Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

siemka! dzieki za wczorajsze spotkanie i sorrki za rozwrzeszczana malą potfforę (potworę-koffffaną); mała spała ; mam nadzieję , że do zobaczenia! jeszcze raz dzięki za pomoc w edukacji:evil_lol:
Jeśli macie jakieś fotki ze mną i małą, to proszę na bogula63@gazeta.pl

Czy Atena bedzie miała dzisiaj to rtg? powodzenia!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bogula2 napisał(a):
Czy Atena bedzie miała dzisiaj to rtg? powodzenia!

planuję na dziś, ale będę jeszcze dzwonić do weta, czy nie trzeba się umówić. Czekam, aż otworzą lecznicę. No i nie dziękuję, coby nie zapeszać...

• 2 months later...
Posted

Witam Was serdecznie:loveu:

Przeraża mnie czytania ponad stu stron o tym co mnie interesuje w tym momencie straszliwie... Znalazłby się ktoś życzliwy i w skrócie przedstawił jak się mają sprawy agility na Śląsku? Kiedyś tak zupełnie bez zobowiązania zastanawiałam się nad tym sportem z przyszłym psiakiem. Teraz jestem przyjemnie zmuszona do treningów, ponieważ z nieba mi spadła borderkowa Negra i trzeba wykorzystać tę energię i chęć pracy:diabloti: Byłabym bardzo wdzięczna:razz:

Pozdrawiam serdecznie:loveu:

Posted

czesc!

czy grupa jeszcze dziala? bardzo lubie psy pracujace i chetnie zobaczylbym cwiczenia, czy jest taka mozliwosc? wiem gdzie sa czechowice gliwickie, ale osrodka 'psiego' jeszcze tam nie zauwazylem, chociaz to pewnie kwestia dobrego rozejrzenia sie, w koncu nie jest to az tak rozlegly teren ; )

pozdrawiam z bytomia!

Posted

Na stronie "Psiej krainy" są zdjęcia toru agility - to ten HPAT-u?

W ogóle to można przyjechać, żeby np. raz poćwiczyć, np. przed zawodami (niby najbliższy klub, ale i tak mam daleko jak na regularne treningi)?

Widziałam forum HPAT-u... Ale i tak nic nie zobaczyłam :D Ten klub bardzo tajemniczy ;) Mogę się tam zarejestrować?

Posted

HPAT w chwili obecnej nie posiada własnego toru. Tor na Psiej należy do Psiej i nie do końca jest taki, jaki powinien być... No i nie ma wielu rzeczy.

"Asti" napisał(a):
Mogę się tam zarejestrować?

jeśli chodzi o rejestrację, to wszystko jest napisane w tej części, którą widać :diabloti:

Posted

hmm, po przeczytaniu tej informacji na forum HPAT nie sposob oprzec sie wrazeniu, ze grupa jest dosyc hermetyczna, coz takie Wasze prawo, w kazdym badz razie powodzenia i sukcesow zycze

Posted

artaks napisał(a):
hmm, po przeczytaniu tej informacji na forum HPAT nie sposob oprzec sie wrazeniu, ze grupa jest dosyc hermetyczna, coz takie Wasze prawo, w kazdym badz razie powodzenia i sukcesow zycze

wiesz, forum jest prywatne i takie będzie. są tam omawiane sprawy, które osób postronnych nie dotyczą i nie powinny być przez takowe czytane. W najbliższym czasie zostanie ukończona strona www, na której będzie się można dowiedzieć czegoś o naszym klubie, natomiast forum zawsze będzie niedostępne dla osób z zewnątrz.

artaks napisał(a):
W ogóle to można przyjechać, żeby np. raz poćwiczyć, np. przed zawodami (niby najbliższy klub, ale i tak mam daleko jak na regularne treningi)?

przyjeżdżać poćwiczyć sobie możesz, opłata wynosi 10zł za psa, ale termin musisz ustalić sobie z Januszem, właścicielem Psiej (u niego też uiszczasz opłatę za korzystanie z toru), bo odbywają się tam różne zajęcia.

• 6 months later...
Posted

Od ponad roku dziala kilka osob w Katowicach, ktory niewatpliwie jest hm, na Śląsku ;-) , zatem napiszę i w tym wątku. Dzisiaj uruchomiliśmy naszą stronę - www.agility.katowice.pl .
Póki co nie tworzymy formalnego klubu agilitowego, jestesmy grupą osob z Katowic i szeroko rozumianych okolic, ktorym zalezy na treningu wlasnym oraz na rozwoju tej dyscypliny tutaj. Cwiczymy na terenie osrodka szkoleniowego "Gostar". Komu bliżej do Katowic niż do Gliwic - serdecznie zapraszam do skontaktowania się!

Posted

Madzika napisał(a):
Brzmi ciekawie :) a kiedy macie spotkania bo jakos nie umiem doczytac ....

Nie przez przypadek nie umiesz doczytac - primo, maja one zmienne terminy, a secundo - wyobraz sobie, ze w trakcie zajec nagle nam przychodzi 15 chetnych osob z psami chcacych popatrzec/pocwiczyc ;-)
Jesli ktos chce cos wiecej zobaczyc, dowiedziec sie, spotkac - zapraszam do dzialu 'kontakt' - po to on jest, zeby sie dokladniej umowic! ;-)

Posted

:D heheh no wiesz widziałam dział kontakt :P ale chciałam no wiesz :D skoro to na talim zaświatku :D a Ty piszesz oficjalnie na forum :)

Ale w weekendy tez sie spotykacie? Bo ja tak chyba dopiero po nowym roku bym mogla wpasc i moze znajomi z Bc tez beda chetni\:lol:

Posted

Madzika tak jak napisała Wafelek - spotkania nie mają stałej godziny ani dnia, jestesmy uzależnienie od pogody, naszych zajęć zawodowych, dostępności placu :) teraz spotykamy się i w tygodniu (pojedyncze osoby) i w weekendy.

• 1 month later...
Posted

Hmm... Dawno mnie nie było, a tu widze, że konkurencja HPATowi pod nosem wyrosła :happy1:
HPATowcy - co u was? :klacz:

Nie daruję sobie, jeśli od wiosny nie zacznę w końcu skakać. :shake:
----
Pozdrawiam
Woo

Posted

Woo napisał(a):
Hmm... Dawno mnie nie było, a tu widze, że konkurencja HPATowi pod nosem wyrosła :happy1:

To dobrze :)

Woo napisał(a):
HPATowcy - co u was? :klacz:

tajk jak Ola napisała w dalszym ciągu caly czas idziemy do przodu :).

Posted

Woo napisał(a):

Ja sobie wypraszam, my nikomu nigdzie nie wyrastaliśmy ;-)

Tak zeby sprostowac to nasza "konkurencja" sobie skakala jeszcze przed burzliwym rozwojem wątku na dogomanii, niektorzy dzisiejsi hpatowcy w tej naszej "konkurencji" stawiali pierwsze kroki... szkolili sie czy trenowali, nawet dlugo po zainicjowaniu dzialania HPAT ;-)
Bo tak w ogole, to niesmialo zauwaze;) ze Slask jest na tyle duzym regionem, ze 2 osrodki w roznych miejscach trudno wlasnie jakas konkurencja dla siebie nazywac - niby wszystko Slask, ale tak naprawde to gdzie Katowice a gdzie Gliwice...:) Dalekie dojazdy nie sluza dobrze regularnym i czestym treningom :(

Wracajac do "wyrastania" - my tylko specjalna stronke niedawno zrobilismy (wczesniej info bylo tylko na stronach szkoly "Gostar") - ja wiem, ze czego nie ma w google to nie istnieje, no ale... to chyba takie powiedzonko tylko, nie? :D

Posted

Wafelek napisał(a):
niektorzy dzisiejsi hpatowcy w tej naszej "konkurencji" stawiali pierwsze kroki... szkolili sie czy trenowali, nawet dlugo po zainicjowaniu dzialania HPAT ;-)

niektórzy, dobre sobie :lol: od kiedy to z jednej osoby zrobiła się liczba mnoga? ;) pomijam już zresztą fakt, że udział danej osoby w treningach od początku istnienia HPAT można policzyć na palcach jednej ręki... :p ale to taki drobny szczególik :lol: nie musicie się obawiać, bo nie czerpiemy żadnych "korzyści" z wiedzy nabytej przez ową osobę na waszych treningach :roll:

no, ale żeby nie było - dla mnie inny klub to żadna konkurencja (oczywiście w sensie pozytywnym), każdy ma prawo coś robić, grunt, żeby się dobrze bawić :) bez znaczenia, czy na śląsku będą dwa kluby, czy dwadzieścia...