Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też jestem ciekawa ;) Jak się Kropka czuje po odrobaczeniu, nie wymiotowała? Jeśli DS nie wyjdzie to znalazłam w Bdg tymczas:) ...Olga z lecznicy okazała serducho i może Małą przygarnąć na Dt!!! Poza tym jak ją Agata jutro wezmiesz na nasz wspólny spacer i ją zobaczy na żywo to się zakocha, Mała jest urocza, żałuję, że miałam taki ruch w lecznicy i jej dłużej ściskać nie mogłam, jutro te zaległości nadrobię ;)

Posted

Moja droga, mała ma się świetnie..rozrabia za dwoje, w tej chwili także :D normalnie z Sarcią robią mi rozpierduchę. Jest niesamowita, właśnie byłyśmy na podwórku i wcale nie chciała wrócić do domu. Ja się teraz zastanawiam jak ja sobie poradzę z 2 wariatkami jutro, to może mi się nie udać. Najwyżej Sarcia zostanie w domku.

Posted

[quote name='agaton85']Moja droga, mała ma się świetnie..rozrabia za dwoje, w tej chwili także :D normalnie z Sarcią robią mi rozpierduchę. Jest niesamowita, właśnie byłyśmy na podwórku i wcale nie chciała wrócić do domu. Ja się teraz zastanawiam jak ja sobie poradzę z 2 wariatkami jutro, to może mi się nie udać. Najwyżej Sarcia zostanie w domku.[/QUOTE]
Załatwione Sylwia Ci pomoże więc możesz brać 2 psiury :) Kropka i tak głównie na rączkach spacer spędzi ;)

Posted

[quote name='martik b']Załatwione Sylwia Ci pomoże więc możesz brać 2 psiury :) Kropka i tak głównie na rączkach spacer spędzi ;)[/QUOTE]

Hehe, chyba nie wiesz co mówisz :eviltong: myślisz, że dzisiaj chciała być na rączkach jak do lecznicy się wybierałyśmy?

Posted

Wizyta wypadła super !!! Państwo sie dzis z Warszawy w stanie przyjechac po Kropke .. wiec juz martik b bedzie sie z Państem umawiac i mam nadzieje ze kolejne zdjecia i filmy juz z nowego domu :):):)
Dziekuje bardzo motyleqq za wizyte PA !! :)

Posted

Dziękujemy za wizytę przedadopcyjną!!!
Kropka za godzinę jedzie do nowego domu :cunao::sweetCyb: Niestety nie mogę się skontaktować z osobą która powinna uczestniczyć w tej adopcji, bo znalazła psa więc załatwiłam już wszystko pomiędzy agatą i państwem z W-wy. Agaton wyrusza pkp do włocławka żeby w połowie trasy się z ludzmi spotkać, o 14.20 będzie na miejscu i przekaże im Kropeczkę :) Agaton dziękuję po raz kolejny :Rose: Bilet Agaty w 2 strony wyniesie 60 zł więc się złożymy aby ponieść te koszta...

Posted

Ciesze sie, ze wszystko zalatwilas Martus i Kropeczka juz jedzie do nowego domku!

Jeszcze raz podziekowania dla Kasi i Agaton a "osoba" z ktora nie mozna bylo sie skontaktowac bardzo przeprasza za utrudnienia.

Mam nadzieje, ze szybko beda wiesci z nowego domu.

Posted

[quote name='bellatriks']To cudownie! Cieszę się, że mała tak szybko znalazła domek!:multi:

No i czekam na relację z nowego domu - a nuż sunieczka zamieszka teraz gdzieś na Powiślu? :loveu:[/QUOTE]

sunia zamieszka w okolicy dworca wileńskiego :)

Posted

[quote name='kkasiiiar']Państwo chca zwrocic koszta transportu Kropki do domu ( do Włocławka) i chca przekazac 1 % podatku na pogotowie dla zwierzat :)[/QUOTE]

są wspaniali :loveu: na pewno małej będzie tam dobrze! to ludzie o dobrych sercach :)

Posted

Jestem..cieszę się, że Kropeczka trafiła do tej rodziny, wierzę, że będzie miała tam jak w raju. Niestety ja to chyba za bardzo przeżyłam i przepraszam, szczególnie Ciebie Marta za reakcję. Weszłam do domu i w serduchu zabolało, bo wystarczyły dwa dni, żeby tego dzikusa pokochać. Jeśli chodzi o koszty podróży, umówmy się tak, że pieniążki pójdą na jakąś bidę.
Ehh.. tak pusto bez niej :-(

Posted

[quote name='kkasiiiar']Państwo chca zwrocic koszta transportu Kropki do domu ( do Włocławka) i chca przekazac 1 % podatku na pogotowie dla zwierzat :)[/QUOTE]
Dziękujemy bardzo, napiszę Ci KRS :)
[quote name='agaton85']Jestem..cieszę się, że Kropeczka trafiła do tej rodziny, wierzę, że będzie miała tam jak w raju. Niestety ja to chyba za bardzo przeżyłam i przepraszam, szczególnie Ciebie Marta za reakcję. Weszłam do domu i w serduchu zabolało, bo wystarczyły dwa dni, żeby tego dzikusa pokochać. Jeśli chodzi o koszty podróży, umówmy się tak, że pieniążki pójdą na jakąś bidę.
Ehh.. tak pusto bez niej :-([/QUOTE]
Kochana nie ma za co przepraszać, nie powiem, że trochę mnie zaskoczyłaś, nic nie rozumiałam w słuchawce przez ten twój szloch i już sobie wyobrażałam jak to musi wyglądać jedzie kobieta samotnie pociągiem z psem na rękach i płacze ale twoja reakcja świadczy tylko o twojej wielkiej empatii i wrażliwości ;)