marako Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 To jak mogę już decydować, to niech będzie moje: Costa, Brava, zwłaszcza,że mam poparcie malawaszki i Satriny. Inki i Neski znam, a te będą bardziej nowe wśród psiarstwa. Quote
malawaszka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 superrr :klacz: to czekam na foty :) można pomalutku np na fb wstawić na sznupy :) Quote
Poker Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Mnie się podoba Costa i Brava ,albo Cola i Fanta albo Czacza i Salsa. Quote
farmerka63 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Dorzucam Sambę i Rumbę - skoro już w tańcach latynoamerykańskich siedzimy ;) Quote
NikaEla Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='marako']To jak mogę już decydować, to niech będzie moje: Costa, Brava, zwłaszcza,że mam poparcie malawaszki i Satriny. no i brawo :) Quote
jaguska Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Piękne imiona jak pójdą razem a jak domki będą osobno to Brava ok ale jak zdrobnić Costa? Quote
malawaszka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 jaguska napisał(a):Piękne imiona jak pójdą razem a jak domki będą osobno to Brava ok ale jak zdrobnić Costa? kosteczka :D Quote
malawaszka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Poker napisał(a):Kostusia :evil_lol: a jak zbroi to KOSTUCHA:ghost_2: Quote
marako Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nawet pasuje, bo koścista jest. Oby tylko nie "kostucha". Moi orzekli, że to wystrzyżenie nierówne przypomina poszarpaną linię brzegową, dlatego jej dali Costa, a młodej Brava. A w ogóle, to Costa ma lekki przodozgryz. Quote
marako Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 malawaszka napisał(a):a jak zbroi to KOSTUCHA:ghost_2: No, nie, przez moją powolność w pisaniu byłaś pierwsza! Quote
jaguska Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 hihi no nie wiem, nie wyobrażam sobie wołać na podwórku Kostusia a Kostucha to już całkiem :razz:, może bym spłonęła na stosie i tak dziwnie na mnie patrzą na wiosce, mieszkam tam dopiero drugi rok i trochę robię za dziwadło :evil_lol: Quote
NikaEla Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Nikaragua']Bazar otwarty: http://www.dogomania.pl/threads/221879 zapraszam :) i nie zapominajcie proszę o jego podnoszeniu :) pierwsi kupujący przyszli :) Quote
kizimizi Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 zapisuje sambo-rumbę i costa-brave bo znow zgubie Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 No to mamy Coste i Brawe, brawoooo!!! :) Quote
marako Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 No, pogoda dopisała, szkoda tylko, że śniegu prawie nie ma. Ale i tak psiaki się dziś wyszalały na dłuugim spacerze. Quote
marako Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Brava obszczekuje męża, żeby rzucił jej patyk. A Honda ją pasie i nawet próbuje podszczypywać w zadek. Brava uwielbia robić to co Heidi - z zapamiętaniem wyrywać kępki trawy. W ogrodzie wszystkie ozdobne trawy już wyrwane przez Heidi, ale w lesie pod dostatkiem. Costa zwykle jest poważna. Quote
marako Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Kubraczki z kocyka polarowego uszyły mi się jakieś kuse, ale to pierwszy mój raz. Następne będą lepsze i lepiej wykończone. Niestety jutro do pracy i to 15 h poza domem, więc maluchy się stęsknią, a szycie psiej odzieży poczeka na lepsze czasy. Costa zazwyczaj poważna, ale przy patykach też się rozkręca. Brava - zdobyła patyk, wielka radość na pysku (szkoda, że ciągle w ruchu i trudno o ostrą fotę). Każde trofeum wywołuje radość (ale musimy uważać, bo już były sytuacje podbramkowe na tym tle). Quote
malawaszka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 rewelacja!!!! świetne fotki :loveu: aaa zazdroszczę kostki na podwórku :lol: :oops: Quote
justika Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Super psiaki, wszystkie 5:)( choć nie wiem, czy akurat wszystkie były na zdjęciach:) Quote
marako Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Kostki jest parę metrów kwadratowych, ale nie wiesz jeszcze, że jestem maniaczką robienia kostki z kamieni polnych i parę już metrów kwadratowych położyłam, a materiał mam już na jakieś 20 m kw. przyniesiony (rękami własnymi) z okolicznych pól. To mi taką frajdę sprawia, że hej. Cyknę foty (już nie dziś i nie jutro niestety). Quote
malawaszka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 marako napisał(a):Kostki jest parę metrów kwadratowych, ale nie wiesz jeszcze, że jestem maniaczką robienia kostki z kamieni polnych i parę już metrów kwadratowych położyłam, a materiał mam już na jakieś 20 m kw. przyniesiony (rękami własnymi) z okolicznych pól. To mi taką frajdę sprawia, że hej. Cyknę foty (już nie dziś i nie jutro niestety). wow wow !!!! to czekam na te fotki - bardzo jestem ciekawa! ja choruję na kostkę granitową, ale jak się nic nie zmieni to nie mam szans :cry: a tak mi się bardzo podoba :loveu: Quote
Recommended Posts