Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny nie martwcie się ja cały czas dopisuję można głosowac tyle że jakbym później na raz miała zliczyć to byłby problem, a tak przy okazji mamy rozeznanie :) GŁOSUJCIE JESZCZE!!!
Korenia BEZ TAKICH BO WYCOFAM TWOJE GŁOSY :mad: Może komuś nie podoba się rasa wybrana przez Ciebie?
Agata_B yorki to śliczne psy :) :loveu: :)

Posted

palma napisał(a):

Korenia BEZ TAKICH BO WYCOFAM TWOJE GŁOSY :mad: Może komuś nie podoba się rasa wybrana przez Ciebie?

Przczytaj wypowiedz tej osoby co napisała, że jojki lubi, a być moze zauwazysz pytanko - "kto sie ze mna zgodzi?" ja napisalam ze nie zgadzam sie :diabloti: :diabloti:

Posted

Korenia pytanie było kto się zgadza .... nie zgadzasz się to milcz :mad: Trochę kultury może co ? Każdemu podoba się co innego dzieki temu ten świat jest ciekawy :shake: :roll: :shake:

Posted

A ja kocham:
1BOKSERKI:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[SIZE=2]2DOGDEBORDEAUX:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
3HUSKY:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
4GREYHOUND:loveu::loveu::loveu:
5LABRADOR:loveu::loveu::loveu:
KUNDELKI TEż KOCHAM:lol:

Posted

[quote name='palma']Korenia pytanie było kto się zgadza .... nie zgadzasz się to milcz :mad: Trochę kultury może co ? Każdemu podoba się co innego dzieki temu ten świat jest ciekawy :shake: :roll: :shake:
:-? :-? :-? Zaprzeczasz sama sobie...

Guest Agata_B
Posted

[quote name='Korenia']:-? :-? :-? Zaprzeczasz sama sobie...

Korenia to co napisałaś że chyba od końca to nie było zbyt miłe :shake: :look3:
Trochę kultury :shake: :shake:
jak już nie mogłaś wytrzymać i chciałaś mi zaprzeczyć to mogłaś chociaż (kulturalnie) powiedziec że wolisz inną rasę i za tą nie przepadasz.
I uszanuj moje zdanie.

Posted

[quote name='Agata_B']Korenia to co napisałaś że chyba od końca to nie było zbyt miłe :shake: :look3:
Trochę kultury :shake: :shake:
jak już nie mogłaś wytrzymać i chciałaś mi zaprzeczyć to mogłaś chociaż (kulturalnie) powiedziec że wolisz inną rasę i za tą nie przepadasz.
I uszanuj moje zdanie.
Ale ja oczywiście szanuje Twoje zdanie :) To była moja mała dygresja :p :diabloti: I akurat braku kultury nie wykazałam...
Aha Palma:

Może komuś nie podoba się rasa wybrana przez Ciebie?

Naprawde ja mam w nosie, że ktoś może nie lubić kundelków - a jest multum takich osób, może pisać, że są głupie, brzydkie itd itp. ja zdania nie zmienię.. to jest Moje zdanie :p

Posted

Korenia słyszałaś coś takiego "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie" ? No więc nie miej wątów ...... jeszcze słowo <obojętnie od kogo> na ten temat wycofuję jego głosy ..... żeby było sprawiedliwie :eviltong: :lol: :eviltong:

Posted

[quote name='palma']Korenia słyszałaś coś takiego "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie" ? No więc nie miej wątów ...... jeszcze słowo <obojętnie od kogo> na ten temat wycofuję jego głosy ..... żeby było sprawiedliwie :eviltong: :lol: :eviltong:
Nie mam wątów :p I możesz mój głos wycofać... ja i tak wiem, że Kundelki są najlepsze!!!! Było tak, jest i będzie!!

Guest Agata_B
Posted

Korenia napisał(a):
Ale ja oczywiście szanuje Twoje zdanie :) To była moja mała dygresja :p :diabloti: I akurat braku kultury nie wykazałam...
Aha Palma:

Naprawde ja mam w nosie, że ktoś może nie lubić kundelków - a jest multum takich osób, może pisać, że są głupie, brzydkie itd itp. ja zdania nie zmienię.. to jest Moje zdanie :p

Ja też lubie kundelki... w życiu miałam same kundelki - nigdy nie miałam rasowca :oops:
Ale kocham Yorki i koniec kropka.

Posted

1. Owczarki niemieckie długowłose :loveu::loveu:
2. KUNDELKI :loveu:
3. Dobermany
4. Czechosłowacki Wilczak
5. Border Collie
6. Łajka Jakucka
7. Owczarek belgijski
8. Owczarek Podhalański
9. Siberian Husky!! :loveu:

Ale się rozpisałam.. :oops: ale widać, jaki gust "psi" mam :razz: