Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='coztego']
Popieram :) Choć jeszcze fajniej by było, gdyby było bardziej po polsku, np. Poziomki, albo Jagódki, Czarne Jagody :cool3: :diabloti:

Nooo - jesli poziomki to chyba ołowiane :diabloti:

Posted

Za nazwą Hanys Power przemawia jeszcze kurtka ankieta, którą przeprowadziłem.
W czasie wolnym wykonałem 30 000 przypadkowych rozmów telefonicznych.
29 999 osób opowiedziało się jednoznacznie za Hanysami ....
Dysponuje, więc większością na dzisiejszym spotkaniu. Ha

Posted

Ecco napisał(a):
Za nazwą Hanys Power przemawia jeszcze kurtka ankieta, którą przeprowadziłem.
W czasie wolnym wykonałem 30 000 przypadkowych rozmów telefonicznych.
29 999 osób opowiedziało się jednoznacznie za Hanysami ....
Dysponuje, więc większością na dzisiejszym spotkaniu. Ha

tiaaa ;) :lol:

ojj, coś czuję, że dziś w 4art będzie wesoło... :diabloti:

Posted

Aten@ napisał(a):
tiaaa ;) :lol:

ojj, coś czuję, że dziś w 4art będzie wesoło... :diabloti:

Atena do pełnych 30 000 brakuje mi 1 głos.

Moge na ciebie liczyć ?

Posted

Uuu... To nie pozostaje nic, jak tylko szybko zmontować opozycję wobec nazwy Hanys Power. Wszyscy sceptycy tego określenia do przodu, wystąp! Obecność na spotkaniu obowiązkowa! :)

P.S. Ale jeśli nie przejdzie to po dobroci, użyjemy innych środków perswazji. Niekoniecznie pokojowych :diabloti:

Posted

Ale powymyślaliście nazwy :-o :evil_lol:
My ze względu na miejsce spotkań i dojazdy będziemy musieli zrezygnować z agility :placz: przynajmniej na razie.
Mimo to będziemy z zainteresowaniem śledzić Wasze losy i wytrwale Was dopingować!:multi:

Chciałam też życzyć Wam Wszystkim zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku!

PS: I zdecydujcie sie na jakąś fajną nazwe! :lol:

Posted

Bardzo mi przykro ze nie mogłem wczoraj spotkać się z wami, choć byłem inicjatorem spotkania. Wracając wieczorem do domu mieszkam w Tychach a pracuje w Bytomiu na wysokości Makro w Katowicach miałem poważny wypadek samochodowy w wyniku, którego bardzo ucierpiał mój samochód, samochód sprawcy do kasacji. Możemy mówić o dużym szczęściu, bo oba wraki wyglądały kiepsko.
W związku z tym niefortunnym zdarzeniem może moglibyśmy się spotkać jeszcze raz powiedzmy w drugi dzień świat w tym samym miejscu o tej samej porze?
I wychylić kufelek za brak ofiar śmiertelnych. Oczywiście strażacy, policjanci i sprawcy (krwawiącymi rękami) podpisali się pod nazwa Hanys Power tak, więc dodając ich głosy do tych, które mam dysponuje siłą 30 010 głosów.

I na koniec tej krwawej historii chciałbym Wam wszystkim życzyć Wesołych Świąt, wykwintnej kolacji w gronie najbliższych, wymarzonych prezentów, spokojnych świąt i tego wszystkiego, czego sami sobie życzycie.

Aloch