Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rany ale wieści !!!! Bardzo proszę również o informację i możliwość odwiedzin u Gałgana! Ania proszę pamiętaj o mnie. Tak na prawdę mało wiemy - to ta Pani z facebooka tak? Czy ona mieszka w Katowicach? Powiedzcie coś więcej proszę ....

Posted

Romina_74 napisał(a):
Rany ale wieści !!!! Bardzo proszę również o informację i możliwość odwiedzin u Gałgana! Ania proszę pamiętaj o mnie. Tak na prawdę mało wiemy - to ta Pani z facebooka tak? Czy ona mieszka w Katowicach? Powiedzcie coś więcej proszę ....

pani z Chorzowa o ile dobrze kojarzę;)
pamiętam, pamiętam
na razie czekamy na wieści od Dogo:)

Posted

Romina_74 napisał(a):
:) no to fajno - w takim razie trzymam Cię Ania za słowo!!! Pozdrawiam i do zobaczenia jutro?

okaże się;) zależy niestety od zewnętrznych czynników... uczelnia i auto przede wszystkim, ale postaram się dotrzeć.

ewes nie szkodzi!:) równie dobrze ja cie zdublować mogłam:)

Posted

Romina_74 napisał(a):
A ja coś wiem ... Gałganek ma teraz nowe imię :) Poznajcie Rolfika, który jedzie ze swoją nową Rodzinką na ferie do Wisły - wypocząć ;) Kochany!!!

woow:) skąd masz takie wieści? 3mam kciuki żeby podróż do Wisły się udała! (sami wiecie:lol:)

• 4 weeks later...
Posted

no to uzupełnię:) Rolfik nas poznał, nakręcił się się chłopak:D wszędzie go pełno, podgryzał nas ze szczęścia;) za piłeczką pobiegał, smakołyka chętnie zjadł od Agaty.
Zdarza mu się siurnąć w domu, ale jest mu to wybaczane. Kaszel przywiózł ze schroniska, teraz czasami sobie kaszlnie ale nie jest to tak często jak w schronie:)
Przytył na pewno i dla mnie jest więcej puchaty. wróżbita hmmm:evil_lol:
jak zostanie sam z kotami to układa buty właścicieli:-o nie gryzie, tylko zanosi do pokoju i ustawia tak jak robi się to w andrzejki:evil_lol:
Właściciele Super, zadowolenie z Rolfika:)

na chwilę siadłem

ale nie na długoo

ale mam ładną piłkę!

cacy cacy ;)

Posted

[quote name='madzia.uje93']Ale szczęśliwy pychol! A to futerko- śliczne:)[/QUOTE]

właśnie to jest dziwne;) bo kąpany nie był jeszcze (pani bała się że się przeziębi jeszcze bardziej niż jest) ale niedługo czeka go kąpiel:D