Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mówią nam, że wymieniają raz dziennie, obawiam się, że oficjalnie na pewno nie będzie można, nie możemy takich czynności wykonywać. Ale jak wracają ze spacerku w czwartki i w soboty to dobrze jest sprawdzić czy psiaki sa suche, czy maja suchy dywanik, czystą podłogę.
Jeżeli futerko maja mokre co u Laluni nie jest trudne to dobrze by było brać ze sobą jakiś ręcznik i porządnie oczyścić futerko, można tez podsuszyć suszarka, ale moje prywatne się boją a schroniskowe pewnie też. Dobrze się sprawdza z ręcznik mikrofibry - doskonale wchłania wilgoć - kupiłam na targu za 6 zł,

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo07 napisał(a):
A to szukacie im domu razem ?

raczej osobno, ale jeśli się uda razem to będzie fajnie...
bo tak jak już mówiłyśmy z saphirą i Ojcikową... psiaki nie są ze sobą aż tak zżyte
a znalezienie domu dla dwóch psów graniczy z cudem, bo jak ktoś ma dwa psy to raczej nie adoptuje dwóch na raz tylko najpierw jednego, a potem drugiego

Posted

A więc:lol:...
Fajna rodzinka, dzieci nie ma, innych zwierząt też nie:)... Lalka będzie zostawać sama po 8 godzin... Państwo mieli 17-letniego psa, który odszedł szukali psiaka i trafili na Lalę:D... Państwo byli zauroczeni zdjęciem w spineczce:loveu:. Niestety nie zdążyłam ich spotkać bo przyjechali zbyt wcześnie:mad:...

Posted

Dogo07 napisał(a):
A skąd Państwo się dowiedzieli o suni ? Tak akurat w schronisku trafili na nią ?

trafili na nią na stronie schroniska, później przenieśli się na picasę i stamtąd wzięli kontakt do Ojcik, był jeszcze jeden telefon w sprawie Lali, też w ten sam sposób Pan na nią trafił, starsze małżeństwo, przyjadą w sobotę pooglądać psiaki...

Posted

A nowi Państwo Lali są z Chorzowa tak? Tak jak Pani, która się zainteresowała Gałgankiem. Czy Ojcik będzie mogła odwiedzić Państwa wkrótce, żeby zobaczyć gdzie Lala trafiła?

Posted

Romina_74 napisał(a):
A nowi Państwo Lali są z Chorzowa tak? Tak jak Pani, która się zainteresowała Gałgankiem. Czy Ojcik będzie mogła odwiedzić Państwa wkrótce, żeby zobaczyć gdzie Lala trafiła?

za miesiąc będzie wizyta.... pewnie Ojcik Cię zaprosi ;)
a Ojcik rozmawiała przed chwila z Panią... pani powiedziała, że chyba będzie zazdrosna o Lalę, bo mąż coś za dużo uwagi jej poświęca, wielki z niej pieszczoch, teraz sobie śpi... mieszkają w Katowicach Piotrowicach, jeśli nic nie pomieszałam ;)
jeszcze dziś lub jutro będzie kąpana :)

Posted

ewes napisał(a):
za miesiąc będzie wizyta.... pewnie Ojcik Cię zaprosi ;)
a Ojcik rozmawiała przed chwila z Panią... pani powiedziała, że chyba będzie zazdrosna o Lalę, bo mąż coś za dużo uwagi jej poświęca, wielki z niej pieszczoch, teraz sobie śpi... mieszkają w Katowicach Piotrowicach, jeśli nic nie pomieszałam ;)
jeszcze dziś lub jutro będzie kąpana :)

:):):) ja się bardzo ucieszę i chętnie pojadę z Ojcikiem do Państwa :) A mężowi się nie dziwię wcale. Super - bardzo się cieszę - BARDZO, BARDZO, BARDZO bo serce mi krwawiło jak je do schronu przywiozłam. Teraz jeszcze Gałganek kochany, oby długo mu nie przyszło na domek czekać ...