Gwarek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Dzięki Cimi :) Czy oni przenieśli się w inne miejsce czy są tam gdzie byli? Mam kłopoty z dzwonieniem, ale może przy odrobinie wolnego czasu przejechałabym się do nich :) Quote
Cimi Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Właśnie nie wiem jak jest z ich terenem :roll:. Kiedyś byli na Ziemięcickiej, ale mieli problemy z terenem i się przenieśli, a na stronce dalej widnieje adres tej ulicy. Hotel mają w Wilczym Gardle, zaraz koło Smolnicy i tam też się spotykali na szkoleniu PT, więc prawdopodobnie będzie można spotkać ich tam. Quote
Kala_Gracja_Kiwi Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 A w parku Chorzowskim?? Nie ma żadnego toru?? Bo mi się wydawało, że jest...:oops: Quote
nathaniel Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Był , jeden dzień na imprezie Z PSEM ZA PAN BRAT. Quote
Kala_Gracja_Kiwi Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Super, nie ma co.... postarali się:diabloti: Quote
tanina Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Dziewczyny, dowiedziałyście się czy tor w Psiej Krainie jest już czynny? Bo ja gdzieś 2 tygodnie temu w Dzienniku Zachodnim (dodatek gliwicki) przeczytałam, że już tam odbywają się zajęcia. Quote
marzenad Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Kochani, pisze w imieniu Sebastiana z Tych. Niestety ma problemy z zalogowaniem sie inie moze jeszcze osobiscie wysylac postow. Seba chcialby zorganizowac agility na Slasku :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: . Proponuje spotkanie wszystkich zainteresowanych w Parku Chorzowskim pod zyrafa 26 listopada o godz. 15:30. Seba bardzo prosi o potwierdzenie checi spotkania pod adresem mailowym: sw@kdr.com.pl . Slazacy - LACZCIE SIE !!!! :multi: :lol: :multi: Pozdrowka, Marzena Quote
Cimi Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ja się chyba pojawię na tym spotkaniu :lol:. Ktoś jeszcze :cool3: ? Quote
Ecco Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Witajcie Miło mi, że odpowiedziałaś na moją propozycje zebrania w jednym miejscu ludzi zainteresowanych agiliti oprócz Ciebie na mojego meila zgłosiły się jeszcze 2 osoby tak, więc jest nas czworo. To jest otwarta propozycja termin jak i miejcie mogą uldze zmianie tak, aby zebrać nas jak najwięcej. A tak na marginesie moim zdaniem to wstyd, że w tak dużej aglomeracji, jaką jest Śląsk nie ma z prawdziwego zdarzenia ośrodka sportów kynologicznych. Tylko IPO jakoś tam kuleje. Nikt za nas tego nie zrobi... Pozdrawiam :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Cimi Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ecco fajnie, że napisałeś :lol:. Tylko ja jestem ograniczona pod względem dojazdu. Hmm.. no cóś bilet miesięczny mam tylko na Gliwice :evil_lol:.no postaram się coś z tym fantem zrobić, ale to w przyszłym miesiącu :lol:. A rodzice wozić mnie nie będą, bo się zanudzą na miejscu :evil_lol:. Przekopiowałam to info na bokserowe forum :lol:, więc może jeszcze ktoś z bokseromaniaków się zgłosi :lol:. A pytałam się Ciebie odnośnie flyball'a.. czy mogę dołączyć do grupy. Ale to raczej jak będą treningi na Muchowcu, bo jednak do Rudy Śl. dojazd z przesiadkami to nie dla mnie :evil_lol:. Quote
Ecco Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Treningi Flyballu maja formę otwartą to jest początek i prawdę mówiąc każdy może do nas dołączyć. Mówiąc wszyscy, mam na myśli psy, które są bezwzględnie w rękach swoich przewodników, czyli komenda do mnie nie sprawia im problemu, to po pierwsze. Po drugie, pies ma zrobiony aport i jest nakręcony na dowolną zabawkę, i po trzecie pies musi być zwierzakiem socjalnym. Musi umieć bawić się z innym przewodnikiem. Takie są wymogi drużyny. Oczywiście każdy może przyjść :-o:-o i spróbować. Trzon grupy tworzą zawodnicy The Borders celem treningów jest start w zawodach, które odbywają się cyklicznie podczas spodkowej wystawy w marcu. Założenia są takie, aby oprócz nas The Borders wystartowała jeszcze jedna drużyna. Może dwie ........ Tak ja To widzę Quote
nathaniel Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Jeśli będzie to weekend to i ja wpadnę + siostra (mam taką nadzieję ;) ,że marudzic nie będzie.) Narazie w fazie negocjajci jak coś będe więcej wiedzieć, to sie na maila zgłoszę. (chodzi o spotkanie w celu ustalenia "faktów" o agillity ;) ) Quote
sisay Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Czy wiadomo, gdzie mialyby sie odbywac zajecia i na jakich warunkach? Czy moze sa to rzeczy do ustalenia ;) Chetnie wpadne, a nuz cos z tego bedzie :cool3: Quote
PATIszon Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 ma-ja napisał(a): Chetnie wpadne, a nuz cos z tego bedzie :cool3: Oj bedzie, bedzie! Zobaczysz! Ta sunia jest w sam raz do tego sportu!:cool3: Quote
asiunia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Hej! Ja również postaram sie dojechac;)a spotykamy sie z psiakami czy bez? Quote
Godelaine Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ja na dogo pojawiam się dość sporadycznie, więc z pewnym opóźnieniem piszę... Ale oczywiście jestem ZA! :D Quote
sisay Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 PATIszon napisał(a):Oj bedzie, bedzie! Zobaczysz! Ta sunia jest w sam raz do tego sportu!:cool3: Pati, a skad wiesz ze akurat o niej mysle :cool3: Powiem ci w tajemnicy ze to Ty mnie zainspirowalas! Chociaz moze i Bua da sie namowic do zabawy, sprobujemy. A z Gagulcem na poczatek chce sprobowac frisbee, bo ta cholera sprezyny w fabrycznym wyposazeniu :mad: Quote
marmara_19 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Bu jak najbardziej tez sie nadaje:D:D moje oba psiaki tez;p tylko z cekinem bedzie trzeba przecwqiczyc lazenie po wysokosciach;) bo duzy jest i nie ma gdzie chodzic;/ nie to co alfa ,ktora wlazi na drzewo przewalone na jakies 3 m wysokosci:D Quote
PATIszon Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='ma-ja']Pati, a skad wiesz ze akurat o niej mysle :cool3: A o kim? Majac takiego psa o czym inym mozna myslec? Quote
sisay Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 PATIszon napisał(a):A o kim? Majac takiego psa o czym inym mozna myslec? Hehe, na zdjeciu nie widac jak ona skacze, fika, lata, biega, drepcze i reaguje na kazdy bodziec :mad: Nie musisz mnie przekonywac, wystarczyla tylko ta mala uwaga w Opolu, wlasciwie myslalam o tym wczesniej ale jakos bez efektu. Ale widzialam, ze Tobie wystarczyl jeden rzut oka na suke :cool3: No ale dobra, nie robmy offa :) Quote
PATIszon Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 ma-ja napisał(a): No ale dobra, nie robmy offa :) Spokojnie, jakiego OFF-a? Przeciez rozmawiamy o agility... :niewiem: A jesli chodzi o BU to spokojnie tez mozesz z nim skakac. Mysle, ze trudniej bedzie jego zmotywowac do pracy, ale nie mowie, ze sie nie da. Mysle, ze powinnas mu poki co dawkowac emocje. Cwiczyc z suka, a Bu niech sie gapi na to przy plocie. Jego odwiazywac na krotkie, latwe i pelne nagrodek i pochwal sesyjki. Powinien zajarzyc, ze na torze jest super i zarcie daja i tez bedzie skikal. Quote
d_orka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Postaram się stawić z moim Alkiem na spotkanku w Chorzowie /jeśli pogoda nas nie odstraszy/. Alek to prawie roczny cavalier bardzo "nakręcony" na przynoszenie aportu, żywiolowy i skoczny więc myślę ,że bardzo dobrze by się sprawdził w czymś w rodzaju mini agility:loveu: Quote
Recommended Posts