Ifat Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Nie pytałam się jeszcze o cenę, bo na początku przecież nie wypada się pytać, poza tym nie wiadomo czy wszystko będzie ok. Quote
Arga Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Ifat ja jestem jak najbardziej za Dzięki za wiadomość o tym na priv :buzi: Jeśli tylko nie będzie to kolidować z uczelnią ( a mysle ze w tym semetrze nie bedzie) to ok :) Tylko czekamy na więcej informacji- i przedewszystkim cena :) Quote
gadzik Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Ifat dzięki za informację. Jak najbardziej jesteśmy z Lambą bardzo chętne do treningu. Tylko jaka byłaby cena i termin, bo muszę w tym semestrze zdać dwa egzaminy i jeszcze się obronić, więc jeśli nie wypadnie w terminie moich zajęć na uczeni to przyjadę. [quote name='mrowka']Chyba, ze ktos z Tychow sie znajdzie i 2 miejsca w samochodzie :lol: -dobra nie bede taka wygodna jedno starczy :lol: Może nie z Tychów a z Orzesza ale do Katowic z reguły jeżdżę przez Tychy, bo najszybciej, więc jeśli twój ciapek nie zje mojej wariatki :wink: to nie ma żadnego problemu. Quote
coztego Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 Jeśli "weekendowe szkolenie" dojdzie do skutku, to ja chętnie wezmę w nim udział, o ile będę wówczas na Śląsku. Przeczytałam na stronce hodowli, że można i bez psa się przeszkolić, więc jakby Kreśka nie mogła hasać, to ja mimo to jestem chętna! 8) Quote
malawaszka Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 :multi: :kciuki: żeby coś z tego wyszło :D Quote
agatha Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 malawaszka napisał(a)::multi: :kciuki: żeby coś z tego wyszło :D Byłoby naprawdę SUPER :D Quote
mrowka Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 gadzik napisał(a): mrowka napisał(a):Chyba, ze ktos z Tychow sie znajdzie i 2 miejsca w samochodzie :lol: -dobra nie bede taka wygodna jedno starczy :lol: Może nie z Tychów a z Orzesza ale do Katowic z reguły jeżdżę przez Tychy, bo najszybciej, więc jeśli twój ciapek nie zje mojej wariatki :wink: to nie ma żadnego problemu. No to suuper!! Napewno bym sie jakos dorzucila do paliwa :angel: :kciuki: ja tez trzymam, zeby cos jednak z tego bylo.. :angel: Chcialabym cos z moim potworem pocwiczyc. Teraz mamy jeszcze wieksza motywacje, zeby uczyc sie i uczyc posluszenstwa :roll: :wink: Quote
coztego Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 mrowka napisał(a): Teraz mamy jeszcze wieksza motywacje, zeby uczyc sie i uczyc posluszenstwa :roll: :wink: No... coś jest na rzeczy 8) Quote
Ifat Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 :cry: A więc sprawa z Gostarem wygląda następująco: Gostar najprawdopodobniej wyprowadzi się z parku w Chorzowie, bo opłaty za dzierżawę terenu są za wysokie (podobno ma tam powstać hotel). Planowany jest zakup terenu w Katowicach-Ligocie, gdzieś pod lasem, jeśli ARiMR (chyba) nie będzie chciała tego wykupić. Część toru jest zniszczona przez wandali i ciagłe włamania, w związku z przeprowadzką na razie nie będzie remontowana. Elementów na dworze nie można przestawić, bo są wmurowane. Jedyne, co dało by się zrobić, to przeprowadzić trening flyball, bo jest do tego maszyna. Jedna z osób z Gostaru zajmowała się szkoleniem w tej dziedzinie. Więc gdyby byli chętni na jakiś trening flyball (ale raczej nie szkolenie), to z tym może dałoby sie coś zrobić - kwestia chyba tylko zebrania chętnych, umówienia terminu, przywiezienia maszyny. Tylko nie wiem czy teraz czy jak będzie lepsza pogoda, no i nie wiem jaki koszt. Tylko ja wtedy odpadam, bo mój pies jest jeszcze za mały na skakanie:( Skontaktuje się jeszcze z właścicielami dwóch innych torów (albo ich namiastek). Wydawało mi się, że największym problemem jest brak trenera, ale teraz to raczej kwestia toru (podobno kosztuje 3 tys). Jeśli chodzi o psie sporty, to woj. śląskie chyba jest prowincją:( Quote
malawaszka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 :( na ligocie to już będę miała za daleko :( i drugie tyle co szkolenie by mnie dojazdy wyniosły :-? cholera! a co do flyball to ja nie wiem czy moja Luna się nadaje - chyba nie bardzo bo ona nie skacze za niczym tylko czeka aż spadnie na ziemię - nawet smakołyków nie łapie w locie :lol: Quote
mrowka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 A juz mialam nadzieje, ze cos z tego bedzie.. :( U nas chyba nigdy nic nie powstanie, w wawie to 10 na krzyz sa :-? to nic tylko tam sie wyprowadzic :lol: Musimy cos wymyslec!! Moze tor sami zrobimy? ( :o ), ale znowu terenu nie ma.. Szkoda :cry: Quote
malawaszka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Mówka - ja mam teren koło Siewierza :-? ciut daleko ale blisko trasy na Warszawę :wink: kiedyś tam będę mieszkać i będę miała tam torek malutki :lol: Quote
gadzik Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 A już się cieszyłam :( NIe wiem czy Lamba będzie wiedziała o co chodzi z flyball. Chyba się tego toru nie doczekamy chyba, że sobie sami zrobimy Quote
Gwarek Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Niedawno w "Moim psie" były instrukcje jak sobie tanio zrobić hopki i oponę. Zrobiłam i działa:) Slalom to patyki w bite w ziemie, ale mała i tak nie wie co z tym robić. Tunel zawsze wychodzi za drogo, a kładka i huśtawka są za duże do zrobienia i przewożenia :( Jeszcze mam cichą nadzieję, ze w Gliwicach coś ruszy. Wiosna się zbliża, więc może.... Quote
Arga Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Co do toru- jeśli coś miało by z tego wyjsć to ja postaram się poprosić tatę o zrobienie większych i trudniejszych przeszkód :) Jeśli bym miała materiał na zrobienie toru to mój tata to złota rączka i myśle, że bym go przekonała :) Więc jeśli bedzie teren i ktoś kto bedzie uczył to ja pogadam z ojcem- a poza tym moge wykombinować spory samochód na przewiezienie cięzszych i większych przeszkód. A tunel... może początkowo taki jak są dla dzieci w ikea... ech...szkoda ze na sląsku nikt nie dba o sport dla piesków. Quote
gadzik Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Z terenem może być problem, bo najlepiej jakby był ogrodzony. Mój sąsiad ma ogrodzoną łąkę 14 000 metrów ale to daleko od cywilizacji dla większości z was. Poza tym on jest trochę dziwny i nie sadzę żeby się zgodził na udostępnienie tego terenu ale zadzwonię do niego (bo mieszka w innym mieście) i zapytam. Quote
Ifat Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Może coś będzie w hodowli Energizer. Na razie się zastanawiają. Quote
aleb Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Jak Ligota, to dal mnie jeszcze lepiej :angel: Czy to na pewno byłoby na Ligocie? :) Quote
nathaniel Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 A ja podrzuce , we wrzesniu ma ruszyc tor w Gliwicach w Psiej Krainie ;) Quote
Gwarek Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 nathaniel napisał(a):A ja podrzuce , we wrzesniu ma ruszyc tor w Gliwicach w Psiej Krainie ;) wrzesień na przemian z wiosną to stały termin :evil_lol: Czy przypadkiem podali już rok? :cool3: Quote
nathaniel Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Gwarek napisał(a):wrzesień na przemian z wiosną to stały termin :evil_lol: Czy przypadkiem podali już rok? :cool3: A rozumiem.... dowiem się.... miałam szczęście bo na meila mi odpisali, jutro spróbuje :) Quote
Cimi Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Mnie juz mają dosyć, bo nie odpisują :lol:.. Kiedyś podchodziłam do tego bardzo optymistycznie, bo mówili tak za tydzień, za dwa tygodnie.. a teraz :roll:. Quote
JinnyAl Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 ja też już straciłam zapał do pisania im maili... Quote
Recommended Posts