Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Pytam czy to możliwe, bo niedawno miałam pytanie osoby chcącej dać pewnej suczce dt, o koty, ale okazało się że w schronisku kotów brak więc i sprawdzić nie ma jak.

A o Gałganka pytam bo na fb pytała o to jedna osoba z Chorzowa, co ma dwa chyba rasowe koty.

Edited by Dogo07
Posted

Dogo07 napisał(a):
Pytam czy to możliwe, bo niedawno miałam pytanie osoby chcącej dać pewnej suczce dt, o koty, ale okazało się że w schronisku kotów brak więc i sprawdzić nie ma jak.

A o Gałganka pytam bo na fb pytała o to jedna osoba z Chorzowa, co ma dwa chyba rasowe koty.

dzięki za informację:) dzisiaj ktoś na pewno napiszę jak tam z kotkami Gałgan się ma... tylko myślę że będzie przestraszony- bo na kociarni tyle kotów:evil_lol: ja się boję:diabloti:

Posted

Jednak byłam w schronisku:multi: (zaliczenie przesunięte;) )

Gałgan kontra koty:evil_lol:
wszedł normalnie- zaciekawiony był, koty nim też:razz: zdziwił się tylko jak kociak zaczął syczeć jak podszedł za blisko- ale stosunek OK. Nie robi krzywdy kotom, nie gonił.

Ogólnie to mój pierwszy pies (w sensie facet) tak usłuchany;) na wybiegu biegaliśmy razem, jak się oddalił, zawołanie i leci do mnie merdając ogonekiem:loveu: kochany psiak.
został sam w boksie... Lala w domku już

a i Gałgan jest wykastrowany:evil_lol:

Posted

ewes napisał(a):
jest jakiś link do wydarzenia :oops:?
niestety "nie istnieje", ale bym śledziła ;)

ja też nie istnieje:D dobrze że mamy takie kochane cioteczki:loveu:
dziękuje za monitorowanie faceboka i informacje :Rose:

Posted (edited)

Dziewczyny, a jak jest w sensie dogodności dojazdu, z Chorzowa do Katowic, do schroniska ?

Nie wiem, może ta pani podjedzie do schroniska jutro.

Może będzie chciała poznać psiaka, dowiedzieć się o nim. Ja uważam że to jest jak najbardziej wskazane, takie spotkanie to przecież nie zobowiązanie ale może zaowocować.

W każdym razie można próbować :).

Narazie mam wysłać więcej zdjęć Gałganka.

Edited by Dogo07
Posted

hmmm... trzeba dojechac do centrum Katowic, przesiąść się, na Piotra Skargi i stamtąd autobusem do schroniska... albo z Sokolskiej... jesli chodzi o komunikację miejską :D
jakby coś to my z Ojcikową jedziemy z okolic Chorzowa, więc możemy pomóc ;)

Posted

Dogo07 napisał(a):
Dziewczyny, a jak jest w sensie dogodności dojazdu, z Chorzowa do Katowic, do schroniska ?

Nie wiem, może ta pani podjedzie do schroniska jutro.

Może będzie chciała poznać psiaka, dowiedzieć się o nim. Ja uważam że to jest jak najbardziej wskazane, takie spotkanie to przecież nie zobowiązanie ale może zaowocować.

W każdym razie można próbować :).

Narazie mam wysłać więcej zdjęć Gałganka.

jeśli pani chce poznać Gałgana to zapraszamy w sobotę, będzie można wtedy wyjść z nim na spacer... bo w dni nie wolontariackie raczej takiej możliwości nie ma

Posted

Ja tak pytałam z ciekawości, bo nie znam zupełnie Śląska, ale wiem że tam te wszystkie miasta są w pobliżu.
Pani zainteresowana to p. Dorota, dokładnie gdzie przebywa piesek i o innych rzeczach to już pisałam z nią na pw.
Zobaczymy co z tego wyjdzie, ja tylko jestem pośrednikiem :).

Posted

Dogo07 napisał(a):
Ja tak pytałam z ciekawości, bo nie znam zupełnie Śląska, ale wiem że tam te wszystkie miasta są w pobliżu.
Pani zainteresowana to p. Dorota, dokładnie gdzie przebywa piesek i o innych rzeczach to już pisałam z nią na pw.
Zobaczymy co z tego wyjdzie, ja tylko jestem pośrednikiem :).

Fajnie, dzięki dzięki bardzo:loveu: tak jak pisze ewes najlepiej podjechać w sobotę od 10:00-13:00 wtedy jesteśmy na spacerku z psiakami:)
w inne dni nie ma niestety możliwości poznania psa... chyba że przez kraty:shake: przy szczekających innych psach

Posted

Ja myślałam że Gałgan jest większy dość od Lali, że ona to taka mała jest, ale jak zobaczyłam wspólne zdjęcie, to chyba taki drobniejszy mniejszy jest właśnie Gałganek.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Ja myślałam że Gałgan jest większy dość od Lali, że ona to taka mała jest, ale jak zobaczyłam wspólne zdjęcie, to chyba taki drobniejszy mniejszy jest właśnie Gałganek.

Lala to sobie powiem dobrze kobitka wyglądała - miała tam i ówdzie :) A Gałganek szczuplaczek jest - takiej drobnej kości, tyle, że futerko ma gęste ... No i Ania ma rację - wyższy jest nieco na łapkach od Laluny ;) Jest przekochany ...