patka i oskar Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 ok a tak swoją drogą to się dziś dowiedziałam że szkółka dla psów "psia kraina" (okolice Gliwic) posiada tor na którym można ganiać cały dzień za 10 zł, może by się można z nimi ugadać że za pewną sumkę miesięcznie będzie ich nawedzać jakaś tam liczba osób. to tylko taki skromny pomysł z mojej strony, do omówienia zresztą na spotkaniu. jeżeli ktoś już wpadł na to samo to wybaczcie przeczytałam tylko parę stron z początku i końca tego tematu :P Quote
Ecco Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 zbierajcie informacjie i pomysły na sobote Quote
sisay Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 patka i oskar napisał(a):a tak swoją drogą to się dziś dowiedziałam że szkółka dla psów "psia kraina" (okolice Gliwic) posiada tor na którym można ganiać cały dzień za 10 zł, może by się można z nimi ugadać że za pewną sumkę miesięcznie będzie ich nawedzać jakaś tam liczba osób. Pomysl fajny, tylko dla mnie to ostatecznosc, bo nie chcialabym nabijac kabzy takiej pseudoszkole. :mad: :p Quote
Talagia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Czy ja też mogłabym dołączyć? W sumie Raven to jeszcze smarkacz, ale ma dobre chęci :cool3: Quote
sisay Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Moze zmienic troche temat i podac informacje o spotkaniu, date, w ten sposob wiecej osob by sie przyciagnelo? :cool1: Quote
marmara_19 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 czy moge informacje o naszym spotkaniu umiescic na forum owczarkow niem. i na psiakach??pewneis ie ejszcze ktos chetny znajdzie a nikt spoza dogo nie wie o temacie... Quote
AlaNowak Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Ja postaram się zjawic:) Czy musze cos przyniesc ze soba??? Pozdrawiam, Ya Quote
shami Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 A czy kompletni amatorzy, ktorzy na żywo jeszcze toru nie widzieli też mogą się na spotkanie wybrac? :oops: Jesteśmy czystej rasy "owczarkiem katowickim". ;-) Mamy 11miesięcy, mnóstwo zapału i codzienny dwugodzinny trening frisbee nie powoduje u nas nawet zadyszki :angryy: Jak widzimy pileczke/frisbee/koziołek do aportu to mamy klapki na oczach i nie zauwazamy psow nawet jesli wchodzą nam na glowe... Quote
nathaniel Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Ecco napisał(a):Cały czas piszemy o jednym spotkaniu ludzi chcących trenować na śląsku Agiliti. W którym momencie się zagalopowałem ? Ecco ja bardzo chętnie ale jak dojechac nie mam. :roll: Quote
Emila Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 :-(Szkoda ze to tak daleko, ale na jedno mam dopiero 3 miesieczna sunie to chyba i tak bysmy nie mogly trenowac:shake:A szkoda chos jest jeszcze mloda to uwielbia skakac(najbardziej przez mojego kota:evil_lol:) Quote
AlaNowak Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Nathaniel- ja tez raczej nei mam czym, ale... na dworzec w bytomiu i sru pod samiutkie zoo:D Quote
sisay Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='YaBear-CubCammy']Nathaniel- ja tez raczej nei mam czym, ale... na dworzec w bytomiu i sru pod samiutkie zoo:D Kochani, nie marudzic! :mad: Linia 840 przez Zabrze i Rude Sl z Gliwic jedzie pod sama Zyrafe! Odjazd ode mnie 15:15, na miejscu jest 16:08. DO ZOBACZENIA! :loveu: Quote
Samturia Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 a ja mam pytanie:czy ktoś mógłby mnie wziąć na tor Agility do Katowic? mieszkam w Jastrzębiu :D Quote
Cimi Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 nathaniel napisał(a):Ecco ja bardzo chętnie ale jak dojechac nie mam. :roll: Nathaniel, a umówić się kimś nie można :cool3: ? Przecież napewno jest kilka osób, które będą jechać samochodem :cool3:. Emila, ale to jest i tak spotkanie organizacyjne :cool3:. Pies mółgby już powoli trenować np. wchodzenie na kładkę czy palisadę, wchodzić do tunelu :lol:. I tak jeszcze toru nie ma ;), a w sumie warto być na spotkaniu organizacyjnym , a plusem tego jest, że poznasz nowych znajomych :lol:. Shami, są chyba osoby (które się zadeklerowały), ktore nie widziały toru. Wystarczą chęci :lol:. Quote
sisay Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Wiadomo juz jaka mete zajmiemy na to spotkanie? :cool3: Czy sie zbierzemy i pojdziemy szukac dopiero? Sobota wieczor, ciezka pora... :diabloti: Quote
pokoik1 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Cześć. Gdzie w okolicy Katowic można się zabawić z psem w agility? Quote
psiuroszczura Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Zgłaszam jeszcze jedną osobę z Howavartką 8-miesięczną. :) Nie będzie jej jednak na spotkaniu, ale jest chętna do uczestnictwa w agility. :) Quote
psiuroszczura Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Czy Howavarty nie są za ciężkie na agility??? Bo tak mnie to teraz zaczęło nurtowac.. Quote
shami Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Cimi napisał(a): Shami, są chyba osoby (które się zadeklerowały), ktore nie widziały toru. Wystarczą chęci :lol:. Hehe, mnie chodzilo o to, że moj roztrzepany wariat jeszcze toru nie widział, więc nie wiem czy mu sie spodoba. Bo ja to jestem w tym sporcie rozkochana :loveu: Na spotkanie zamierzam sie stawic. Quote
marmara_19 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 psiuroszczura napisał(a):Czy Howavarty nie są za ciężkie na agility??? Bo tak mnie to teraz zaczęło nurtowac.. za ciezki?eee nie!cekin bedzie biegal;p biegaja i skaza rottki itp itd... nawet cc biega z tego co wiem:D:Dwiec loozik Quote
asiunia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='marmara_19']za ciezki?eee nie!cekin bedzie biegal;p biegaja i skaza rottki itp itd... nawet cc biega z tego co wiem:D:Dwiec loozik Hej! Nawet to cc naszej dogomaniaczki:evil_lol: Do zobaczenia jutro;) Quote
Cimi Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Shami, ale spróbować nic nie szkodzi :lol:. Moja poznała tor rok temu i od tamtej pory nie widziała go na oczy :eviltong:. Pokoik, przeczytaj topic to się dowiesz :eviltong:. Jak narazie w okolicach Katowic nie ma nic :eviltong:. Quote
Ecco Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='nathaniel']Ecco ja bardzo chętnie ale jak dojechac nie mam. :roll:[/q Ja będę jechał od strony Tychów mogę kokoś zabrać po drodze. Nie wiem skąd jesteś? Quote
Recommended Posts