Dalmatynkaa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 1. Dalmatyńczyk 2. Owczarek szetlandzki 3. Retriever z nowej szkocji :roll: Quote
egradska Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 1. ONki 2. Dalmatyńczyki 3.Setery irlandzkie 4.LAbradory 5.Dobki 6. Pekinczyki 7. PONAD WSZYSTKO WIELORASOWCE:loveu: Quote
Nikki - charciara Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 chart rosyjski i afgan no, dorzucę jeszcze ładne, spokojne dobermany :) Quote
haska_12 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 1. Syberian Husky 2. Alaskan Malamute 3. Rhodesian Ridgeback Quote
Korenia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Podliczyłam :D A więc I miejsce z 25 głosami zajęły nasze najwspanialsze na świecie: KUNDELKI II miejsce z 20 punktami: Owczarki niemieckie III miejsce z 12 punktami: Boksery IV miejsce z 11 punktami: Labradory retrievery V miejsce z 10 punktami: Goldeny retrievery VI miejsce z 9 punktami: Rottweilery Beagle Dobermany VII miejsce z 8 punktami: Dog niemiecki Yorkshire terier VIII miejsce z 7 punktami: Border collie IX miejsce z 6 punktami: Dalmatyńczyki X miejsce z 5 punktami: Teriery szkockie Czechosłowacki wilczak Owczarek szetlandzki XI miejsce z 4 punktami: Nowofundland Sznaucer miniatura Bullterier Amstaff Syberian husky Retriever z nowej szkocji XII miejsce z 3 punktami: Akita Sznucer olbrzym Owczarek australijski Dogue de bordeaux Alaskan Malamute Berneński pies pasterski West highland white terier Owczarek belgijski Seter irlandzki Chart afgański XIII miejsce z 2 punktami: PON Staffik Cocker spaniel Ogar polski Owczarek podhalański Cane corso Briard Pekińczyk Owczarek szkocki collie Dogo canario Mastino Napoletano XIV miejsce z 1 punktem: Dogo Argentino Greyhound Seter angielski Bouvier Grzywacz chiński Łajka Jakucka Pudel miniaturowy Schipperke Chart rosyjski Leonberger Bobtail Owczarek szwajcarski Osa Bloodhound Maftif angielski Gończy polski Moskiewski stróżujący Basset Terier walijski Papillon Flat Springer spaniel Filia brasileiro Pikaradyjskie n. spaniele Pointer Podengo Portugues Pequeno de pelo liso Charcik włoski Wilczarz irlandzki Sznaucer średni Beauceron Chow-chow Wyżeł weimarski Bullmastiff Bernardyn Mastif tybetański CTR Pitbull Shih-tzu Shiba inu Owczarek anatolijski Ps. jeżeli w którejś rasie zrobiłam błąd to przepraszam Quote
serek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 czwarte miejsce ma moj labek :loveu: dziex za policzenie punktow :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Łaaa Kundelki Górą ! ! ! ! :multi::multi: Hm..Beagle, VI miejsce, to tez nie tak źle :razz::razz: Quote
Korenia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 serek napisał(a): dziex za policzenie punktow :diabloti: Prosze ;) ;) Quote
Femme Fatale Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 A mój dozio na siódmym :placz: A w sumie to może być :p Quote
haska_12 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Ooo ale nisko husky spadły... Korenia... prosze.. nie pisz hasky tylko husky, bo aż w oczy kole :) Quote
Korenia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 haska_12 napisał(a):Ooo ale nisko husky spadły... Korenia... prosze.. nie pisz hasky tylko husky, bo aż w oczy kole :) Oj kole kole! Nie wiem nawet czemu tak napisałam - moze dlatego, ze byla to godzina 1:30 :shake: :oops: Quote
klaudia.1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 A mój dozio na siódmym :placz: A mój flacik 14, porównaj sobie...:-( Quote
Blow Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 ostatnio bloodhoundy!!!!:D:D:D:D:D:D:D ale to się zmienia;) Quote
haska_12 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Korenia napisał(a):Oj kole kole! Nie wiem nawet czemu tak napisałam - moze dlatego, ze byla to godzina 1:30 :shake: :oops: Ooo to co ty tak późno na komputerze robiłaś? :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='haska_12']Ooo to co ty tak późno na komputerze robiłaś? :cool3: Spać po nocach pewnie biedna nie może... Albo uzależniona od Dogo (to by był mój przypadek) :evil_lol: Quote
Recommended Posts