Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

13 stycznia pracownik znalazł szczeniaka w kontenerze na śmieci na ul. Nowodworskiej w Bydgoszczy. Tylko cud sprawił ze pracownik znalazł sunie i nie została sprasowana...Więcej informacji i zdjęć na pewno później.
Sunia jest bardzo przyjazna, troszkę zabiedzona ale wesoła i lgnie do człowieka.
Pilnie szukamy DT aktualnie przebywa w dyżurce firmy ale długo tam byc nie możne. Mamy awaryjny DT ale tylko do dziś do 20 a co dalej ?:(

Edited by kkasiiiar
  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='motyleqq']strasznie mi się podoba. taka jakby trochę borderowa...
chcę już się przeprowadzić i mieć więcej miejsca na tymczasy:placz:[/QUOTE]
Tez o tym marze zeby wyniesc sie ze wsi na wieksza wies..bez sasiadow zaglądających mi przez plot...każdy nowy tymczas u mnie robi furore :D atrakcja :D

Posted

[quote name='iwonamaj']Udostępniam fb...[/QUOTE]
Dziekuje ! :)

[quote name='arabiansaneta']Sliczna, ale czy to się qrczę nigdy nie skończy?[/QUOTE]
Chyba nigdy..jeden uratowany..pojawia sie nastepny...
[quote name='Owieczka']O losie... To się nigdy nie skończy dopóki ten naród bedzie taki ciemny... ;/[/QUOTE]
Dokladnie!!

Posted

zdjecia małej :) jest super pieskiem,w czasie tasportu byla grzeczna i spala jak maly dzidzius, a jak po nia przyjechalysmy przywitala nas i od razu chciala sie bawic :)

Posted

Pewnie urosnie cos w typie.. mamy DT w Poznaniu u osoby która szkoli psy na zawody i sama posiada Border Collie :) Jesli Mała nie znajdzie DS do poniedziałku jedzie do Poznania :)

A wlasnie jakis pomysł na imie jest ?:)