Cimi Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Godelaine napisał(a):Agata :D :D :D Jakie dzięki temu wizje będziesz miała :D :D :D Liczę na to, że jednak ich nie będzie :lol: :lol:. Quote
sisay Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Cimi napisał(a):O kurde a ja będę po :cool3:... faji wodnej , hehe :evil_lol:. Podzielisz sie ze mna? :cool3: Ja bede po rozprawie rozwodowej, chetnie odreaguje :diabloti: Quote
Anecioreczek Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ja nie dojade ;( 1. za daleko. 2. niewiem gfdzie to. 3.Mam mecz :/ Quote
Frenkino Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Widze ze wszyscy sie melduja! Tez jestem zainteresowana tym torkiem w Psiej... wiec przyjde jesli sie wyrobie!!:oops: ;) Fajnie by bylo poznac ekipke ktora bedzie smigac po nowiutkim torku!!:cool3: Pozdrawiam!! Quote
Cimi Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ma-ja napisał(a):Podzielisz sie ze mna? :cool3: Tylko pozostaje kwestia czy będzie czym :evil_lol: ? Ja tam chodzę do herbaciarni koło Parku Chopina :lol:. Anecioreczek napisał(a):2. niewiem gfdzie to. Przecież są mapy. Quote
Ecco Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Słuchajcie, co ustaliłem z Januszem ( szef Psiej...) na dzisiejszym spotkaniu. Nie będę wdawał się w szczegóły skoro i tak widzimy się w piątek. Ogólne wrażenia ze spotkania są bardzo dobre. Janusz ( szef Psiej ... ) jest gościem otwartym na wszelkiego rodzaju współpracę. Chyba za szybko postawiłem kropeczkę nad „i” ale jestem tylko ludziem a oni często się mylą nieprawdaż. W kwestii czynszu za treningi wyraził zgodę. Pamiętacie?W ramach czynszu miesięcznego tygodniowo 2 wieczorne trening na ujeżdżalni określonej grupy osób. Janusz zaproponował stworzenie dla tej grupy identyfikatorów uprawniających posiadaczy do korzystania z toru. Pozostali rozliczają się z klubem na warunkach komercyjnych. Ten pomysł mi się podoba. Musi tylko sprawdzić, w które dni i o której godzinie ujeżdżalnia jest wolna. Gość sam wyszedł z propozycją pomocy w ramach rozruchu klubu. Obiecał na styczeń przygotować nam 10 stacjonat, tunel, i jakaś małą kładkę do nauki stref. Przyznam, że powalił mnie tym. Zaproponował również wydzielenie części w nowej stronie internetowej którą tworzy na potrzeby naszego klubu. To bardzo miłe W środę treningu nie ma to już wiecie. Myślę że z ujeżdżalnią ruszymy od stycznia żeby się nie gonić. Resztę opowiem na spotkaniu. A propos nazwy z komentarzy większości wynika że zostaje nazwa HANYS POWER dobrze myślę? Aloha Quote
LUBA Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Witam No widzę że sie powoli wszystko kręci w dobrym kierunku. Ja bardzo bym chciała dołączyć się do treningów ale chyba musze to odpuścić do przyszłego roku albo przynajniej do poŚwiętach (praca, praca, praca) Możecie liczyć na mój wkład w nowy tor:cool3: Owocnego spotkania Pozdrawiam Quote
Ecco Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 LUBA napisał(a):Witam No widzę że sie powoli wszystko kręci w dobrym kierunku. Ja bardzo bym chciała dołączyć się do treningów ale chyba musze to odpuścić do przyszłego roku albo przynajniej do poŚwiętach (praca, praca, praca) Możecie liczyć na mój wkład w nowy tor:cool3: Owocnego spotkania Pozdrawiam Gabo ćwiczycie ? Quote
psiuroszczura Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Cimi napisał(a):O kurde a ja będę po :cool3:... faji wodnej , hehe . Kurde, pytałam o tą faję w tej herbaciarni, bo chciałam kupić :eviltong:. Ale dają tylko na seanse... :eviltong:. Na allegro od 63zł jest. Jak powiedziałam mojemu TZ-towi o tej fajce, to się zszokowany popatrzył na mnie i zapytał, czy gandzię jaram... :lol: :evil_lol: Sorki za offa. Quote
Qudlata Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 A ile wynosi czynsz miesięczny ? [nie wiem czy były już jakieś ustalenia] Quote
psiuroszczura Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ecco napisał(a):Słuchajcie, co ustaliłem z Januszem ( szef Psiej...) na dzisiejszym spotkaniu. Nie będę wdawał się w szczegóły skoro i tak widzimy się w piątek. Ogólne wrażenia ze spotkania są bardzo dobre. Janusz ( szef Psiej ... ) jest gościem otwartym na wszelkiego rodzaju współpracę. Chyba za szybko postawiłem kropeczkę nad „i” ale jestem tylko ludziem a oni często się mylą nieprawdaż. W kwestii czynszu za treningi wyraził zgodę. Pamiętacie?W ramach czynszu miesięcznego tygodniowo 2 wieczorne trening na ujeżdżalni określonej grupy osób. Janusz zaproponował stworzenie dla tej grupy identyfikatorów uprawniających posiadaczy do korzystania z toru. Pozostali rozliczają się z klubem na warunkach komercyjnych. Ten pomysł mi się podoba. Musi tylko sprawdzić, w które dni i o której godzinie ujeżdżalnia jest wolna. Gość sam wyszedł z propozycją pomocy w ramach rozruchu klubu. Obiecał na styczeń przygotować nam 10 stacjonat, tunel, i jakaś małą kładkę do nauki stref. Przyznam, że powalił mnie tym. Zaproponował również wydzielenie części w nowej stronie internetowej którą tworzy na potrzeby naszego klubu. To bardzo miłe W środę treningu nie ma to już wiecie. Myślę że z ujeżdżalnią ruszymy od stycznia żeby się nie gonić. Resztę opowiem na spotkaniu. A propos nazwy z komentarzy większości wynika że zostaje nazwa HANYS POWER dobrze myślę? Aloha Hmmm... no to bardzo dobre wieści są.. :lol: Facet (Szef Psiej..) skapował, że się kroi coś, na czym w przyszłości może dobrze zarobić...:evil_lol:. Skombinowanie na styczeń tych stacjonat i reszty, mnie też zaskoczyło. Chyba nie trzeba było oceniać gościa zbyt pochopnie... Co nie znaczy, że nie możemy czegoś jeszcze w przyszłości ponegocjować i uważnym być na ewentualne roszczenia Szefa Psiej... (Ja zwykle taka podejrzliwa jestem..:cool1:) Seba, Ty to masz coś w sobie, że tak Ci ludzie na ręke idą... :razz: Quote
LUBA Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ecco napisał(a):Gabo ćwiczycie ? :lol: Ćwiczymy Ćwiczymy!! ale na razie tylko na ogrodzie Prawie nam 2 piłki wychodzą:razz: Quote
Ecco Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='psiuroszczura']Hmmm... no to bardzo dobre wieści są.. :lol: Facet (Szef Psiej..) skapował, że się kroi coś, na czym w przyszłości może dobrze zarobić...:evil_lol:. Nie odniosłem takiego wrażenia. Rozmawialiśmy o współpracy pomiędzy klubami i pewnej autonomii, która musi zostać zachowana my spory on posłuszeństwo, obrona itp. Szczerze mówiąc o pieniądzach rozmawialiśmy najmniej. Osobiście wydaje mi się, że na klubach sportowych się nie zarabia raczej się dokłada Quote
marmara_19 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 uff przynajmniej tutaj sa dobre wiadomosci na koneic tego beznadziejnego dnia:D:D HANYS POWER gora:D:D Quote
patka i oskar Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 w piątek nas niestety nie będzie, no chyba że cud jakiś się stanie, więc proszę ładnie wszystko na forum opisać ( co , kiedy, jak, z kim i ewentualnie komu:lol: ) Bogusia a wiesz że to połączenie HaGo to całkiem fajnie brzmi:loveu: Quote
Frenkino Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 LUBA napisał(a):Witam No widzę że sie powoli wszystko kręci w dobrym kierunku. Ja bardzo bym chciała dołączyć się do treningów ale chyba musze to odpuścić do przyszłego roku albo przynajniej do poŚwiętach (praca, praca, praca) Możecie liczyć na mój wkład w nowy tor:cool3: Owocnego spotkania Pozdrawiam Hej LUBA pozdro dla Gabulca !!:eviltong: Bedziecie w sob. ??:???: (nie wiedzialam ze Gabo tak wymiata:crazyeye: .......tyle tytulow ze uuhhuu:cool3: tylko pogratulowac!!) Quote
psiuroszczura Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ecco:Nie odniosłem takiego wrażenia. Rozmawialiśmy o współpracy pomiędzy klubami i pewnej autonomii, która musi zostać zachowana my spory on posłuszeństwo, obrona itp. Szczerze mówiąc o pieniądzach rozmawialiśmy najmniej. Osobiście wydaje mi się, że na klubach sportowych się nie zarabia raczej się dokłada Aaa, to ok. :) To nic nie gadam już. :) Quote
Ecco Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 psiuroszczura napisał(a):Ecco:Nie odniosłem takiego wrażenia. Rozmawialiśmy o współpracy pomiędzy klubami i pewnej autonomii, która musi zostać zachowana my spory on posłuszeństwo, obrona itp. Szczerze mówiąc o pieniądzach rozmawialiśmy najmniej. Osobiście wydaje mi się, że na klubach sportowych się nie zarabia raczej się dokłada Aaa, to ok. :) To nic nie gadam już. :) Ej Pisio no co Ty. Gadaj Gadaj Quote
Ecco Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 patka i oskar napisał(a):w piątek nas niestety nie będzie, no chyba że cud jakiś się stanie, więc proszę ładnie wszystko na forum opisać ( co , kiedy, jak, z kim i ewentualnie komu:lol: ) Bogusia a wiesz że to połączenie HaGo to całkiem fajnie brzmi:loveu: Hej ale jak będziemy dopingować HaGo powtórzcie to kilka razy na głos Ha... Go... Ha... Go... Ha... Go... Ha... Go... Ha... Go... Ha... Go... i co słyszycie? Quote
LUBA Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Frenkino napisał(a):Hej LUBA pozdro dla Gabulca !!:eviltong: Bedziecie w sob. ??:???: (nie wiedzialam ze Gabo tak wymiata:crazyeye: .......tyle tytulow ze uuhhuu:cool3: tylko pogratulowac!!) Niestety sobota odpada:placz: Jadę po maleństwo:loveu: Quote
Ecco Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 LUBA napisał(a):Niestety sobota odpada:placz: Jadę po maleństwo:loveu: Gdzie po to maleństwo jedziesz ? Może masz jakieś fotki maleństwa ? Quote
Frenkino Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='LUBA']Niestety sobota odpada:placz: Jadę po maleństwo:loveu: O kurcze bedzie maly...........Gabo Young:loveu: :eviltong: Rozumiem ze na treningi bedzie przyjezdzac!!:multi: Malenka karda -narybek!!! Tak, popieram Mr Ecco (hihi jak z LOST) fotki koniecznie!!:eviltong: A ta sob to ci wybacze!!:cool3: :eviltong: Quote
sisay Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ecco napisał(a): A propos nazwy z komentarzy większości wynika że zostaje nazwa HANYS POWER dobrze myślę? Aloha No ja was prosze :evil_lol: To byl glupi zart, wprawdzie trafiony ztego co widze, ale chyba nie chcecie tak nazwac klubu :crazyeye::crazyeye: :lol: Poza tym, rzeczywiscie Slask to nie tylko MY - Hanysy czyli Prawdziwi Slazacy :cool3: Wyjdzie troche rasistowsko :oops: To moze faktycznie, jak ktos zaproponowal, SILESIA SPEED albo cos w ten desen? :) I skrot fajny: "SS" :p Tylko zeby sie nie kojarzylo z Sielsia City Center :cool1: albo Silesia Rulez jak juz podobaja Wam sie takie chore idiotyzmy :diabloti: Cimi przynies ta faje na spotkanie, to na bank cos wydumamy! Tylko musi byc 1 abstynent co by notowal nasza radosna tworczosc :lol: PS. powazniej - SAGITTA to po lacinie strzala. a po hiszpansku "szybkosc" to RAPIDEZ - mi sie podoba bardzo ;) Quote
Frenkino Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Jesli moge zabrac glos w tej dyskusji to popieram ma-ja. Hanys Power to byl dobry rzart.......ale taka nazwa klubu:shake: troche nie za bardzo. Ta nazwa musi odstraszac przeciwnikow (inne kluby):mad: :eviltong: Quote
sisay Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Frenkino']Ta nazwa musi odstraszac przeciwnikow (inne kluby):mad: :eviltong: A co, Hanys Power nie odstrasza ?? :diabloti: Ma jeszcze jedna zalete - latwo wyeliminuje konkurencje, ktora padnie ze smiechu i nie bedzie mogla wystartowac :evil_lol: Quote
Recommended Posts