Madzior. Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Aby się udało z tym DS. Powodzenia mała!! Quote
agaton85 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 To ja taki króciuteńki filmik wrzucę [video=youtube;5OYbUujuQLE]http://www.youtube.com/watch?v=5OYbUujuQLE&feature=youtu.be[/video] Quote
bellatriks Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Śliczne maleństwo! Pytanie z forum borderowego - kto ją bierze na DT? Quote
kkasiiiar Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Jest u agaton85 do poniedziałku, dzis wizyta PA dokladnie o 18 i moze bedzie DS :) A propozycja DT byla od Kingi Helak. Quote
bellatriks Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Dziękuję za informacje! I trzymam mocno kciuki za ten DS! Quote
martik b Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Też jestem ciekawa ;) Jak się Kropka czuje po odrobaczeniu, nie wymiotowała? Jeśli DS nie wyjdzie to znalazłam w Bdg tymczas:) ...Olga z lecznicy okazała serducho i może Małą przygarnąć na Dt!!! Poza tym jak ją Agata jutro wezmiesz na nasz wspólny spacer i ją zobaczy na żywo to się zakocha, Mała jest urocza, żałuję, że miałam taki ruch w lecznicy i jej dłużej ściskać nie mogłam, jutro te zaległości nadrobię ;) Quote
agaton85 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Moja droga, mała ma się świetnie..rozrabia za dwoje, w tej chwili także :D normalnie z Sarcią robią mi rozpierduchę. Jest niesamowita, właśnie byłyśmy na podwórku i wcale nie chciała wrócić do domu. Ja się teraz zastanawiam jak ja sobie poradzę z 2 wariatkami jutro, to może mi się nie udać. Najwyżej Sarcia zostanie w domku. Quote
martik b Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Nieeeee! Załatwimy zaraz Ciocię Sylwię do pomocy ;) Quote
martik b Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Aaa zapomniałam dałam Kropkę juz do gazety i na tablicę.pl był wczoraj 1 telefon ale nic konkretnego Quote
martik b Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='agaton85']Moja droga, mała ma się świetnie..rozrabia za dwoje, w tej chwili także :D normalnie z Sarcią robią mi rozpierduchę. Jest niesamowita, właśnie byłyśmy na podwórku i wcale nie chciała wrócić do domu. Ja się teraz zastanawiam jak ja sobie poradzę z 2 wariatkami jutro, to może mi się nie udać. Najwyżej Sarcia zostanie w domku.[/QUOTE] Załatwione Sylwia Ci pomoże więc możesz brać 2 psiury :) Kropka i tak głównie na rączkach spacer spędzi ;) Quote
agaton85 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='martik b']Załatwione Sylwia Ci pomoże więc możesz brać 2 psiury :) Kropka i tak głównie na rączkach spacer spędzi ;)[/QUOTE] Hehe, chyba nie wiesz co mówisz :eviltong: myślisz, że dzisiaj chciała być na rączkach jak do lecznicy się wybierałyśmy? Quote
martik b Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 hymm nie chciała :razz: to w takim razie zmylił mnie ten kocyk i to, że tak grzecznie siedziała na rączkach w lecznicy ;) Quote
kkasiiiar Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Wizyta wypadła super !!! Państwo sie dzis z Warszawy w stanie przyjechac po Kropke .. wiec juz martik b bedzie sie z Państem umawiac i mam nadzieje ze kolejne zdjecia i filmy juz z nowego domu :):):) Dziekuje bardzo motyleqq za wizyte PA !! :) Quote
motyleqq Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 dajcie znać jak wezmą małą :) ps. swoją suczkę, która naprawdę jest podobna do Kropki, również uratowali, tj znaleźli pod blokiem jak była malutka Quote
martik b Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Dziękujemy za wizytę przedadopcyjną!!! Kropka za godzinę jedzie do nowego domu :cunao::sweetCyb: Niestety nie mogę się skontaktować z osobą która powinna uczestniczyć w tej adopcji, bo znalazła psa więc załatwiłam już wszystko pomiędzy agatą i państwem z W-wy. Agaton wyrusza pkp do włocławka żeby w połowie trasy się z ludzmi spotkać, o 14.20 będzie na miejscu i przekaże im Kropeczkę :) Agaton dziękuję po raz kolejny :Rose: Bilet Agaty w 2 strony wyniesie 60 zł więc się złożymy aby ponieść te koszta... Quote
bellatriks Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 To cudownie! Cieszę się, że mała tak szybko znalazła domek!:multi: No i czekam na relację z nowego domu - a nuż sunieczka zamieszka teraz gdzieś na Powiślu? :loveu: Quote
Lala1307 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Ciesze sie, ze wszystko zalatwilas Martus i Kropeczka juz jedzie do nowego domku! Jeszcze raz podziekowania dla Kasi i Agaton a "osoba" z ktora nie mozna bylo sie skontaktowac bardzo przeprasza za utrudnienia. Mam nadzieje, ze szybko beda wiesci z nowego domu. Quote
motyleqq Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='bellatriks']To cudownie! Cieszę się, że mała tak szybko znalazła domek!:multi: No i czekam na relację z nowego domu - a nuż sunieczka zamieszka teraz gdzieś na Powiślu? :loveu:[/QUOTE] sunia zamieszka w okolicy dworca wileńskiego :) Quote
bellatriks Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='motyleqq']sunia zamieszka w okolicy dworca wileńskiego :)[/QUOTE] No to nie w sąsiedztwie, ale i nie tak daleko :) Quote
kkasiiiar Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Państwo chca zwrocic koszta transportu Kropki do domu ( do Włocławka) i chca przekazac 1 % podatku na pogotowie dla zwierzat :) Quote
motyleqq Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='kkasiiiar']Państwo chca zwrocic koszta transportu Kropki do domu ( do Włocławka) i chca przekazac 1 % podatku na pogotowie dla zwierzat :)[/QUOTE] są wspaniali :loveu: na pewno małej będzie tam dobrze! to ludzie o dobrych sercach :) Quote
agaton85 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Jestem..cieszę się, że Kropeczka trafiła do tej rodziny, wierzę, że będzie miała tam jak w raju. Niestety ja to chyba za bardzo przeżyłam i przepraszam, szczególnie Ciebie Marta za reakcję. Weszłam do domu i w serduchu zabolało, bo wystarczyły dwa dni, żeby tego dzikusa pokochać. Jeśli chodzi o koszty podróży, umówmy się tak, że pieniążki pójdą na jakąś bidę. Ehh.. tak pusto bez niej :-( Quote
wojtuś Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Ale się cieszę :) Piękna ta Kropka i super domek:) Quote
martik b Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='kkasiiiar']Państwo chca zwrocic koszta transportu Kropki do domu ( do Włocławka) i chca przekazac 1 % podatku na pogotowie dla zwierzat :)[/QUOTE] Dziękujemy bardzo, napiszę Ci KRS :) [quote name='agaton85']Jestem..cieszę się, że Kropeczka trafiła do tej rodziny, wierzę, że będzie miała tam jak w raju. Niestety ja to chyba za bardzo przeżyłam i przepraszam, szczególnie Ciebie Marta za reakcję. Weszłam do domu i w serduchu zabolało, bo wystarczyły dwa dni, żeby tego dzikusa pokochać. Jeśli chodzi o koszty podróży, umówmy się tak, że pieniążki pójdą na jakąś bidę. Ehh.. tak pusto bez niej :-([/QUOTE] Kochana nie ma za co przepraszać, nie powiem, że trochę mnie zaskoczyłaś, nic nie rozumiałam w słuchawce przez ten twój szloch i już sobie wyobrażałam jak to musi wyglądać jedzie kobieta samotnie pociągiem z psem na rękach i płacze ale twoja reakcja świadczy tylko o twojej wielkiej empatii i wrażliwości ;) Quote
Recommended Posts