aeriel Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 soboz4 napisał(a):Magda czy masz może zdjęcia z Klara, te które były na stronie Przystanek Schronisko, nie zapisałam a ktoś wszystko usunął, nawet te które były na stronie fundacji Ja mam. Wyślę Ci na mejla. Quote
miudzioszka Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Klarcia szuka nowego domu! Jej współlokatorka nie potrafi jej zaakceptować. Co tu dużo mówić... :( myślałam, że Pani zmieni zdanie, że ta suczka ją zaakceptuje... nie wiem jak się przekłada wątki, ale jakby ktoś mógł przełożyć do psów szukających domu to byłabym wdzięczna. Klara nie wróci do schroniska, będzie szukać domu przebywając na razie u tej pani. Nie wiem kto usunął zdjęcia Klarci, szkoda bo wszystkie z wątku też zniknęły. Mam je na innym komputerze do którego na razie nie mam dostępu, ale jak tylko na niego wejdę to dam je na moje picassa i wtedy na pierwszą stronę wątku. Quote
choba Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 wielka szkoda, że się psiaki nie dogadały... dobrze, że przynajmniej do schroniska nie wraca... oby udało jej się znaleźć w końcu ten jeden najlepszy domek Quote
ania91sc Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Musisz Magda napisać do moderatora z prośbą o przeniesienie wątku :) Np. do Maupa4 Quote
miudzioszka Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 ania91sc napisał(a):Musisz Magda napisać do moderatora z prośbą o przeniesienie wątku :) Np. do Maupa4 dzięki, zaraz napiszę ;) Quote
saphira18 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 za dużo tych nieszczęść ... mam nadzieję że szybko znajdziesz jej nowy domek Quote
miudzioszka Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 W pierwszym poście opis na nowo zrobiony i zdjęcia dodane. Quote
Romina_74 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 oj straszna szkoda :( dobrze przynajmniej, że nie wróci do schronu do czasu znalezienia kolejnego domciu ... Quote
maciaszek Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Mogę przywrócić Klarę na schroniskową stronę, ale potrzebuje kontaktu na kogoś, kto będzie ją "pilotował". Quote
miudzioszka Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 maciaszek napisał(a):Mogę przywrócić Klarę na schroniskową stronę, ale potrzebuje kontaktu na kogoś, kto będzie ją "pilotował". Ja mam kontakt z panią od Klary, mogę się też jej zapytać czy można podać jej numer. Jutro do niej zadzwonie ;) Quote
miudzioszka Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Pani mówiła, ze można podać jej numer tylko dopiero jutro zrobię opis z jej domu, i wyśle go wtedy tej pani, ona poprawi i wtedy. Więc tak jakoś w poniedziałek, wtorek opis Ci wyśle z numerem telefonu ;) Quote
miudzioszka Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 [FONT=arial]A więc mam opis: Klara waży ok.23 kg. Wcześniej miała szczeniaczki prawdopodobnie kilka razy dlatego ma wyciągnięte sutki i brzuszek. Jest zrównoważonym, spokojnym i wesołym psiakiem. Sama zachęca do zabawy piłeczką czy pluszowym misiem. W domu od początku zachowuje czystość. Mieszka aktualnie w domu gdzie jest inna ,starsza suczka. Od początku była w stosunku do niej łagodna i spokojna. Na początku bała się windy,ale po trzech dniach przełamała ten strach i teraz nie ma żadnego problemu.[/FONT] [FONT=arial]Nauczyła się bardzo ładnie chodzić na smyczy. Do psów nastawiona przyjaźnie. Na niektóre suczki reaguje nerwowo. Do oddania za darmo, tylko w dobre ręce. I nowe zdjęcia Klarci ;) [/FONT] Quote
miudzioszka Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Piękne oczka :D I to najlepiej na stronę wstawić do opisu tak mi się wydaje ;) Quote
maciaszek Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Skompiluję sobie ten opis z tym, który był wcześniej na stronie schroniska i myślę, że będzie ok :). Czekam w takim razie jeszcze na numer telefonu. Quote
maciaszek Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Karta na stronie schroniska zrobiona :). Jak nie zapomnę jutro wrzucę ją na stronę fundacyjną. Jakby się tam nie pojawiła do środy, krzycz ;). Quote
miudzioszka Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 maciaszek napisał(a):Karta na stronie schroniska zrobiona :). Jak nie zapomnę jutro wrzucę ją na stronę fundacyjną. Jakby się tam nie pojawiła do środy, krzycz ;). Okej, dzięki ;) Quote
Recommended Posts