Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Toro to dla Ciebie:tort: :buzi: .Gwiazdeczka widzę ze Pufi jest podobnych gabarytow jak moja Shila " class="ipsImage" alt=""> po zimie trochę jej sie przytyło, wcześniej trzymała 4 kilo.Sprawdzę ją pod koniec lata to pewnie zejdzie do swojej stałej wagi " class="ipsImage" alt=""> Gwiazdeczko postaraj się z tymi zdjęciami:roll:

Posted

Gwiazdeczka* napisał(a):
niestety nie chca sie dodac zdjecia pozniej z nimi powalcze !!toro urodzil sie tego samego dnia co pufi

Właśnie wiedziałam, że któryś piesek jest z tego samego dnia, ale nie mogłam sobie przypomnieć który :)

GosiaNatalka dziękujemy:loveu:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Chanelle']Kapucyn, około 2,5 kg
I muszę się pochwalić, że wczoraj, lub przedwczoraj moje "dziecię" stało się kobietką ; )

Gratuluję :) I jak się czuje w nowej roli? ;)

Posted

Pieknie wyglądają Corina jak i Toro w nowych fryzurkach:iloveyou: .Chanelle gratulacje dla Twojej małej kobietki:Rose: . Wagę mojej Miki sprawdzam zawsze 17-go (w dniu jej urodzin) i wtedy ją podam. " class="ipsImage" alt="">

Posted

[quote name='Chanelle']Dzisiaj na porannym spacerku napotkałyśmy dwóch adoratorów.
Ale pańca wzięła patyk i zagroziła błąkającym się zapładniaczom ; D
A to dopiero początek bo te naprawde trudne dni dopiero nadejdą.Moja Mika jest nadal dzieciakiem choć nasze suczki są z tego samego dnia. Muszę jednak przyznać ze moja mała bawi się a mamcie z kociakami, nawet pozwala sie przytulać." class="ipsImage" alt="">

Posted

Ja się podłączę do tego tematu, bo mój Maksior urodził się 2 października 2006, więc prawie wrzesień ;)

Powiem Wam, że jest grubasek, waży obecnie 3,5 kg! Mam nadzieję, że już nie urośnie. Starczy mu już. Chociaż z jednej strony trochę się cieszę, że taki troszkę większy wyrósł, bo taki jakiś bezpieczniejszy przez to jest. Chociaż go nikt nie zdepcze ;) Poza lekką nadwagą rozwija się prawidłowo, zdrowo i szczęsliwie :)

Taki był w wieku około 3 miesięcy:

Tutaj w wieku pół roku:

A taki jest teraz:

Pozdrawiam rówieśników Maxa oraz ich właścicieli :)