paloma_negra Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Oto moja sunia długowłosego owczarka niemieckiego :D Obecnie ma 4 miesiące. Kiedy ją kupiłam miała 6 tygodni. Poniżej dodaję taką fotohistorię Negry :) tutaj pierwszy dzień w domu i 6 tygodni, ale z niej był pulpecik :P tu już jakieś 10 tygodni tu już 11 tygodni prawie 13 tyg. 14 tyg. i zmiana ze szczeniaczka w małego podlotka :P a tu 3 miesiące i zdjęcia ze spacerku tu prawie 4 msc tu już stuknęły 4 miechy :D a tu dzisiejsze zdjęcie Quote
DiDDlina85 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ale CUDNE psisko!!! Piekna suczka:)..Mój wczoraj skończył 4 miesiące:) Pozdrowionka!! Quote
Guest aneta_w Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Piękniutka!!!! Cóż za ślicznota!!! http://images13.fotosik.pl/10/45a6f6d8d72e8648.jpg Cudowne oczęta! Ach te pyszczydło!!! :loveu: :loveu: Moje mają już po pięć i pół lat :p ;) Quote
paloma_negra Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Negra przyszła na świat dokładnie 13 września 2006 :) Quote
Guest aneta_w Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Młodziutka pannica :) :) śliczna! Quote
paloma_negra Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Kilka foteczek z dziesiejszego spacerku i filmiki ;) tu filmik na którym udało mi się nagrać jak Negra się złości na kość :P a tu na filmie chwila spokoju :D Dzisiaj byliśmy prawie wszyscy razem na bardzo dłuugim spacerku. Pogoda była dosyć ładna więc mogliśmy iść na takie nasze nowohuckie "pola elizejskie" heh [:P] Bo jak pada to robi się tam bagno :/ Tak więc wrzucam zdjęcia :lol: naszej gwiazdki. Negrita była rzecz jasna spuszczona i pięknie się nas trzyma :multi: Ale się wyszalała! Oczywiście pancia też, bo ktoś z Negrunią bawić się przecież musi :p patyczek to ulubiona zabawka na polku spojrzenie w obiektyw :P wpatrzona jak w obrazek :D tu już zeszliśmy na dół, miejsca do biegania po sam horyzont! sama Negra [:P] leżeć [:)] czekamy na patyczek :D no ile można czekać :P piesek myśliwski :] Negra wyszła jak na ćwiczeniach PO, a ja jak robocop hehe :P znowu nie chcą dać patyka Negra w blasku słońca :) a teraz z kochanym gryzaczkiem Negra pozuje co za złowrogie spojrzenie!:P prześmiesznie tu wyszła i to jej wyleniałe futro :P a na koniec widok na Nową Hutę, słońce ślicznie zachodziło, czasem miasto i kominy mają też swój urok :) http://i93.photobucket.com/albums/l59/prosrg/16.jpg Quote
Jupi Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 no prosze kolejny DON-ek to znaczy DON-ka na forum:multi: Witamy, śliczna sunia:lol: Quote
Moonek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Baaardzo piekna. Zawsze uwielbialam duze psy. Ale rowniez te male ...z tad Sammi. Pomyslalam, ze przy ich blizszym spotkaniu mogloby byc zabawnie. Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Nie no WOW :crazyeye: . Co za powalające spojrzenie :evil_lol: . Odrazu mnie urzekła . Piękny piesek . Zawsze podkochiwałam się w Onkach a co dopiero Donki :evil_lol: A ten nochal jest przepiękny . Wymiziaj suczkę odemnie :razz: . Ale tak porządnie :evil_lol: Quote
paloma_negra Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 U nas wreszcie śnieżek spadł!! :multi: Negra biega jak szalona :evil_lol: wszyscy się za nią oglądają - tak wariuje łobuzek. Pokaże Wam narazie ile u nas śniegu już i kilka fotek z wczoraj wieczorem. A dzisiaj zrobimy super śnieżną sesję! :lol: a to fotki z wczoraj,trochę kiepskie bo ciemno było :/ śnieg padał i wciąż pada! z pancią :razz: tutaj z umorusanym noskiem czarno na białym heh :p Quote
paloma_negra Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 U nas w Krakowie wreszcie spadł śnieg! :multi: A oto fotoreportarz ze śnieżnych szaleństw Negry :p A teraz Negra na żywo czyli kilka filmików :evil_lol:: tu Negusia szalaje po śniegu tu kica jak zając :P piękny skok przez drzewo :cool3: i na koniec nauka na świeżym powietrzu Quote
Jupi Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ja robiłam takie fotki mojemu Bosarowi jak rósł, ale teraz już nie mogę go podnieść:evil_lol: super się bawi w śniegu wymiziaj sunię:lol: Pozdrawiam Quote
Madzia_19 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Wiatj :p Śliczniutkie fotki :p Przepiękna dziewczynka :) Jestem pod wrażaniem komend jakie wykonuje i to tak od razu :) Cudownie :p Lucky to do dziś nie umie siadu z pozycji waruj :) Widzę, że muszę z nim popracować :p Czekam na więcej fotek i filmików :p Pozdrawiam :p Quote
Guest aneta_w Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='paloma_negra']U nas w Krakowie wreszcie spadł śnieg! :multi: A oto fotoreportarz ze śnieżnych szaleństw Negry :p Aaaa! Piękna jest!!! :) :) :loveu: :loveu: Ze mną od tygodnia również mieszka sunia w typie ON'ka ale "krótkowłosego" :D Quote
Recommended Posts