Mercy*18 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Witam serdecznie, szukam chętnych osób do uczestniczenia w zajęciach agility. Jeśli byłaby chętna grupa, można załatwić trenera, który by do nas przyjeżdżał raz w tygodniu. Zajęcia odbywałyby się w Krośnie. Dajcie znać! Pw lub moje gg 2046343 Quote
MamaBa Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Halo, halo! Nikogo chętnego z okolic nie ma? Wszyscy chętni mile widziani! Niestety, żeby coś ruszyło potrzeba grupy 12-15 osób, na razie jest połowa :( Ruszamy się, ruszamy! Kontakt do mnie: mamaba@onet.pl kaskapiekos@gmail.com GG: 13679260 ...lub do Marceliny (post na górze) ;) Zapraszamy! Może uda nam się w końcu coś ruszyć w naszych stronach! :razz: Quote
meadow Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [FONT=century gothic]Gdyby odbywało się to w okolicach Sanoka to ja bardzo chętnie (chociaż to i tak 50 km):lol: Do Krosna to ja mam jednak za daleko...[/FONT] Quote
alicja.kolano Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Ja chętna na obojętnie gdzie :) Ale na regularne treningi nie ma szans. Tylko jakby były jakieś seminaria albo treningi z treserami to proszę o info. Jeśli klub już powstanie to na pewno wpadniemy kiedyś :) Quote
pinczerek2803 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Ja chętnie uczestniczyłabym w takich zajęciach z moim pinczerkiem miniaturowym. Mieszkam w bloku i mój pies nie ma gdzie rozładować swojej energii. Jestem z Jasła także nie mam daleko do Krosna. Podam mojego meila i bardzo prosiłabym o jakieś bliższe informacje: kakadu@spoko.pl Quote
CzarnaMambusia Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Witam , ja bym była chętna :cool3: Jak by się udało to zorganizować to bym uczestniczyła w nich ze spanielką ;) , Jesteśmy z Jedlicza i mieszkamy w bloku. Quote
kamałoli Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Jest ktoś chętny z okolic Sanoka ? Potrzebna nam osoba, która prowadziłaby zajęcia raz w tygodniu :)) Quote
ginger14 Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Ja byłabym chętna jeżdzić z moim psem do Sanoka :) coś wiadomo ? Quote
Recommended Posts