margo001 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 (edited) " class="ipsImage" alt=""> Mimi mini suczka szuka DS ! ( Lubelskie) 14.01.2012 późnym wieczorem otrzymałam informację że koło szopki kręci się malusieńka sunia, poszłam tam suni nie było, okazało się że leży owinięta w sianko z tyłu za Jezuskiem ...merdała ogonkiem, była tak głodna że zjadła wszystko co jej przyniosłam. Jest bardzo łagodna, przymilasta, może mieć około roku może się mylę tak mi wygląda, ponoć wcześniej biegła środkiem ulicy, mam podejrzenie że ktoś ją wywalił z auta. Sunię zawiozłam do koleżanki, na razie przebywa u niej, jest bardzo grzeczna. Edited January 15, 2012 by margo001 Quote
margo001 Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 (edited) Info z DT : Wszystko jest dobrze, była na dworze jadła i piła a teraz śpi w fotelu. Lubi koty, bawi się z moim. Dzieci omija szerokim łukiem ale nie jest agresywna ;) Edited January 15, 2012 by margo001 Quote
gryf80 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 może omija dzieci,bo znęcaly się nad nią?czas pewnie pokaże,ale może bedzie do domku który nie ma małych dzieci Quote
margo001 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='gryf80']może omija dzieci,bo znęcaly się nad nią?czas pewnie pokaże,ale może bedzie do domku który nie ma małych dzieci[/QUOTE] Tak mi się wydaje, to samo robi nasz Didi, gdy podchodzi do niego dziecko on od razu ucieka lub dostaje paraliżu, no chyba że dzieciak ma jakis smakołyk sytuacja diametralnie się zmienia ;) Quote
barbara.h Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Znajdzie szybciutko domek, jak wydawałam moją Majeczkę, to było sporo telefonów. Będę miała na uwadze, może ktoś konkretny zadzwoni w sprawie mojej Czarnej. Quote
margo001 Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='barbara.h']Znajdzie szybciutko domek, jak wydawałam moją Majeczkę, to było sporo telefonów. Będę miała na uwadze, może ktoś konkretny zadzwoni w sprawie mojej Czarnej.[/QUOTE] Bardzo dziękuję :loveu: Quote
margo001 Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 gryf80 napisał(a):może omija dzieci,bo znęcaly się nad nią?czas pewnie pokaże,ale może bedzie do domku który nie ma małych dzieci Z dzieciaczkiem już sztama... przed wczoraj zabrała mu z rączki ciasteczko i w nogi złodziejka jedna :evil_lol: od tamtej pory liże go po rączkach on wpycha w nią dupsko jak leży rozłożona i nie reaguje :loveu:dodam że dzieciak ma 11 msc. Gości jak i domowników olewa, jak ktoś wchodzi wyjrzy i ma w nosie totalna olewka, oprócz syna koleżanki u której jest, na jego widok szaleje, z nim śpi, z nim chodzi na spacery itd, jednym słowem jest w nim zakochana :loveu: Z kotkami się bawi :loveu: Na razie została odrobaczona i odpchlona, nie rzuca się już na jedzenie tak jak wcześniej. Ogólnie bardzo spokojna, zrównoważona sunia :loveu: Teraz kolej na sterylizację, w chwili obecnej składam grosz do grosza na ten cel ... Quote
Recommended Posts