Romina_74 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Lalcia w swoim domku nas wczoraj ugościła na herbatce ;) Do obejrzenia całej fotostory z wiyty u Lali zapraszamy z Ojcikiem: https://picasaweb.google.com/112587299586887878154/OchojecBogatyWLale# Byś coś Ojciku napisała, opowiedziała, coś tam wczoraj zobaczyła, jak Ci się domek spodobał, jak Pani Lali ciocię Twoją przypomina ;) Quote
soboz4 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Prześlicznie Lala wygląda!!! Cieszę się, że jest kochana przez swoich ludzi, mam nadzieję, że juz nigdy żadnej krzywdy nie zaznanie... Quote
saphira18 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 futerko super:) a pewnie jeszcze lepsze w dotyku. Ojcik, co z tobą:mad: bo się pogniewamy:evil_lol: Quote
ewes Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Ojcik odsypia maraton :D Jak tylko wstanie to ją pogonię :) Quote
Ojcik Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Już, już... Tylko mnie nie pobijcie;P... Lalka ma się w swoim domu dobrze... A nawet bardzo dobrze:)... Zacznę od tego, że zaraz jak weszłyśmy do mieszkania zobaczyłyśmy uśmiechniętą, szczęśliwą i ostrzyżoną Lalkę... Pani powiedziała, że fryzjer Lalki doradził na lato obciąć ją zupełnie(ciekawa bardzo jestem jak to będzie wyglądać, bo lalka nie lubi maszynki do strzyżenia i nożyczek)... Sunia chodzi na spacerki do lasu są dość niebezpieczne ponieważ psinka myli dziki z psami i biegnie do niech żeby się przywitać:D, po powrocie ze spaceru, jak właściciele mówią "trzeba wytrzeć łapki" Lala kładzie się na pleckach i czeka aż ktoś ją powyciera... Lala zaznała trochę wolności, a teraz strajkuje i nie chce wychodzić na smyczy;)... Psinka na szczęście troszkę schudła:), je suche i gotowane... Jest bardzo szczęśliwa i godnie zastępuje swojego jamnikowatego poprzednika w domu:)... Quote
soboz4 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 taaak, wiedziałam że Lala ma coś z jamnika szorstkowłosego!!!! Quote
Romina_74 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='soboz4']taaak, wiedziałam że Lala ma coś z jamnika szorstkowłosego!!!![/QUOTE] ;) jeszcze dodam, że Pani Lali stwierdziła, że Lalka posturą swą słuszną do Rodziny pasuje jak ulał :) Quote
Ojcik Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 Pamiętacie jeszcze Lalę :cool3: Jest po wizycie u fryzjera... letnia pogoda już jej nie straszna ;) Quote
Romina_74 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 E no fajnie :) Ale salcesonikiem to ona jest nadal :) Quote
Recommended Posts