teresz10 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Wznowiłąm małej ogłoszenie na tablica.pl - dodałam zdjęcia. Quote
malagos Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 teresz10 napisał(a):Jeżeli sunia będzie jeszcze w schronie to chcę ją wziąć na sterylkę. Potem do mnie na bdt 2-3 dni lub do hoteliku - wtedy sprawdzimy na koty. Zobaczymy co tam w skarbonce jeszcze zostało ? Zawsze top wazna wiadomosć, dla dt, nawet, jeśli nie trafi do mnie (już podjęłam rozmowy nt. innej suni, z Kruszewa). Quote
ewajanka Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 malagos napisał(a):Zawsze top wazna wiadomosć, dla dt, nawet, jeśli nie trafi do mnie (już podjęłam rozmowy nt. innej suni, z Kruszewa). Malagos jesli jednak suczka z Kruszewa nie pojedzie do Ciebie to zerknij na watek Nowodworu, jest tam łaciata, młoda suczka w nieciekawej sytuacji. Quote
malagos Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='ewajanka']Malagos jesli jednak suczka z Kruszewa nie pojedzie do Ciebie to zerknij na watek Nowodworu, jest tam łaciata, młoda suczka w nieciekawej sytuacji. Wiesz, właśnie dostałam zdjęcie MMS od pani, która adoptowała maleńką Milkę z... Nowodworu, była u mnie na dt 3 lata temu. Wkleiłam na watek Milki i pomyślałam o Nowodworze ........... http://www.dogomania.pl/threads/174719-5-kg-Milusia-samo-dobro-WRESZCIE-W-DOMU-W-WARSZAWIE-%29 zajrzę, bo ta sunia z Kruszewa (i każda inna ) musi być na te koty przebadana, mam 2 po przejściach. Quote
holmina Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 weszłam prrzez przypadek...i bardzo się zdziwiłam,że taka mini,tak długo nie może znależc domu..... będę zaglądać Quote
as_ko Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Z tego co wiem to nie ma chętnych na adopcję kruszynki :( Quote
holmina Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 czyli ona cały czas w schronisku siedzi?biedna!a nie można jej zafundowac hoteliku? Quote
as_ko Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 holmina napisał(a):czyli ona cały czas w schronisku siedzi?biedna!a nie można jej zafundowac hoteliku? Tak, cały czas siedzi w schronisku. Niestety funduszy brakuje żeby psiaki zabierać do hoteliku, jej potrzebny domowy DT żeby malizna poznała co to domowe ciepło i kanapa. Quote
Gosiapk Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 holmina napisał(a):oj bidula,jak jej pomóc? Ogłoszenia na różnych stronach w internecie bardzo by się jej przydały. Quote
holmina Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 teraz wyjeżdżam na kilka dni jak wróce porobie Quote
zaginiona sara Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Czy ktoś wysłał jej zdjęcia do kuriera? Quote
Gosiapk Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 zaginiona sara napisał(a):Czy ktoś wysłał jej zdjęcia do kuriera? Do jakiego kuriera? Quote
rita60 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ile mała wazy,czy wiadomo jaki stosunek do psów,dzieci ? Quote
zaginiona sara Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Gosiapk']Do jakiego kuriera?[/QUOTE] Kuriera Lubelskiego. Publikują zdjęcia nadesłane, w ten sposób Misio znalazł dom. Teraz opublikowali szczeniaka, którego prawdopodobnie ktoś wyrzucił. Quote
Gosiapk Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='zaginiona sara']Kuriera Lubelskiego. Publikują zdjęcia nadesłane, w ten sposób Misio znalazł dom. Teraz opublikowali szczeniaka, którego prawdopodobnie ktoś wyrzucił.[/QUOTE] Chyba nikt nie wysyłał. Quote
rita60 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 rita60 napisał(a):Ile mała wazy,czy wiadomo jaki stosunek do psów,dzieci ? Ponawiam pytanie:roll: Quote
teresz10 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Nie wiemy jeszcze stosunku do dzieci ani kotów - sunia najpierw bedzie wysterylizowana - dowiemy sie wszystkiego- jednak musicie zrozumiec ze mieszkam 35 km od schroniska i mam obecnie zepsuty samochód. Schronisko jest w polu...Jutro prawdopodobnie mała trafi do Lublina. Rito w schronisku jest mała ruda suczka jak z Twojego podpisu - no i w ogóle 4 małe szczeniaczki a tu takie mrozy, raczej nikt nie jedzie do schroniska psa szukac w taka pogodę, ludzie ruszą blizej wiosny... mała Figa sobie radzi w boksie - a ja dałam do ogłoszenia w kurierze te małą 2 miesieczną rudą sunię . Jest jeszcze collie z połamaną nogą... ech Quote
rita60 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Rozumiem cioteczko...po prostu mam osobę zainteresowaną adopcja jakiejs malizny,ale jest tam sunia po przejsciach i dziecko/ 6 lat/. Co to za ruda sunia,o ktorej wspomniałaś ? Quote
Recommended Posts