Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kto chce zostać a może, kto jest kalcytem zielonym, czyli 5?

( w numerologi piątka 5 to odwaga, zuchwałość, zręczność, impulsywność, temperament. Niespotykana żywotność i energia, błyskotliwy umysł, bogata wyobraźnia, nieprzeciętna inteligencja, witalność i ogromna ambicja. Potrzeba wolności i niezależności, barwna osobowość).

Kto zostaje piątką?

Posted

Ooo to piąteczka może być dla mnie :lol:. I nawet do mnie pasuje ta piąteczka :cool3: :evil_lol:.
A weźmie ktoś samochodem zbłąkaną osobę i mojego klocka może być z Pl. Piastów, bo obawiam się, że nie trafię tam sama :lol:. Moja orientacja w terenie jest słabiutka :lol:.

Posted

Cimi napisał(a):
Ooo to piąteczka może być dla mnie :lol:. I nawet do mnie pasuje ta piąteczka :cool3: :evil_lol:.
A weźmie ktoś samochodem zbłąkaną osobę i mojego klocka może być z Pl. Piastów, bo obawiam się, że nie trafię tam sama :lol:. Moja orientacja w terenie jest słabiutka :lol:.

ja się niestety nie oferuję, bo by mi nic nie zostało z auta :lol: poza tym, długość mojego pobytu w psiej jest uzależniona od zachowania Ateny :mad: - jak mi zgłupieje widząc wodę i konie, to wrócę do domu, bo nie ma sensu z nią się szarpać :roll:

Aha - jeśli już mowa o trafieniu tam - czy tam się wchodzi tak jak na kąpielisko? czy jakoś inaczej? bo ta mapka, która jest na ich stronie jakoś niewiele mi mówi :shake:

Posted

patka i oskar napisał(a):
gwarek niech ci na zdrowie wyjdzie i żebyś się pojawiła :)

DZięki:) Byłam tam chyba w tamtym roku, ale wydaje mi się, że ośrodek trochę przenieśli i nie jestm pewna na 100% czy trafię. Możesz mi na priv wysłać nr telefonu? W razie czego będę dzwonić z prośbą o ratunek :)

Posted

Gwarek napisał(a):
Jadę od strony Tarnowskich Gór i mam wolne miejsce:)

Czyli jak jedziesz, tak dokładnie, bo ja jestem w sumie chętna na to wolne miejsce :evil_lol:.

Ola o Tobie to nawet nie myślałam :diabloti: :eviltong:.

Nathaniel, wsiadasz do 71 na Pl. Piastów, który jedzie przez kopernik, a później łabędy i ląduje w Czechowicach, ale na jakim przystanku trzeba wysiaść i jak dojść to nie mam pojęcia :shake:.

Posted

hmm przystanek zwykly z tablica godz jazd autobusow;p i widac ta alejke i parkingi do tego glownego wejscia na kapielisko;p i tam idziesz i nad samo ejziorko i chyba w lewo bo tam ejst stadnina koni wiec i torek;p

Posted

Cimi napisał(a):
Czyli jak jedziesz, tak dokładnie, bo ja jestem w sumie chętna na to wolne miejsce :evil_lol:.

Nathaniel, wsiadasz do 71 na Pl. Piastów, który jedzie przez kopernik, a później łabędy i ląduje w Czechowicach, ale na jakim przystanku trzeba wysiaść i jak dojść to nie mam pojęcia :shake:.

Cimi, dokładnie z przeciwnej strony niż Ty :(
Jadę z Tarnowskich Gór, przez Zbrosławice, Kamieniec, Zeimięcice, Przezchlebie, Czechowice.
Mogę podjechać do Szałszy, Czekanowa, Świętoszowic.
Do Gliwic nie, bo nie znam miasta i nie wiem czy wyjechałabym sensownie.

Posted

Cimi napisał(a):

.... będe się tłuc dwoma autobusami:/
Nie wiem czy Rambo by mi nie zrobił niespodziewanki w autobusie :/.

Posted

Gwarek;Jeśli trafię to przyjadę:) czyli jestem szczęśliwą 7 :)

Liczba 7 - jest uznawana przez wszystkie niemal religie za liczbę magiczną, mówi o wewnętrznej głębi i duchowości. Najczęściej jej przedstawiciele niemal od kołyski pochłaniają wiedzę, rozumują analityczne. Są bardzo ciekawe świata, mają wyjątkowy zmysł obserwacji często, niemal całe życie uczą się, śledzą wszystkie nowinki naukowe.

Posted

patka i oskarbuuu zostałam uprzedzona. biorę więc osiem

[SIZE=-1] Osemka - zmysł do interesów, wielkie ambicje, chęć zrobienia kariery, zapał, silna osobowość. Wewnętrzna dyscyplina i przekonanie o własnej wartości ułatwiają jej osiągnięcie sukcesów w każdej dziedzinie życia. Jest to wibracja absolutnej krańcowości. Urodzony lider i przywódca, który osiągnie każdy cel, jaki sobie wyznaczy.

Posted

Masz jeszcze piątek i sobote. Możesz to sprawdzić , wsiadasz na jednym przystanku i wysiadasz na drugim. No i przydałby się dobry kaganiec. Ale nie martw się Fiona swoją pierwszą podróż nie samochodem przeżyła dobrze, a podróż trwała około 9 godzin z 3 przesiadkami :eviltong:.