Aten@ Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Ecco napisał(a):W takim razie zostaje piątek. O 17:30 nie powinno być jeszcze tłoku. Czy piątek może być ? mi pasuje :) Karolina, nie przesadzaj, Yeti wcale nie jest stary, poza tym, świetnie biega i skacze po torze :) Quote
Cimi Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Mi piątek pasuje :lol:. Woo, widziałam, że fotki robiliście w niedziele :evil_lol:. może wklej tu jakieś :lol: :eviltong:. Quote
Aten@ Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Woo, wyście chyba robili w niedzielę jakieś fotki - załapała się gdzieś tam moja sucz? :razz: Quote
Ecco Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Jo jest nas moc na to piatkowe spotkanie:placz:! Cimi Aten@ i ja Takich troje jak nas dwoje to nie ma ani jednego:lol: Quote
Cimi Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Ecco napisał(a):Takich troje jak nas dwoje to nie ma ani jednego:lol: I wszystko jasne :lol:. Ludzie pisać :cool3: ! Quote
psiuroszczura Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Ja będę, chociaz mnie nikt wcześniej nie widział..:P W sensie że jeszcze nas ani razu na treningu nie było.. :/ Bogna też będzie, a jak nie to ją zaciągnę. :) Quote
Aga&Zahir Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 W piątek moż być :D A może by zrobić nazwę dwusylabową? Wydaje sie praktyczniejsza... Na przykład "Kangu" albo "Kangoo"? :razz: Quote
sisay Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Aga&Zahir napisał(a):W piątek moż być :D A może by zrobić nazwę dwusylabową? Wydaje sie praktyczniejsza... Na przykład "Kangu" albo "Kangoo"? :razz: Kangu Pychota :cool3: Ja w piatek tez nie powinnam miec problemu z dotarciem :p Quote
patka i oskar Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 my w piątek też się stawimy:lol: Quote
Woo Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Hejka! Fotki wyszły koszmarnie:shake: . Niestety kiepski ze mnie fotograf. Na następny raz obiecuję przyłożyć się bardziej :) Kora w samochodzi padła jak nigdy. Trzeba ją było zbierać pod domem tak się rozespała :) Pozdrawiam Woo Quote
Qudlata Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 He he.. najlepsze jest to przed ostatnie zdjęcie Kory z tymi świecącymi oczami :happy1: Quote
Aten@ Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Woo napisał(a):Kora w samochodzi padła jak nigdy. Trzeba ją było zbierać pod domem tak się rozespała :) wcale się nie dziwię :lol: młoda się wyszalała za wszystkie czasy :lol: Quote
Cimi Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Aga&Zahir napisał(a):A może by zrobić nazwę dwusylabową? Wydaje sie praktyczniejsza... Na przykład "Kangu" albo "Kangoo"? :razz: Tylko, że 'r' dodaje dzwięczności :eviltong:. Quote
marmara_19 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 a kto po spotkanku wbija do jazzu?:D:D Quote
Cimi Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 marmara_19 napisał(a):a kto po spotkanku wbija do jazzu?:D:D Czyżby było rocko :cool3: ? :eviltong:. Quote
Godelaine Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 A w piątek nie dałoby się zorganizowac tego troszkę później? Dajmy na to o 18:30 - 19:00 (nieśmiała prośba)? Problemu z miejscem nie powinno być - jeśli ustalimy gdzie idziemy, o ktorej i ile osób będzie. Wtedy dzwonię, robię rezerwację i ot, cala filozofia :) Quote
nathaniel Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 A ten plac poza tym płotkiem, jest ogrodzony jakąś siatką? I czy wszystkie psy tam były bez smyczy i tak ładnie czekały jak Atenka? Tam niedaleko są konie, tak?[SIZE=2]Teraz jestem już pewna że zaczniemy na wiosnę , bo wkońcu będzie posłuszniejszy do tego czasu, będe miała czas żeby się zastanowić skąd brać na to pieniądze (prawie 20 zł za bilety to dla mnie dużo ) . Quote
marmara_19 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Cimi napisał(a):Czyżby było rocko :cool3: ? :eviltong:.hehe no;p :D:D Quote
Aten@ Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 nathaniel napisał(a): A ten plac poza tym płotkiem, jest ogrodzony jakąś siatką? I czy wszystkie psy tam były bez smyczy i tak ładnie czekały jak Atenka? Tam niedaleko są konie, tak? plac jest prostokątny - z dwóch stron jest siatka, a dwóch tylko ten płotek. wszystkie psiaki były bez smyczy, a z tym czekaniem, to tylko tak wyszło na zdjęciu :lol: w rzeczywistości Atena była wszędzie tam, gdzie nie powinna być :mad: konie są za tym płotkiem, który widnieje na zdjęciu. Quote
Cimi Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Bogusia, ja myślę, że spokojnie może być przesunięte na trochę później. Tylko może by warto było jakiś stolik gdzieś zarezerwować :cool3:, aby właśnie nie było małego halo :eviltong:. Możemy się umówić na rynku koło fontanny, kto jest za :cool3: ? Przypomniało mi się, kiedyś na rogu rynku (bytomska i jeszcze jedna uliczka, ale nie pamiętam nazwy :eviltong:) Koło stoiska z precalkami- stoisko żółte :lol:. Była knajpka dość muzyka leciała cichi i nie przeszkadzało rozmowom.. może ktoś kojarzy to miejsce ? Ale dość dawno nie byłam tam :lol:. Quote
Aten@ Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Cimi napisał(a):Możemy się umówić na rynku koło fontanny, kto jest za :cool3: ? JA :D myślę, że to jest najlepszy pomysł, cobyśmy się potem nie szukali :eviltong: Quote
Cimi Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Nathaniel, daj spokój. Przyjedź raz i się przekonasz co i jak. Jeśli właśnie myślisztak jak teraz to ja życzę powodzenia. No i zawsze można z lineczką pochodzić. ta Atena bardzo często była tam gdzie ja, a Fiona tam gdzie Ola :lol:. Quote
nathaniel Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Cimi bardzo chętnie tylko aktualnie z pieniędzmi krucho.... Quote
Cimi Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 To pożycz od rodziców, albo najpierw przyjedź bez psa. Quote
nathaniel Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Cimi napisał(a):To pożycz od rodziców, albo najpierw przyjedź bez psa. w takim razie przyjadę bez psa. Quote
Recommended Posts