? Majka "bzyka" Daisy nawet na spacerach:oops:....

Posted

Nie przejmuj się, to zupełnie normalne. Moje suki mają z reguły zawsze w tym samym czasie cieczkę i w chałupie odbywają się wielce niestosowne zabawy. :oops: Jedna to nawet przed zbliżającą się cieczką próbuje obłapiać znajome sunie. Wszystko jest OK.

Posted

Nie mialam pojecia:oops: . Myslalam ze to specyfika psow (samcow). Nalepiej to jak robia to na spacerach przez moimi sasiadami...:evil_lol: :evil_lol: .

Kurcze, musze im szybko streylke zafundowac:cool3: . Czy ktos wie czy te zachowania ustepuja po sterylce?

• 2 weeks later...
Posted

U mnie jak trzy na raz miały cieczkę to nie tylko wskakiwały na siebie, ale i tyłki podstawiały jedna drugiej pod nos. A jedną to już mam chyba innej orientacji, bo nawet jak ma cieczke to na psy warczy a ma ochotę na te moje sunie. :evil_lol:

Posted

Fajnie macie, że one równoczesnie mają cieczkę. Moje suki się niestety nie zsynchronizowały w tej kwestii. I opisane atrakcje funduja mi na przemian

Posted

U mnie sterylka niczego nie rozwiązała.Mam 2 sunie i właśnie przerabiam cieczkę tej niesterylizow.
No i dzieje się;Sodoma i Gomora.!!!

Posted

U mnie jedna ma wyraźnie samczy charakter i mi młodzież gnębi. A młodzież tylko patrzy i mówi "zdejmij ją ze mnie";)
W ogóle gości nie przyjmuje w tym okresie,bo na mnie dziwnie patrzą:lol:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Ja tez mam problem gdy na spacerze moje sunie zaczynaja sie "kopulowac" przed moimi sasiadami....:oops:

Moje często tak robia, ale ja z tego powodu problemu nie mam. A jeżeli widzowie robia z tego niezdrowe sensacje tzn ze problem maja oni :diabloti:

• 4 years later...
Posted

nie wiem czy to normalene zachowanie mojego Mailo , jest u niego suczka do pokrycia ale on nie ma zainteresowanie tylko sie bawia, to juz jej 11 dzien cieczki czy to normalne zachowanie

Posted

margo69 napisał(a):
nie wiem czy to normalene zachowanie mojego Mailo , jest u niego suczka do pokrycia ale on nie ma zainteresowanie tylko sie bawia, to juz jej 11 dzien cieczki czy to normalne zachowanie

A Mailo jest doświadczonym reproduktorem z uprawnieniami ZKwP? ;)