marako Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Mają raj na ziemi. Rozpieszczane, kochane. Lepiej nie mogły trafić. Domki dopasowane do ich temperamentu - Costa ma spokojny, u starszych ludzi, dobrych i bardzo opiekuńczych. Uwielbiają ją i ma na pewno zapewnioną opiekę na każdą ewentualność. Jedzonko gotowane według najlepszych psich przepisów dla starszego psa, zabawki, spacery, opieka medyczna i higieniczna (nawet ząbki mają myte). Niestety, Pani od Poli (Bravy) dzwoniła powiadomić mnie o kłopotach zdrowotnych Igi (Costy). Zrobiła jej się ok. miesiąc temu narośl na dziąśle, byli u weta, radził usunąć (+ ząb ruszający się, krzywo rosnący). Ma już to usunięte, wysłali do Wrocławia na badanie his.-pat. Miały być wyniki w tych dniach. Dadzą znać. Mam tylko wielką nadzieję, że to bez powiązania z usuwanymi gruczolakami. Mam do nich stałe zaproszenie, bez uprzedzania, gdybym była w pobliżu. Na pewno kiedyś skorzystam i odwiedzę dziewczyny. Quote
NikaEla Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 [quote name='marako'] Niestety, Pani od Poli (Bravy) dzwoniła powiadomić mnie o kłopotach zdrowotnych Igi (Costy)..mam znajomą, której córki noszą takie imiona ;) Quote
malawaszka Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 o biedna Costusia - to pewnie nadziąślaka miała? Quote
kora78 Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 daj znac koniecznie, czy to nie nowotwor :( Quote
Poker Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 oby tylko nic złego. Cudnie ,ze mają rewelacyjne domki. Quote
Recommended Posts