Aleks_Bo Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Yuna to około 3 letnia(tyle jej dali w schronie chodź ja jej dałam max 2 lata) sunia rasy SH. Trafiła do schroniska ponad dwa tygodnie temu a w tej chwili jest u mnie na DT. W schronie sobie nie radziła, nie chętnie jadła i smutnie wciskała nos między kraty. Teraz odżyła, jest bardzo towarzyska i miziasta. Ciągle się chce miziać. Chętna do zabawy i towarzyska. Bardzo dobrze dogadująca się z innymi psami. Mądra, szybko sie uczy. Nie niszczy w domu. Jedyna wada jej to to że ciągle chce przebywać na dworze, co oznacza, że najbardziej nadaje się do domu z ogrodem. Ogólnie jest to pies dla aktywnych. Biega w zaprzęgu. Wrocław. Kontakt w sprawie adopcji na PW lub 530414152 Quote
Zosia123 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Potwierdzam :) Bardzo fajna i towarzyska, opanowana, niezwykle miła! Quote
Ty$ka Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Przepiękna... Jakakolwiek fundacja hasiorowa wie o ślicznotce? :) Quote
Recommended Posts