as_ko Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 (edited) Figa - to malutka i młoda (ok.2 lata) suczka, która przebywa w schronisku pod Lublinem już dobrych kilka miesięcy :-( Suczka jest bardzo ufna i przyjazna do człowieka. Pomimo że to typ małej przytulanki :loveu: która chętnie zajęłaby miejsce na kanapie, jak do tej pory nikt się nią nie zainteresował. Wyciągnięta z boksu była trochę przestraszona, ale widać że szuka kontaktu z człowiekiem. W stosunku do innych psów Figa jest raczej uległa, niekonfliktowa. Przed opcją sunia będzie wysterylizowana. Szukamy dla małej DT/DS żeby zabrać ją wreszcie ze schroniska. Kontakt: tel: 698426362 Edited March 21, 2012 by as_ko Quote
as_ko Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Tutaj widać jaka sunia jest malutka: Quote
rita60 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Jaka szorstka,śliczna malizna:loveu:że tez nikt jeszcze jej nie wypatrzył.... Quote
malagos Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Jejku, jejku, ślicznota! Konieczny dt, żeby z niej zrobić perełkę! Quote
as_ko Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Pomóżcie proszę rozsyłać wątek, żeby ktoś do małej zajrzał. Quote
matrioszka2 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Podnoszę.:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zaginiona sara Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Pan, który chciał Misia jak Misio zostanie w nowym domu na stałe (przystosuje się do miasta) a na to wygląda, dostał propozycję, że znajdę mu pieska. Wymagania pies młody do lat 2, do bloku, pies lub suczka, 5-10 kg. Kastrowana najlepiej. Mam numer do pana i on zadzwoni za kilka dni zapytać. Miał wcześniej suczkę kastrowaną tyle wiem. Quote
as_ko Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Myślę że Figa spełnia kryteria. Gdyby się Panu spodobała to ją wysterylizujemy, wykąpiemy i odpicujemy przed adopcją :) A jeśli nie Figa to może nasz 3-letni Tobi w typie papillonka? Tylko że on jutro wyjeżdża do DT do Warszawy. http://tablica.pl/oferta/tobi-malutki-bialy-mix-papillon-szuka-domu-IDCAL1.html Quote
teresz10 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='rita60']Jaka szorstka,śliczna malizna:loveu:że tez nikt jeszcze jej nie wypatrzył....[/QUOTE] zawsze przy kratach na widok człowieka, nawet pracownik powiedział ze jak daje jedzenie psom z boksu to ona wykorzystuje sytuację ze psy jedzą na to zeby miec człowieka dla siebie ....woli nie zjesc ale zeby ją pogłakał ... Juz kilka miesiecy temu ją wypatrzyłyśmy ale spodziewałyśmy sie ze tak mała 5 kilowa suczka z miłym do człowieka charakterkiem znajdzie szybko dom z adopcji schroniskowych... Quote
zaginiona sara Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Kto jest z Lublina i porozmawiałby z panem i pokazał mu zdjęcia? Quote
teresz10 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='zaginiona sara']Kto jest z Lublina i porozmawiałby z panem i pokazał mu zdjęcia?[/QUOTE] Ja przywiozę małą do kliniki w Lublinie na sterylkę w przyszłym tygodniu - Będzie prawdopodobnie po sterylce kilka dni u mnie czyli w Lublinie na bdt , w tym czasie bedziemy mocno ogłaszac, szukac dt lub ds. Jak skontaktujesz mnie z tym panem to moglby ją poznac, wziąć na dt po wizycie PA - jezeli wszystko by pasowało to zostanie na ds. Wszystko to lepsze niż schron... Quote
zaginiona sara Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Też tak myślę, nawet jeśli warunki nie są super idealne to nie trzeba od razu skreslać. Ja się obawiałam jak Misio w Lublinie się odnajdzie a on po cichutku spał całą noc, nie szczekał i teraz w domku mieszka,ma mieszkać w budce, tak żył więc przystałam na to. Widać jak państwo dbają o niego, głaskali go, on lizał po rękach. Przypadli sobie do gustu :) To jak tylko pan się odezwie albo sama zadzwonię to mu powiem co i jak i zapoznają się. Quote
teresz10 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Mała na góre - moze ktoś wypatrzy... i weźmie do domku to maleństwo... Quote
as_ko Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 teresz10 napisał(a):Mała na góre - moze ktoś wypatrzy... i weźmie do domku to maleństwo... Zacznę ją na dniach ogłaszać, gdybyś miała jakieś uwagi co do tekstu do ogłoszeń (coś dopisać/ coś skreślić) to pisz. Quote
zaginiona sara Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Jeszcze pan się nie kontaktował, może zrezygnował... Quote
ewajanka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Ja również poznałam tego małego pędziwiatra. Suczka mimo swojej drobnej postury nie boi się większych psów. Przepycha się pod nimi do krat, gdy ktoś podejdzie. Wyciągnięta z boksu było troszkę przestarszona. Ona tak fajowa, pasująca na podusię w salonie. Quote
zaginiona sara Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Pan się nie odezwał... Myślałam, że na serio zainteresowany i jak nie ten to inny pies. Quote
as_ko Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 malagos napisał(a):A jak do kotów ta pannica? W schronisku nie da rady sprawdzić :( tam nie ma ni jednego kota. Quote
zaginiona sara Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Z maila wzięte: online@kurierlubelski.pl Wyślijcie na tego maila zdjęcia i opis suczki, Misiowi z mojego podpisu udało się w ten sposób znaleźć dom, czekaliśmy jakiś czas, poszło drugie ogłoszenie i wreszcie. Quote
malagos Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 as_ko napisał(a):W schronisku nie da rady sprawdzić :( tam nie ma ni jednego kota. Szkoda........mogę wziać na bdt tylko sunię sprawdzona pod tym względem Quote
teresz10 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Jeżeli sunia będzie jeszcze w schronie to chcę ją wziąć na sterylkę. Potem do mnie na bdt 2-3 dni lub do hoteliku - wtedy sprawdzimy na koty. Zobaczymy co tam w skarbonce jeszcze zostało ? Quote
Recommended Posts