Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ok
a tak swoją drogą to się dziś dowiedziałam że szkółka dla psów "psia kraina" (okolice Gliwic) posiada tor na którym można ganiać cały dzień za 10 zł, może by się można z nimi ugadać że za pewną sumkę miesięcznie będzie ich nawedzać jakaś tam liczba osób. to tylko taki skromny pomysł z mojej strony, do omówienia zresztą na spotkaniu. jeżeli ktoś już wpadł na to samo to wybaczcie przeczytałam tylko parę stron z początku i końca tego tematu :P

Posted

patka i oskar napisał(a):
a tak swoją drogą to się dziś dowiedziałam że szkółka dla psów "psia kraina" (okolice Gliwic) posiada tor na którym można ganiać cały dzień za 10 zł, może by się można z nimi ugadać że za pewną sumkę miesięcznie będzie ich nawedzać jakaś tam liczba osób.

Pomysl fajny, tylko dla mnie to ostatecznosc, bo nie chcialabym nabijac kabzy takiej pseudoszkole. :mad:

:p

Posted

A czy kompletni amatorzy, ktorzy na żywo jeszcze toru nie widzieli też mogą się na spotkanie wybrac? :oops:

Jesteśmy czystej rasy "owczarkiem katowickim". ;-)
Mamy 11miesięcy, mnóstwo zapału i codzienny dwugodzinny trening frisbee nie powoduje u nas nawet zadyszki :angryy: Jak widzimy pileczke/frisbee/koziołek do aportu to mamy klapki na oczach i nie zauwazamy psow nawet jesli wchodzą nam na glowe...

Posted

Ecco napisał(a):
Cały czas piszemy o jednym spotkaniu ludzi chcących trenować na śląsku Agiliti.

W którym momencie się zagalopowałem ?

Ecco ja bardzo chętnie ale jak dojechac nie mam. :roll:

Posted

:-(Szkoda ze to tak daleko, ale na jedno mam dopiero 3 miesieczna sunie to chyba i tak bysmy nie mogly trenowac:shake:A szkoda chos jest jeszcze mloda to uwielbia skakac(najbardziej przez mojego kota:evil_lol:)

Posted

[quote name='YaBear-CubCammy']Nathaniel- ja tez raczej nei mam czym, ale... na dworzec w bytomiu i sru pod samiutkie zoo:D

Kochani, nie marudzic! :mad:

Linia 840 przez Zabrze i Rude Sl z Gliwic jedzie pod sama Zyrafe!
Odjazd ode mnie 15:15, na miejscu jest 16:08.
DO ZOBACZENIA! :loveu:

Posted

nathaniel napisał(a):
Ecco ja bardzo chętnie ale jak dojechac nie mam. :roll:

Nathaniel, a umówić się kimś nie można :cool3: ? Przecież napewno jest kilka osób, które będą jechać samochodem :cool3:.

Emila, ale to jest i tak spotkanie organizacyjne :cool3:. Pies mółgby już powoli trenować np. wchodzenie na kładkę czy palisadę, wchodzić do tunelu :lol:. I tak jeszcze toru nie ma ;), a w sumie warto być na spotkaniu organizacyjnym , a plusem tego jest, że poznasz nowych znajomych :lol:.

Shami, są chyba osoby (które się zadeklerowały), ktore nie widziały toru. Wystarczą chęci :lol:.

Posted

Cimi napisał(a):

Shami, są chyba osoby (które się zadeklerowały), ktore nie widziały toru. Wystarczą chęci :lol:.

Hehe, mnie chodzilo o to, że moj roztrzepany wariat jeszcze toru nie widział, więc nie wiem czy mu sie spodoba.

Bo ja to jestem w tym sporcie rozkochana :loveu: Na spotkanie zamierzam sie stawic.

Posted

psiuroszczura napisał(a):
Czy Howavarty nie są za ciężkie na agility??? Bo tak mnie to teraz zaczęło nurtowac..

za ciezki?eee nie!cekin bedzie biegal;p biegaja i skaza rottki itp itd... nawet cc biega z tego co wiem:D:Dwiec loozik

Posted

[quote name='marmara_19']za ciezki?eee nie!cekin bedzie biegal;p biegaja i skaza rottki itp itd... nawet cc biega z tego co wiem:D:Dwiec loozik
Hej!

Nawet to cc naszej dogomaniaczki:evil_lol:

Do zobaczenia jutro;)

Posted

Shami, ale spróbować nic nie szkodzi :lol:. Moja poznała tor rok temu i od tamtej pory nie widziała go na oczy :eviltong:.
Pokoik, przeczytaj topic to się dowiesz :eviltong:. Jak narazie w okolicach Katowic nie ma nic :eviltong:.

Posted

[quote name='nathaniel']Ecco ja bardzo chętnie ale jak dojechac nie mam. :roll:[/q

Ja będę jechał od strony Tychów mogę kokoś zabrać po drodze.
Nie wiem skąd jesteś?