Ecco Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Standartowo 0 18:45 pod fontanną na rynku. 0 19:00 głośny przemarsz przez miasto do knajpy. ps Dostałem dzisiaj pisemną odpowiedź od Świetego Mikołaja on i 12 reniferów opowiadaja sie za Hanys Power Quote
Qudlata Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Widzę Sebastian, że nie rezygnujesz ;) i szukasz głosów poparcia, gdzie się da. Moze jednak zrobimy na spotkaniu burzę mózgów ? albo każdy przyjdzie z jedną propozycją nazwy[inną niż Hanysy] ? Czy jestes przygotowany na to, żeby przeciwnikom Hanysów przedłozyć dokument od Św. Mikołaja ? :cool3: Quote
Cimi Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 A gdzie reszta :cool3: ? Coś nas mało na środę :eviltong: .. Quote
sisay Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Witajcie swiatecznie :loveu: Moja obecnosc w srode stoi pod znakiem zpaytania bo na dniach spodziewamy sie przyjazdu panny na krycie, wiec wszystko zalezy od niej :cool3: Jesli bedzie mozliwosc, to oczywiscie przyjde :p Quote
Cimi Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 A związku z treningami na ujeżdżalni może też byśmy poćwiczyli rzucanie talerzykami :cool3: ? Jest kilka osób zaintersowanych :cool3: :lol:. Quote
Aten@ Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 halo halo - czyli jutro o 18:45 na rynku? Quote
Qudlata Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Nikt nie zaprzecza, więc wygląda na to, że tak. Do zobaczenia! :multi: Quote
Aten@ Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Qudlata napisał(a):Nikt nie zaprzecza, więc wygląda na to, że tak. Do zobaczenia! :multi: Karolina - możesz mnie zgarnąć po drodze? :razz: Quote
Cimi Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Aten@ napisał(a):Karolina - możesz mnie zgarnąć po drodze? :razz: No jaka wygodna :lol!:. Quote
Aten@ Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Cimi napisał(a):No jaka wygodna :lol!:. no a co :eviltong: Quote
marmara_19 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 ehehehe to mnie tez zgarnijcie aczkowliek nie po drodze;p hehehhehe Quote
Qudlata Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Jesli tylko bede jechac autem to jak najbardziej :lol: Quote
LUBA Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Wszyscy na Imprezie a ja się chciałm pochwalić moim nowym łobuzem a raczej łobuzicą:) Gryzoń straszny i rozrabiaka:mad: . Przewróciła już dom do góry nogami, łącznie z pozostałymi psami, które tylko uciekają przed jej ostrymi jak szpilki:placz: ząbkami. Quote
Qudlata Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Śliczny szczeniaczek.. :p Gratuluje pieska! JRT bywaja strasnzymi zadziorami :eviltong: powodzenia i cierpliwości zyczę :lol: Quote
Aga&Zahir Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ale śliczna!!! :loveu: Frenkino napisała: "Wiesz, a co do tych wrzaskow, to cwiczyc trzeba :eviltong: ja juz umiem glosno sie drzec i nawet gardlo mnie potem nie boli :razz: (teem potwierdzi;-) )" No właśnie na ostatnim treningu troche sie wykrzyczałam, choć i tak pewnie nie słyszeliście, i straciłam pare kolejnych, a gardło to do teraz mnie boli... :shake: Ecco napisał: "Desti" Co ja widze za zmiany?! :lol: Quote
Godelaine Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ja tradycyjnie z pewnym poślizgiem - oczywiście dziś będę, 18:45 pod fontanną :) P.S. Sorki za ciszę, ale suka mi chorowała. Gdzieś cos złapała i było mało wesoło, bo nie potrafiła tego, ani przodem, ani tyłem wydalić. Codzienne poranne rzyganko, brak apetytu i co gorsza - humoru. Brr... Nikomu tego nie życzę. Na szczęście mała wróciła już do formy :) Quote
Cimi Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Aga&Zahir napisał(a):Ecco napisał: "Desti" Co ja widze za zmiany?! :lol: to pewnie przejęzyczenie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Frenkino Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Malenstwo przepiekne!!:loveu: Po jej mince widac ze urwiska!!:eviltong: Aga&Zachir napisała: No właśnie na ostatnim treningu troche sie wykrzyczałam, choć i tak pewnie nie słyszeliście, i straciłam pare kolejnych, a gardło to do teraz mnie boli... :shake: Cos tam slyszelismy... w kazdym razie ja slyszalam!!:eviltong: Quote
patka i oskar Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 nas niestety dziś nie będzie:placz: obowiązki:-( w związku z czym proszę ładnie żeby ktoś opisał najważniejsze ustalenia jakie dziś zapadną na spotkaniu. dziękuję:grins: Quote
Godelaine Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Aaa... Żeby nie było - lokal oczywiście zarezerwowany :) Więc jeśli ktoś nie dotrze pod fontannę o czasie - uderzajcie prosto do 4art na Wieczorka :) Quote
marmara_19 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 milo bylo dzisiaj:D nawet Bogusia zgodzila sie na nazwe Hanys Power[SIZE=2] :D moze ktos inny cos wiecej napsize;p ja juz spie praktycznie;p hehe Quote
Aten@ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Zapomniałaś dodać Agility Team :lol: :diabloti: W końcu wstałam, dziękuję wszystkim za super wieczór (jak zwykle zresztą) :loveu: Quote
Godelaine Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Tak, jak mówią dziewczyny - super było :) Jak wiecie, byłam twardą przeciwniczką zaproponowanej nazwy, wczoraj walczyłam jak lwica (mimo iż bliźniakiem jestem :razz: ), nawet, gdy Iza już się poddała :mad: Ale w końcu, dla dobra całej ekipy (jak to wzniośle brzmi) zgodziłam się z większością. I jako neofita (który musi zwalczyć efekty dysonansu poznawczego) będę broniła nazwy, niczym niepodległości :) Niech żyje [SIZE=4]HANYS POWER AGILITY TEAM :multi::multi::multi: P.S. Dzięki dla Ani i Sebastiana za podwiezienie :) Quote
Godelaine Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Aaa... I jeszcze jedno - Sebastian, Tobie, jako osobie, która nas wszystkich w końcu zmobilizowała do działania, zostawiam przyjemność stworzenia nowego tematu, tu na Dogo. Bo przebić się przez ten mogą tylko naprawdę wyjątkowo zdesperowani :) Quote
Cimi Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 było super, niech żałują ci, których nie było :lol:. Nie ma to jak trójkąciki :evil_lol:. Quote
Recommended Posts