psiuroszczura Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Silesia "cośtam" i inne wyrażające nasze miejsce "zameldowania" brzmi tak jakos wsiowato trochę... Ale to moje zdanie... :cool1: Może cos z łacińska: praecurro- biec, przebiec, wyprzedzać; w połączeniu z pomysłem Moniki: sagitta, sagittae- strzała : "Praecurrit sagitta"- biegnąca strzała? :eviltong: [prekurit sagita] Ale mnie wzięło na burzę mózgu... :cool1::cool1::cool1::cool1::cool1: (Cztery semestry łaciny nie poszły się piep....) :eviltong: Quote
Anecioreczek Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 co Mi da mapa jakbym musiała jechac i tak pociągiem?:>:P ja autka nie posiadać ;( Quote
Ecco Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Masakra Gdzie wasze poczucie humoru. HANYS POWER jest ok. Koniec kropka ksiądz Konopka. Quote
Frenkino Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='psiuroszczura']Silesia "cośtam" i inne wyrażające nasze miejsce "zameldowania" brzmi tak jakos wsiowato trochę... Ale to moje zdanie... :cool1: Tez tak mysle. A ta lacinska nazwa to szczerze mowiac troche trudna do przeczytania:eviltong: ucze sie laciny od pol roku i mam trudnosci:oops: Ale wybierzcie co chcecie, :razz: co by tylko bylo gdzie biegac:eviltong: Quote
psiuroszczura Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 O 23.31 nie mam poczucia humoru. Moje poczucie humoru juz śpi, w przeciwieństwie do mnie.... :/ HP? Hmmm.... Wyłożymy czapeczkę na stół, każdy na karteczce napisze jaką nazwe chce i większość zwycięży w wyniku losowania. Dobranoc :) Quote
psiuroszczura Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Frenkino']Tez tak mysle. A ta lacinska nazwa to szczerze mowiac troche trudna do przeczytania:eviltong: ucze sie laciny od pol roku i mam trudnosci. Mam fajne notatki, których chętnie użyczę, takie skoncentrowane zasady pisowni łacińskiej, czyli deklinacje, koniugacje i inne pierdoły i jakby coś, to potłumaczę to co umiem :) A co studiujesz? :D HP= Hapacze ze Śląska... :lol: (nic w tym obraźliwego zaznaczam :evil_lol:) Quote
Ecco Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 troche mało czytelna arabska super nazwa Quote
psiuroszczura Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Co To Za Krzaki!!!!!! :D (a tak powaznie: jak będziemy kombinować, to przekombinujemy i będzie kit, a nie fajna, wpadająca w ucho nazwa, taki gniotek wyjdzie. Powinna byc prosta, jednoznacznie kojarząca się z tym co robimy z pieskami- ale o tym każdy wie, prawda Sebastianie?? ) :P Więc, pytam: co zas wymysliłeś, z tymi krzaczkami? :P Żesz... czepliwa jestem po 23.00... A moja matka (przykładowo), prosta kobieta, na pewno zajarzy, że "super nazwa", to super nazwa... Może jutro coś konkretnego wymyslimy. Quote
Woo Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ecco napisał(a):troche mało czytelna arabska super nazwa chyba hebrajsko-arabsko-hebrajska :P Quote
Ecco Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 to jest super arabska nazwa dla naszego klubu Quote
Qudlata Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 mnie się podoba Hanys Power, rzeczywiscie z poczuciem humoru :lol: a z tych innych to jeszcze citi perros. Brzmi wojowniczo ;) Quote
Aten@ Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 łojezu, ludziska - wy spać nie możecie? Cieszę się, że Sebastian przyniósł tak dobre nowiny, z tymi identyfikatorami pomysł bomba, no, ale o wszystkim pogadamy pojutrze :cool3: Godelaine napisał(a):Hmm... No to ja proponuję 18:40 pod fontanną na Rynku. Na wszystkich spóźnialskich czekamy 10 minut, po czym wynosimy się do knajpy :D tak jest! Quote
Cimi Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ma-ja napisał(a):Cimi przynies ta faje na spotkanie, to na bank cos wydumamy! Tylko musi byc 1 abstynent co by notowal nasza radosna tworczosc :lol: Tylko, że ja nie posiadam :placz: :( . :eviltong: Anecioreczek napisał(a):co Mi da mapa jakbym musiała jechac i tak pociągiem?:>:P No, to z dworca prosta droga na rynek. Quote
nathaniel Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ecco napisał(a):to jest super arabska nazwa dla naszego klubu ecco , ale jak to sie czyta :oops: ? Quote
Ecco Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 nathaniel napisał(a):ecco , ale jak to sie czyta :oops: ? w wolnym tłumaczeniu HANYS POWER Quote
Madzika Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 A mowil Wam ktoś że w ppiątek jest rozdanie dyplomow na POLITECHNICE i znalezienie miejsca w pubie może byc niezlym wyzwaniem ^^. Quote
nathaniel Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Ecco']w wolnym tłumaczeniu HANYS POWER :evil_lol::evil_lol: A czyli zostajemy przy hanys power ? gadałam ostatnio z mamą i wychodzi na to ze w okresie wiosny, lata wczesnej jesieni moglabym przyjezdzac na 19 w srody , potem juz nie, bo sie szybko ciemno robi :oops:. Quote
Aten@ Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='nathaniel']:evil_lol: :evil_lol: A czyli zostajemy przy hanys power ? gadałam ostatnio z mamą i wychodzi na to ze w okresie wiosny, lata wczesnej jesieni moglabym przyjezdzac na 19 w srody , potem juz nie, bo sie szybko ciemno robi :oops:. ostateczną decyzję co do nazwy podejmiemy mam nadzieję w piatek :p Quote
Aten@ Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Madzika napisał(a):A mowil Wam ktoś że w ppiątek jest rozdanie dyplomow na POLITECHNICE i znalezienie miejsca w pubie może byc niezlym wyzwaniem ^^. nas to nie dotyczy :eviltong: jak mniemam, Bogusia postara się kolejny raz o rezerwację :cool1: Quote
Cimi Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Aten@ napisał(a):nas to nie dotyczy :eviltong: jak mniemam, Bogusia postara się kolejny raz o rezerwację :cool1: Już chyba się postarała :lol: skoro mamy podaną konkretną godzinę :eviltong:. Nathaniel, znajdź kogoś z Zabrza kto będzie chętny jeździć :eviltong:. Wtedy mama Cię puści :lol:. Ja za młodu to miałam zawsze czas do 22, a teraz :loveu:. Quote
Aten@ Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Cimi napisał(a):Już chyba się postarała :lol: skoro mamy podaną konkretną godzinę :eviltong:. ano rzeczywiście :oops: ale ja z rana zawsze niekumata jestem :eviltong: Cimi napisał(a): Nathaniel, znajdź kogoś z Zabrza kto będzie chętny jeździć :eviltong:. Wtedy mama Cię puści :lol:. Ja za młodu to miałam zawsze czas do 22, a teraz :loveu:. ehh, ja nie wiem czemu, ale wciąż odnoszę wrażenie, że Nathaniel ciagle szuka wymówek... gdzie tam do jesieni... jeśli bardzo się chce, to wszystko da się zorganizować... Quote
Cimi Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Aten@ napisał(a):ehh, ja nie wiem czemu, ale wciąż odnoszę wrażenie, że Nathaniel ciagle szuka wymówek... gdzie tam do jesieni... jeśli bardzo się chce, to wszystko da się zorganizować... Co prawda to prawda.. Quote
Ifat Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ma-ja napisał(a):No ja was prosze :evil_lol: To byl glupi zart, wprawdzie trafiony ztego co widze, ale chyba nie chcecie tak nazwac klubu :crazyeye::crazyeye: Poza tym, rzeczywiscie Slask to nie tylko MY - Hanysy czyli Prawdziwi Slazacy :cool3: Wyjdzie troche rasistowsko :oops: ma-ja napisał(a): A co, Hanys Power nie odstrasza? Ma jeszcze jedną zalete - latwo wyeliminuje konkurencje, ktora padnie ze smiechu i nie bedzie mogla wystartowac:evil_lol: No własnie. Poza tym i tak już teraz Górny Śląsk (nikt już nie pamięta, że Górny, nawet województwo jest źle nazwane, poza tym np. Wrocław to też Śląsk:razz: ) kojarzy się tylko z familokami, gwarą, biedą i przestępczością:cool1::grab: Zdecydujcie się na inną nazwę:PROXY5:w końcu trzeba dbać o PR:cool3: Quote
Recommended Posts