PATIszon Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 PATIszon napisał(a):Ja niestety też nie mogę pracowac z Kenią na piłeczkę. Fakt, że prędkość na torze wzrasta jej wtedy dwukrotnie, ale staje się przy tym bardzo niedokładna, skacze nieuważnie i nie to co trzeba. Może z wiekem jej trochę przejdzie, ale póki co wolę skakać za smakołyk, bo paradoksalnie mniej jej na nim zalezy. :niewiem: Piłeczka natomiast została wykorzystana o uczenia jej komendy "na przód". Do tego nadawała się świetnie. :wink: To byly piekne dni....:placz: :placz: :placz: Quote
PATIszon Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 AniaP napisał(a):Wyciągam stary temacik, bo nie chcę zakładać nowego, a mam pytanie na temat slalomu. W regulaminie jest powiedziane, że tyczki mają być rozmieszczone w odstępach 50-65 cm. No właśnie, więc jakie odstępy spotyka się najczęściej: 50 cm, 60 cm, 65 cm czy może jeszcze inne? :roll: :roll: Ostatnio spotkalo sie 48 cm.:cool3: Dla tego mysle, ze lepiej nauczyc psa na najciaszniejszym slalomie. Quote
OlaAB Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ja Blusia teraz cwicze w domu na 43:crazyeye: (bo tak akurat wyszło:evil_lol: ) Quote
AniaP Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 No dobra, dzięki za podpowiedzi :-) (chociaż liczyłam na więcej :mad: ) i chyba zostanę w takim razie przy 50 cm (w sumie, to właśnie tak trochę myślałam, ale wolałam spytać... :evil_lol: ). Quote
AniaP Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 APSA napisał(a):Jakieś znaczenie to na pewno ma. Dlatego polecam ćwiczenie na wbijanych w ziemię tyczkach, bo można je sobie dowolnie rozstawiać. Mo niestety już za późno, klamka zapadła: dziury w drewnianym stelażu wycięte i drewniane kołeczki na tyczki pobwijane w odległościach co 50 cm. :haha: Mam jeszcze tylko problem jak połączyć 4 części slalomu w całość na czas ćwiczeń i... możemy ćwiczyć. :multi: Quote
Recommended Posts