Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cimi napisał(a):
O kurde a ja będę po :cool3:... faji wodnej , hehe :evil_lol:.

Podzielisz sie ze mna? :cool3:
Ja bede po rozprawie rozwodowej, chetnie odreaguje :diabloti:

Posted

Widze ze wszyscy sie melduja!
Tez jestem zainteresowana tym torkiem w Psiej... wiec przyjde jesli sie wyrobie!!:oops: ;)
Fajnie by bylo poznac ekipke ktora bedzie smigac po nowiutkim torku!!:cool3:

Pozdrawiam!!

Posted

ma-ja napisał(a):
Podzielisz sie ze mna? :cool3:

Tylko pozostaje kwestia czy będzie czym :evil_lol: ? Ja tam chodzę do herbaciarni koło Parku Chopina :lol:.

Anecioreczek napisał(a):
2. niewiem gfdzie to.

Przecież są mapy.

Posted

Słuchajcie, co ustaliłem z Januszem ( szef Psiej...) na dzisiejszym spotkaniu.
Nie będę wdawał się w szczegóły skoro i tak widzimy się w piątek. Ogólne wrażenia ze spotkania są bardzo dobre. Janusz ( szef Psiej ... ) jest gościem otwartym na wszelkiego rodzaju współpracę. Chyba za szybko postawiłem kropeczkę nad „i” ale jestem tylko ludziem a oni często się mylą nieprawdaż.

W kwestii czynszu za treningi wyraził zgodę. Pamiętacie?W ramach czynszu miesięcznego tygodniowo 2 wieczorne trening na ujeżdżalni określonej grupy osób. Janusz zaproponował stworzenie dla tej grupy identyfikatorów uprawniających posiadaczy do korzystania z toru. Pozostali rozliczają się z klubem na warunkach komercyjnych. Ten pomysł mi się podoba. Musi tylko sprawdzić, w które dni i o której godzinie ujeżdżalnia jest wolna.

Gość sam wyszedł z propozycją pomocy w ramach rozruchu klubu. Obiecał na styczeń przygotować nam 10 stacjonat, tunel, i jakaś małą kładkę do nauki stref. Przyznam, że powalił mnie tym.

Zaproponował również wydzielenie części w nowej stronie internetowej którą tworzy na potrzeby naszego klubu. To bardzo miłe

W środę treningu nie ma to już wiecie. Myślę że z ujeżdżalnią ruszymy od stycznia żeby się nie gonić.

Resztę opowiem na spotkaniu.

A propos nazwy z komentarzy większości wynika że zostaje nazwa HANYS POWER dobrze myślę?

Aloha

Posted

Witam

No widzę że sie powoli wszystko kręci w dobrym kierunku.
Ja bardzo bym chciała dołączyć się do treningów ale chyba musze to odpuścić do przyszłego roku albo przynajniej do poŚwiętach (praca, praca, praca)
Możecie liczyć na mój wkład w nowy tor:cool3:

Owocnego spotkania
Pozdrawiam

Posted

LUBA napisał(a):
Witam

Ja bardzo bym chciała dołączyć się do treningów ale chyba musze to odpuścić do przyszłego roku albo przynajniej do poŚwiętach (praca, praca, praca)

Owocnego spotkania
Pozdrawiam

Gabo ćwiczycie ?

Posted

Cimi napisał(a):
O kurde a ja będę po :cool3:... faji wodnej , hehe .

Kurde, pytałam o tą faję w tej herbaciarni, bo chciałam kupić :eviltong:. Ale dają tylko na seanse... :eviltong:. Na allegro od 63zł jest.

Jak powiedziałam mojemu TZ-towi o tej fajce, to się zszokowany popatrzył na mnie i zapytał, czy gandzię jaram... :lol: :evil_lol:

Sorki za offa.

Posted

Ecco napisał(a):
Słuchajcie, co ustaliłem z Januszem ( szef Psiej...) na dzisiejszym spotkaniu.
Nie będę wdawał się w szczegóły skoro i tak widzimy się w piątek. Ogólne wrażenia ze spotkania są bardzo dobre. Janusz ( szef Psiej ... ) jest gościem otwartym na wszelkiego rodzaju współpracę. Chyba za szybko postawiłem kropeczkę nad „i” ale jestem tylko ludziem a oni często się mylą nieprawdaż.

W kwestii czynszu za treningi wyraził zgodę. Pamiętacie?W ramach czynszu miesięcznego tygodniowo 2 wieczorne trening na ujeżdżalni określonej grupy osób. Janusz zaproponował stworzenie dla tej grupy identyfikatorów uprawniających posiadaczy do korzystania z toru. Pozostali rozliczają się z klubem na warunkach komercyjnych. Ten pomysł mi się podoba. Musi tylko sprawdzić, w które dni i o której godzinie ujeżdżalnia jest wolna.

Gość sam wyszedł z propozycją pomocy w ramach rozruchu klubu. Obiecał na styczeń przygotować nam 10 stacjonat, tunel, i jakaś małą kładkę do nauki stref. Przyznam, że powalił mnie tym.

Zaproponował również wydzielenie części w nowej stronie internetowej którą tworzy na potrzeby naszego klubu. To bardzo miłe

W środę treningu nie ma to już wiecie. Myślę że z ujeżdżalnią ruszymy od stycznia żeby się nie gonić.

Resztę opowiem na spotkaniu.

A propos nazwy z komentarzy większości wynika że zostaje nazwa HANYS POWER dobrze myślę?

Aloha

Hmmm... no to bardzo dobre wieści są.. :lol: Facet (Szef Psiej..) skapował, że się kroi coś, na czym w przyszłości może dobrze zarobić...:evil_lol:.
Skombinowanie na styczeń tych stacjonat i reszty, mnie też zaskoczyło.
Chyba nie trzeba było oceniać gościa zbyt pochopnie... Co nie znaczy, że nie możemy czegoś jeszcze w przyszłości ponegocjować i uważnym być na ewentualne roszczenia Szefa Psiej...
(Ja zwykle taka podejrzliwa jestem..:cool1:)
Seba, Ty to masz coś w sobie, że tak Ci ludzie na ręke idą... :razz:

Posted

[quote name='psiuroszczura']Hmmm... no to bardzo dobre wieści są.. :lol: Facet (Szef Psiej..) skapował, że się kroi coś, na czym w przyszłości może dobrze zarobić...:evil_lol:.

Nie odniosłem takiego wrażenia. Rozmawialiśmy o współpracy pomiędzy klubami i pewnej autonomii, która musi zostać zachowana my spory on posłuszeństwo, obrona itp. Szczerze mówiąc o pieniądzach rozmawialiśmy najmniej. Osobiście wydaje mi się, że na klubach sportowych się nie zarabia raczej się dokłada

Posted

w piątek nas niestety nie będzie, no chyba że cud jakiś się stanie, więc proszę ładnie wszystko na forum opisać ( co , kiedy, jak, z kim i ewentualnie komu:lol: )

Bogusia a wiesz że to połączenie HaGo to całkiem fajnie brzmi:loveu:

Posted

LUBA napisał(a):
Witam

Owocnego spotkania
Pozdrawiam

Hej LUBA pozdro dla Gabulca !!:eviltong:
Bedziecie w sob. ??:???:
(nie wiedzialam ze Gabo tak wymiata:crazyeye: .......tyle tytulow ze uuhhuu:cool3: tylko pogratulowac!!)

Posted

Ecco:Nie odniosłem takiego wrażenia. Rozmawialiśmy o współpracy pomiędzy klubami i pewnej autonomii, która musi zostać zachowana my spory on posłuszeństwo, obrona itp. Szczerze mówiąc o pieniądzach rozmawialiśmy najmniej. Osobiście wydaje mi się, że na klubach sportowych się nie zarabia raczej się dokłada

Aaa, to ok. :)
To nic nie gadam już. :)

Posted

psiuroszczura napisał(a):
Ecco:Nie odniosłem takiego wrażenia. Rozmawialiśmy o współpracy pomiędzy klubami i pewnej autonomii, która musi zostać zachowana my spory on posłuszeństwo, obrona itp. Szczerze mówiąc o pieniądzach rozmawialiśmy najmniej. Osobiście wydaje mi się, że na klubach sportowych się nie zarabia raczej się dokłada

Aaa, to ok. :)
To nic nie gadam już. :)

Ej Pisio no co Ty.
Gadaj Gadaj

Posted

patka i oskar napisał(a):
w piątek nas niestety nie będzie, no chyba że cud jakiś się stanie, więc proszę ładnie wszystko na forum opisać ( co , kiedy, jak, z kim i ewentualnie komu:lol: )

Bogusia a wiesz że to połączenie HaGo to całkiem fajnie brzmi:loveu:

Hej ale jak będziemy dopingować HaGo powtórzcie to kilka razy na głos Ha... Go... Ha... Go... Ha... Go... Ha... Go... Ha... Go... Ha... Go... i co słyszycie?

Posted

Frenkino napisał(a):
Hej LUBA pozdro dla Gabulca !!:eviltong:
Bedziecie w sob. ??:???:
(nie wiedzialam ze Gabo tak wymiata:crazyeye: .......tyle tytulow ze uuhhuu:cool3: tylko pogratulowac!!)

Niestety sobota odpada:placz:
Jadę po maleństwo:loveu:

Posted

LUBA napisał(a):
Niestety sobota odpada:placz:

Gdzie po to maleństwo jedziesz ?
Może masz jakieś fotki maleństwa ?

Posted

[quote name='LUBA']Niestety sobota odpada:placz:

O kurcze bedzie maly...........Gabo Young:loveu: :eviltong:
Rozumiem ze na treningi bedzie przyjezdzac!!:multi:
Malenka karda -narybek!!!

Tak, popieram Mr Ecco (hihi jak z LOST) fotki koniecznie!!:eviltong:

A ta sob to ci wybacze!!:cool3: :eviltong:

Posted

Ecco napisał(a):

Aloha

No ja was prosze :evil_lol:
To byl glupi zart, wprawdzie trafiony ztego co widze, ale chyba nie chcecie tak nazwac klubu :crazyeye::crazyeye:

:lol:

Poza tym, rzeczywiscie Slask to nie tylko MY - Hanysy czyli Prawdziwi Slazacy :cool3:
Wyjdzie troche rasistowsko :oops:
To moze faktycznie, jak ktos zaproponowal, SILESIA SPEED albo cos w ten desen? :) I skrot fajny: "SS" :p

Tylko zeby sie nie kojarzylo z Sielsia City Center :cool1:

albo Silesia Rulez jak juz podobaja Wam sie takie chore idiotyzmy :diabloti:

Cimi przynies ta faje na spotkanie, to na bank cos wydumamy! Tylko musi byc 1 abstynent co by notowal nasza radosna tworczosc :lol:

PS. powazniej - SAGITTA to po lacinie strzala.
a po hiszpansku "szybkosc" to RAPIDEZ - mi sie podoba bardzo ;)

Posted

Jesli moge zabrac glos w tej dyskusji to popieram ma-ja.
Hanys Power to byl dobry rzart.......ale taka nazwa klubu:shake:
troche nie za bardzo.
Ta nazwa musi odstraszac przeciwnikow (inne kluby):mad: :eviltong:

Posted

[quote name='Frenkino']Ta nazwa musi odstraszac przeciwnikow (inne kluby):mad: :eviltong:

A co, Hanys Power nie odstrasza ?? :diabloti:

Ma jeszcze jedna zalete - latwo wyeliminuje konkurencje, ktora padnie ze smiechu i nie bedzie mogla wystartowac :evil_lol: