marmara_19 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 ja nr 2:D hehe i moje 2 psiaki razem ze mna;p Quote
Ecco Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 W związku z tym że bede zwami duchem rezerwuje 0 Halo śpiochy kto wskakuje na 3 Quote
Wafelek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Ecco']Halo śpiochy kto wskakuje na 3 Ja warunkowo rezerwuje 3;) Warunkowo, bo to niestety zalezy od tego, czy bedziemy miec auto. pozdr Wafelek Quote
Ecco Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Brawo brawo dla pysznego Wafelka :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Komu 4 komu bo idę do....... Quote
sisay Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 To sie nazywa motywacja :cool3: Jesli mozna warunkwo, to ja i moje bestie chcemy 4 :p Quote
Aten@ Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 co to za warunkowo - za chwilkę każdy będzie wpisywał, że warunkowo i okaże się, że w niedzielę nikogo oprócz mnie i Bogny nie będzie :mad: Quote
Ecco Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Kto chce zostać a może, kto jest kalcytem zielonym, czyli 5? ( w numerologi piątka 5 to odwaga, zuchwałość, zręczność, impulsywność, temperament. Niespotykana żywotność i energia, błyskotliwy umysł, bogata wyobraźnia, nieprzeciętna inteligencja, witalność i ogromna ambicja. Potrzeba wolności i niezależności, barwna osobowość). Kto zostaje piątką? Quote
Cimi Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ooo to piąteczka może być dla mnie :lol:. I nawet do mnie pasuje ta piąteczka :cool3: :evil_lol:. A weźmie ktoś samochodem zbłąkaną osobę i mojego klocka może być z Pl. Piastów, bo obawiam się, że nie trafię tam sama :lol:. Moja orientacja w terenie jest słabiutka :lol:. Quote
Aten@ Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Cimi napisał(a):Ooo to piąteczka może być dla mnie :lol:. I nawet do mnie pasuje ta piąteczka :cool3: :evil_lol:. A weźmie ktoś samochodem zbłąkaną osobę i mojego klocka może być z Pl. Piastów, bo obawiam się, że nie trafię tam sama :lol:. Moja orientacja w terenie jest słabiutka :lol:. ja się niestety nie oferuję, bo by mi nic nie zostało z auta :lol: poza tym, długość mojego pobytu w psiej jest uzależniona od zachowania Ateny :mad: - jak mi zgłupieje widząc wodę i konie, to wrócę do domu, bo nie ma sensu z nią się szarpać :roll: Aha - jeśli już mowa o trafieniu tam - czy tam się wchodzi tak jak na kąpielisko? czy jakoś inaczej? bo ta mapka, która jest na ich stronie jakoś niewiele mi mówi :shake: Quote
nathaniel Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 ja mogę mieć 6, ale to zalezy od tego cyz sie nie zgubię w Gliwicach :oops: W jaki autobus mam sie zapakować, żeby tam dojechać? Quote
Gwarek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Jeśli trafię to przyjadę:) czyli jestem szczęśliwą 7 :) Jadę od strony Tarnowskich Gór i mam wolne miejsce:) Quote
patka i oskar Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 to my rezerwujemy szczęśliwą siódemeczkę :lol: Quote
patka i oskar Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 buuu zostałam uprzedzona. biorę więc osiem Quote
Gwarek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 patka i oskar napisał(a):to my rezerwujemy szczęśliwą siódemeczkę :lol: Byłam szybsza :evil_lol: Quote
patka i oskar Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 gwarek niech ci na zdrowie wyjdzie i żebyś się pojawiła :) Quote
Gwarek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 patka i oskar napisał(a):gwarek niech ci na zdrowie wyjdzie i żebyś się pojawiła :) DZięki:) Byłam tam chyba w tamtym roku, ale wydaje mi się, że ośrodek trochę przenieśli i nie jestm pewna na 100% czy trafię. Możesz mi na priv wysłać nr telefonu? W razie czego będę dzwonić z prośbą o ratunek :) Quote
Cimi Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Gwarek napisał(a):Jadę od strony Tarnowskich Gór i mam wolne miejsce:) Czyli jak jedziesz, tak dokładnie, bo ja jestem w sumie chętna na to wolne miejsce :evil_lol:. Ola o Tobie to nawet nie myślałam :diabloti: :eviltong:. Nathaniel, wsiadasz do 71 na Pl. Piastów, który jedzie przez kopernik, a później łabędy i ląduje w Czechowicach, ale na jakim przystanku trzeba wysiaść i jak dojść to nie mam pojęcia :shake:. Quote
marmara_19 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 hmm przystanek zwykly z tablica godz jazd autobusow;p i widac ta alejke i parkingi do tego glownego wejscia na kapielisko;p i tam idziesz i nad samo ejziorko i chyba w lewo bo tam ejst stadnina koni wiec i torek;p Quote
patka i oskar Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 to jest zdaje się przystanek czechowice grzybowa ale lepiej się upewnić i zapytać kierowcy lub ludzi na którym przystanku trzeba wysiąść żeby dojść do ośrodka wypoczynkowego Quote
Gwarek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Cimi napisał(a):Czyli jak jedziesz, tak dokładnie, bo ja jestem w sumie chętna na to wolne miejsce :evil_lol:. Ola o Tobie to nawet nie myślałam :diabloti: :eviltong:. Nathaniel, wsiadasz do 71 na Pl. Piastów, który jedzie przez kopernik, a później łabędy i ląduje w Czechowicach, ale na jakim przystanku trzeba wysiaść i jak dojść to nie mam pojęcia :shake:. Cimi, dokładnie z przeciwnej strony niż Ty :( Jadę z Tarnowskich Gór, przez Zbrosławice, Kamieniec, Zeimięcice, Przezchlebie, Czechowice. Mogę podjechać do Szałszy, Czekanowa, Świętoszowic. Do Gliwic nie, bo nie znam miasta i nie wiem czy wyjechałabym sensownie. Quote
nathaniel Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Cimi napisał(a):Czyli jak jedziesz, tak dokładnie, bo ja jestem w sumie chętna na to wolne miejsce :evil_lol:. Ola o Tobie to nawet nie myślałam :diabloti: :eviltong:. Nathaniel, wsiadasz do 71 na Pl. Piastów, który jedzie przez kopernik, a później łabędy i ląduje w Czechowicach, ale na jakim przystanku trzeba wysiaść i jak dojść to nie mam pojęcia :shake:. .... będe się tłuc dwoma autobusami:/ Nie wiem czy Rambo by mi nie zrobił niespodziewanki w autobusie :/. Quote
Ecco Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Gwarek;Jeśli trafię to przyjadę:) czyli jestem szczęśliwą 7 :) Liczba 7 - jest uznawana przez wszystkie niemal religie za liczbę magiczną, mówi o wewnętrznej głębi i duchowości. Najczęściej jej przedstawiciele niemal od kołyski pochłaniają wiedzę, rozumują analityczne. Są bardzo ciekawe świata, mają wyjątkowy zmysł obserwacji często, niemal całe życie uczą się, śledzą wszystkie nowinki naukowe. Quote
Ecco Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 patka i oskarbuuu zostałam uprzedzona. biorę więc osiem [SIZE=-1] Osemka - zmysł do interesów, wielkie ambicje, chęć zrobienia kariery, zapał, silna osobowość. Wewnętrzna dyscyplina i przekonanie o własnej wartości ułatwiają jej osiągnięcie sukcesów w każdej dziedzinie życia. Jest to wibracja absolutnej krańcowości. Urodzony lider i przywódca, który osiągnie każdy cel, jaki sobie wyznaczy. Quote
Aten@ Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Sebastian, a gdzie są charakterystyki pierwszych 4 numerków :mad: zacząłeś od piąteczki :diabloti: Quote
Cimi Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Masz jeszcze piątek i sobote. Możesz to sprawdzić , wsiadasz na jednym przystanku i wysiadasz na drugim. No i przydałby się dobry kaganiec. Ale nie martw się Fiona swoją pierwszą podróż nie samochodem przeżyła dobrze, a podróż trwała około 9 godzin z 3 przesiadkami :eviltong:. Quote
Recommended Posts