Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Standartowo 0 18:45 pod fontanną na rynku. 0 19:00 głośny przemarsz przez miasto do knajpy.

ps

Dostałem dzisiaj pisemną odpowiedź od Świetego Mikołaja on i 12 reniferów opowiadaja sie za Hanys Power

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę Sebastian, że nie rezygnujesz ;) i szukasz głosów poparcia, gdzie się da. Moze jednak zrobimy na spotkaniu burzę mózgów ? albo każdy przyjdzie z jedną propozycją nazwy[inną niż Hanysy] ?

Czy jestes przygotowany na to, żeby przeciwnikom Hanysów przedłozyć dokument od Św. Mikołaja ? :cool3:

Posted

Witajcie swiatecznie :loveu:

Moja obecnosc w srode stoi pod znakiem zpaytania bo na dniach spodziewamy sie przyjazdu panny na krycie, wiec wszystko zalezy od niej :cool3:
Jesli bedzie mozliwosc, to oczywiscie przyjde :p

Posted

Wszyscy na Imprezie a ja się chciałm pochwalić moim nowym łobuzem a raczej łobuzicą:)
Gryzoń straszny i rozrabiaka:mad: . Przewróciła już dom do góry nogami, łącznie z pozostałymi psami, które tylko uciekają przed jej ostrymi jak szpilki:placz: ząbkami.

Posted

Ale śliczna!!! :loveu:

Frenkino napisała:
"Wiesz, a co do tych wrzaskow, to cwiczyc trzeba :eviltong: ja juz umiem glosno sie drzec i nawet gardlo mnie potem nie boli :razz: (teem potwierdzi;-) )"
No właśnie na ostatnim treningu troche sie wykrzyczałam, choć i tak pewnie nie słyszeliście, i straciłam pare kolejnych, a gardło to do teraz mnie boli... :shake:

Ecco napisał:
"Desti"
Co ja widze za zmiany?! :lol:

Posted

Ja tradycyjnie z pewnym poślizgiem - oczywiście dziś będę, 18:45 pod fontanną :)

P.S. Sorki za ciszę, ale suka mi chorowała. Gdzieś cos złapała i było mało wesoło, bo nie potrafiła tego, ani przodem, ani tyłem wydalić. Codzienne poranne rzyganko, brak apetytu i co gorsza - humoru. Brr... Nikomu tego nie życzę. Na szczęście mała wróciła już do formy :)

Posted

Malenstwo przepiekne!!:loveu:
Po jej mince widac ze urwiska!!:eviltong:

Aga&Zachir napisała:
No właśnie na ostatnim treningu troche sie wykrzyczałam, choć i tak pewnie nie słyszeliście, i straciłam pare kolejnych, a gardło to do teraz mnie boli... :shake:

Cos tam slyszelismy... w kazdym razie ja slyszalam!!:eviltong:

Posted

Tak, jak mówią dziewczyny - super było :)

Jak wiecie, byłam twardą przeciwniczką zaproponowanej nazwy, wczoraj walczyłam jak lwica (mimo iż bliźniakiem jestem :razz: ), nawet, gdy Iza już się poddała :mad: Ale w końcu, dla dobra całej ekipy (jak to wzniośle brzmi) zgodziłam się z większością. I jako neofita (który musi zwalczyć efekty dysonansu poznawczego) będę broniła nazwy, niczym niepodległości :)

Niech żyje [SIZE=4]HANYS POWER AGILITY TEAM :multi::multi::multi:

P.S. Dzięki dla Ani i Sebastiana za podwiezienie :)

Posted

Aaa... I jeszcze jedno - Sebastian, Tobie, jako osobie, która nas wszystkich w końcu zmobilizowała do działania, zostawiam przyjemność stworzenia nowego tematu, tu na Dogo. Bo przebić się przez ten mogą tylko naprawdę wyjątkowo zdesperowani :)