Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teresz10 napisał(a):
Jeżeli sunia będzie jeszcze w schronie to chcę ją wziąć na sterylkę. Potem do mnie na bdt 2-3 dni lub do hoteliku - wtedy sprawdzimy na koty. Zobaczymy co tam w skarbonce jeszcze zostało ?

Zawsze top wazna wiadomosć, dla dt, nawet, jeśli nie trafi do mnie (już podjęłam rozmowy nt. innej suni, z Kruszewa).

Posted

malagos napisał(a):
Zawsze top wazna wiadomosć, dla dt, nawet, jeśli nie trafi do mnie (już podjęłam rozmowy nt. innej suni, z Kruszewa).

Malagos jesli jednak suczka z Kruszewa nie pojedzie do Ciebie to zerknij na watek Nowodworu, jest tam łaciata, młoda suczka w nieciekawej sytuacji.

Posted

[quote name='ewajanka']Malagos jesli jednak suczka z Kruszewa nie pojedzie do Ciebie to zerknij na watek Nowodworu, jest tam łaciata, młoda suczka w nieciekawej sytuacji.
Wiesz, właśnie dostałam zdjęcie MMS od pani, która adoptowała maleńką Milkę z... Nowodworu, była u mnie na dt 3 lata temu. Wkleiłam na watek Milki i pomyślałam o Nowodworze ...........

http://www.dogomania.pl/threads/174719-5-kg-Milusia-samo-dobro-WRESZCIE-W-DOMU-W-WARSZAWIE-%29

zajrzę, bo ta sunia z Kruszewa (i każda inna ) musi być na te koty przebadana, mam 2 po przejściach.

Posted

holmina napisał(a):
czyli ona cały czas w schronisku siedzi?biedna!a nie można jej zafundowac hoteliku?

Tak, cały czas siedzi w schronisku.
Niestety funduszy brakuje żeby psiaki zabierać do hoteliku, jej potrzebny domowy DT żeby malizna poznała co to domowe ciepło i kanapa.

Posted

[quote name='zaginiona sara']Kuriera Lubelskiego.
Publikują zdjęcia nadesłane, w ten sposób Misio znalazł dom.
Teraz opublikowali szczeniaka, którego prawdopodobnie ktoś wyrzucił.[/QUOTE]

Chyba nikt nie wysyłał.

Posted

Nie wiemy jeszcze stosunku do dzieci ani kotów - sunia najpierw bedzie wysterylizowana - dowiemy sie wszystkiego- jednak musicie zrozumiec ze mieszkam 35 km od schroniska i mam obecnie zepsuty samochód. Schronisko jest w polu...Jutro prawdopodobnie mała trafi do Lublina.
Rito w schronisku jest mała ruda suczka jak z Twojego podpisu - no i w ogóle 4 małe szczeniaczki a tu takie mrozy, raczej nikt nie jedzie do schroniska psa szukac w taka pogodę, ludzie ruszą blizej wiosny... mała Figa sobie radzi w boksie - a ja dałam do ogłoszenia w kurierze te małą 2 miesieczną rudą sunię . Jest jeszcze collie z połamaną nogą... ech

Posted

Rozumiem cioteczko...po prostu mam osobę zainteresowaną adopcja jakiejs malizny,ale jest tam sunia po przejsciach i dziecko/ 6 lat/.
Co to za ruda sunia,o ktorej wspomniałaś ?