Nutusia Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Kasiu - jestem! Ech, gdyby Lalka domek znalazła, mogłabym pomyśleć. Ale teraz święta idą i wszyscy o czystych oknach i malowanych jajkach myślą, a nie o adoptowaniu psiaka :( Wczoraj nawet był telefon o nią, ale na podwórko - gdzie moja dama na podwórko!?!?!?!?... Quote
Guest kasia mierzejewska Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Nutusia, dzięki za wejście tutaj. Jakbyś coś słyszała o jakimś wakacie, to daj znać. Trzymam kciuki za domek Lalki:) Suńka jest malutka, dużo miejsca nie potrzebuje Quote
Nutusia Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Wiesz, nie zawsze tylko o miejsce chodzi (bo ono by się znalazło bez problemu!)... U nas psów nie ma jak oddzielić, a jesteśmy poza domem po 10-11 godzin. Bezpieczeństwo zwierząt jest najważniejsze, a w tym przypadku ich liczba może mieć ogromne znaczenie... Quote
mysza 1 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Mam chętną dziewczynę, która chce dać BDT małemu psu. Tylko to jest Warszawa, Mokotów, trzeba by wiedzieć czy mała chodzi na smyczy, opiekunka jest osobą odpowiedzialną ale nie ma dużego doświadczenia z psami. Tylko łatwe przypadki dla niej. no i co z tym jej kumplem wtedy :( Dokąd trafiają psy z Pułtuska, jeśli już zostaną wyłapane? Quote
Guest kasia mierzejewska Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Przepraszam, jestem strasznie zalatana. Sunia jest, biega po mojej okolicy. Nie wiem, niestety, czy chodzi na smyczy. Podejrzewam, że nie, bo jest strasznie nieufna. Myslę jednak, że szybko się nauczy. Quote
Guest kasia mierzejewska Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Sunia jest nieufna, ale ciekawa, podchodzi do ludzi. Można coś dac jej z ręki - próbowałam ostatnio - chyba robi postępy. Fajnie byłoby zabrać ją stąd, tutaj tuła się biedna i głodna. Quote
Nutusia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Jakie są szanse na jej złapanie?... Oswaja się jakoś powoli, w sensie podchodzi do jedzenia, jest coraz lepiej?... Quote
Cudak Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Potrzebuję bardzo pilnie Osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w okolicach Pułtuska: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225840-Pies-w-typie-HUSKY-potrzebna-wizyta-ok-Pu%C5%82tuska!!!! Kasiu, mogłabyś pomóc? Quote
Guest kasia mierzejewska Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 (edited) Sunia niestety nie żyje. Dwa dni temu dowiedziałam się, że została zabita przez samochód. Najśmieszniejsze jest to, że taki sam los spotkał jakiś czas później jej towarzysza, kulejącego psiaka. Dowiedziałam się od znajomej, która dokarmia bezdomniaki w Pułtusku. Szkoda mi ich strasznie Muszę napisać sprostowanie - otóż psiak, który trzymał się z sunią żyje, widziałam go i karmiłam, bo strasznie głodny był, przeszukiwał śmietnik. Nieporozumienie wyniknęło stąd, że chyba nie porozumiałam się z kobietą, z którą wtedy rozmawiałam, w kwestii psa. Nie często teraz bywam na mieście, nie rozglądam się, bo bardzo dużo pracuję i nie mam czasu na to - dlatego też nie bardzo orientuję się, co w tej chwili biega po mieście. Założę psiakowi oddzielny wątek. Cieszę się, że żyje Edited May 27, 2012 by kasia mierzejewska Quote
Mazowszanka13 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Miałam długą przerwę w dostepie do netu a tu taka smutna wiadomość. Bardzo mi przykro z powodu suczki :-(. Szkoda, że nie wszystkim da się pomóc. Quote
Recommended Posts