Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do niedzieli sunia będzie u mnie, niestety dłużej nie może zostać i tak jest przerażona na widok mojego psa, najadła się, załatwiła na ogrodzie, pogapiła się na królika i zasnęła, jest cudna :loveu::loveu:

Posted

[quote name='agaton85']Do niedzieli sunia będzie u mnie, niestety dłużej nie może zostać i tak jest przerażona na widok mojego psa, najadła się, załatwiła na ogrodzie, pogapiła się na królika i zasnęła, jest cudna :loveu::loveu:

no wlasnie, w firmie mowili mi ,ze suczka zalatwia sie na dworzu :)

naprawde jest sliczna :)

Posted

Piękne cudeńko!!! Agata ja Ci tak dziękuję, że ją przygarnęłaś choć na weekend :buzi: Ty niedługo przestaniesz odbierać ode mnie telefony:eviltong: Robimy Małej ogłoszenia, wrzucę ją na wtorkowe anonse kuj-pom, jest taka słodka, ze myślę, że o dom tak trudno nie będzie ;)

Posted

[quote name='martik b']Piękne cudeńko!!! Agata ja Ci tak dziękuję, że ją przygarnęłaś choć na weekend :buzi: Ty niedługo przestaniesz odbierać ode mnie telefony:eviltong:

Eee..nie bój się, będę odbierać :PP Mała po ponad godzinnej zabawie z moją bratanicą wreszcie padła, zapomniało się jak to jest mieć szczeniaka w domu. Jest świetna i ku mojemu zaskoczeniu - sygnalizuje za potrzebą, także póki co nie zrobiła niespodzianki, zobaczymy jak noc minie. No i zabawki ciotki Sary są najfajniejsze :D

Posted

Martuś tą zabawkę akurat to ciocia Sylwia dała. :P Tak od ok. 24 do 6 rano mała wytrzymała bez wychodzenia na dwór :) Cała noc spała na plastikowym pojemniku obok mojego łóżka, wybrała sobie takie legowisko, choć dostała inne. Rozkręciła się na dobre, obszczekała ciotkę Sarę, biegała z moim laczkiem po pokoju, zdjęła Sarci kocyk z legowiska i nie zamierzała go oddać, pozaczepiała króliki i teraz rozpracowuje mój orbitrek. Także dzieje się u Nas, oj dzieje. :D