Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ruszcie w koncu tylki, zorganizujcie przeszkody, teren. Co niektorym od ponad pol roku to powtarzam....Umiesz liczyc, licz na siebie!!

Posted

saJo napisał(a):
To ruszcie w koncu tylki, zorganizujcie przeszkody, teren. Co niektorym od ponad pol roku to powtarzam....Umiesz liczyc, licz na siebie!!

No tak, wiem, wiem, ale niepołnoletnia:oops: nic nie poradzi, trzeba starszych, były jakies przymiarki do tworzenia toru w Gliwicach, ale nie wyszło, a z Psia Krainą to tragedia ... :shake:

Posted

Powiem tak, że być może mam teren, ale.. muszę się dowiedzieć jaki jest dużo i w razie czego ile kosztowałby wynajm. I nie jest ogrodzony.A i jest to za gliwicami.

Posted

Cimi napisał(a):
Powiem tak, że być może mam teren, ale.. muszę się dowiedzieć jaki jest dużo i w razie czego ile kosztowałby wynajm. I nie jest ogrodzony.A i jest to za gliwicami.

W którą stronę za Gliwicami? Bo jeśli z drugiej strony to trochę daleko:evil_lol:

• 1 month later...
Posted

Podrzucam ten wątek, ludzie no zmobilizujmy się , macie coś na oku, to mówcie.

Jak ja bym chciała z Rambem pobiegac gdzieś, ale nie ma gdzie :placz:
Więc do roboty moi drodzy bombardować Psia Krainę mailami , telefonami , wizytami itd

• 3 weeks later...
Posted

Witajcie!
ja właśnie szukam czegoś na śląsku, ale widze, że nici z tego.
Osobiście mam działkę - ogrodzoną. Chętnie postawię na niej tor agility. Trzeba by było nad tym popracować, ale wszystko da się zroić. Niektóre przeszkody możemy zrobić sami a na niektóre można się złożyć, czy ktoś ma może ochotę poćwiczyć?

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

karolciask napisał(a):
W Linkowni sa tylko te najbardziej znane, a poza tym nie ma tam nic z okolic Sosnowca. Ja trenuję w Katowicach w Gostarze. To jest całkiem niedaleko w porównaniu z tymi wymienionymi w Linkowni, więcej info na www.gostar.home.pl

?????
Przecież Gostar ma tylko tor dla młodych psów?

Posted

Słuchajcie "obiło" mi się o uszy.,że ludziska z Oddziału ZK w Będzinie poważnie myślą o utworzeniu toru i szkółki agility...
Nie znam szczegółów,ale warto popytać;)

Posted

Hejka!
Jeśli się nie mylę, tor w Gostarze w Katowicach-Panewnikach jest użytkowany co dwa tygodnie, w niedzielę (psie przedszkole) i chyba w soboty. Może ktoś zorientowałby się czy można, np. odpłatnie, pohasać z psiakami w "wolne" soboty czy niedziele, lub w godzinach gdy nie ma zajęć.
Zdjęcia toru są na stronie Gostaru w dziale "aktualności"\"Nowe zdjęcia przedszkolaków!"
Pzodrawiam
Woo

Posted

z tego co wiem w kato jest jeszcze inna szkolka i tez maja torek.. znajomy sie ostatnio pytal bo wlasnie tez wymyslilam zeby odplatnie tam ten torek udosteniali.. ale nie bylo tego calego "szefa" a na maila mi nie odpisuja;/ no coz... bedziemy ich gnebic...

Posted

MSMIMI, jeszcze zajęć nie ma. Ostatnio próbowała się z nimi skontaktować w sprawie toru Godelaine bezskutecznie. Jeśli do tej pory się nie dodzwoniła to ja jutro będę próbować.