Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cimi napisał(a):
było super, niech żałują ci, których nie było :lol:.

dokładnie!
Cimi napisał(a):
Nie ma to jak trójkąciki :evil_lol:.

zboczeniec :eviltong: :diabloti:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

osoby będące wczoraj w 4art proszę o przesłanie mi na PW swoich adresów mailowych. Dotyczy to również Oskarów i innych zainteresowanych STAŁYMI treningami osób

Posted

Ja nie moge :crazyeye:
Przeszlo ????
Ale bedzie nazwa :loveu: Nie wierze!

Wybaczcie moja nieobecnosc, bardzo zaluje ale wczoraj musialam wybierac i wybralam przyszlosc mojej ukochanej rasy :diabloti:

Posted

ma-ja napisał(a):
Przeszlo ????

Bogusia z Izą walczyły jak lwy, ale my mieliśmy poparcie nawet Świętego Mikołaja :razz: Sebastian nawet chciał robić ankietę wśród ludzi przybywających w 4art :lol:

Posted

ma-ja napisał(a):
Przeszlo ????

Niech no ja Cię dorwę w swoje łapki... Niech no ja Cię dorwę... :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Sluchajcie ja naprawde bardzo Was przepraszam :oops:
Bogusia nie gniewaj sie! Zarty sie mnie trzymaja i tyle. Za innych nie moge odpowiadac :diabloti:

Ja dobrze wiem o co Sebastianowi chodzilo!
Teraz musimy ostro biegac, zeby nas powaznie potraktowali.
To miala byc taka motywacja :mad:

Ja w kazdym razie zaczynam trening :diabloti:

Posted

A propos testu, to mnie Bogna zrobiła i wyszło, że mam 5 trójkątów (zboczenica jak nic!), 4 kwadraty i tylko 1 mózg (koło)...:evil_lol: :eviltong:
Do zobaczenia na treningach :)

Więc to tak agilitowcy bawią się i planują treningi... :evil_lol:
P.S. Fajny test :)

Posted

[quote name='Godelaine']
Niech żyje [SIZE=4]HANYS POWER AGILITY TEAM :multi::multi::multi:

No! Pięknie! Pięknie! :multi: Już widzę te koszulki, z przodu HPAT, a z tyłu Hanys Power Agility Team :diabloti:

Posted

Qudlata napisał(a):
Spooooko, jeśli ktos dostanie po pysku to na pewno będę ja. NAwet bez takiej koszulki sciagam na siebie wszystkie gromy ;)

Hej rozmawialiśmy o tym jest tak jak chcesz żeby było pamiętaj.

Posted

Cimi napisał(a):
nie martw się ja miałam 7 :evil_lol:.

O kurcze... :evil_lol:
Patrz: mój avatar (czyżby nie bez kozery tam się znalazł był?)... :evil_lol: Hiehiehieheiehie...
Teraz wyszło szydło z worka.. A wystarczył mały teścik... :P

Posted

Słuchajcie mnie moi mili... trochę tego czytania tu jest,więc wszystkiego nie zdążyłam prześledzić. Czy ktoś mógłby mnie za rączkę poprowadzić i powiedzieć gdzie co i jak??? Znaczy gdzie się spotykacie, z jaką częstotliwością i wogóle wszystko na temat agility w okolicach Gliwic. Bedę -nie ukrywam-baaardzo wdzięczna. Ewentualnie wskazanie strony gdzie takowe konkrety się znajdują!
No soorki ale, ja to zielona jestem jak liście wczesną wiosną, to i mnie "łopatologicznie pewne rzeczy trzeba tłumaczyć"
A na marginesie...życzenia szczęśliwego Nowego 2007 roku
Pozdrawiam...

Posted

Ecco napisał(a):
Hej rozmawialiśmy o tym jest tak jak chcesz żeby było pamiętaj.

Pamiętam, pamiętam, ale jakoś nie udaje mi się tego opanować.

PS. Miałeś racje, mam w imieniu i nazwisku 'wibrację mistrzowska'. Cokolwiek to dla mnie oznacza.

Posted

Atrisko napisał(a):
Słuchajcie mnie moi mili... trochę tego czytania tu jest,więc wszystkiego nie zdążyłam prześledzić. Czy ktoś mógłby mnie za rączkę poprowadzić i powiedzieć gdzie co i jak??? Znaczy gdzie się spotykacie, z jaką częstotliwością i wogóle wszystko na temat agility w okolicach Gliwic. Bedę -nie ukrywam-baaardzo wdzięczna. Ewentualnie wskazanie strony gdzie takowe konkrety się znajdują!
No soorki ale, ja to zielona jestem jak liście wczesną wiosną, to i mnie "łopatologicznie pewne rzeczy trzeba tłumaczyć"
A na marginesie...życzenia szczęśliwego Nowego 2007 roku
Pozdrawiam...

Zaczniemy na poważnie od stycznia, dwa treningi tygodniowo, najprawdopodobniej w środę i w niedzielę w godzinach wieczornych (koło 19stej, 20stej). Wszystko zależy od tego, kiedy ujeżdżalnia będzie wolna. Treningi odbywają się na Czechowicach, w Psiej Krainie (ale tylko na jej terenie, oni nie mają z tym nic wspólnego), która znajduje się na terenie ośrodka wypoczynkowego.

Posted

No cóż: Hanys Power Agility Team... :roll: :multi: ;)

Godelaine napisała:
"Na szczęście mała wróciła już do formy"
Całe szczęście! :smile:

Frenkino napisała:
"Cos tam slyszelismy... w kazdym razie ja slyszalam!!"
Dziekuje! Dla takiego stwierdzenia warto było krzyczeć! :lol:

• 2 weeks later...
Posted

To ilu agilitowców liczy HPAT? :D
Ja też niestety nie zdołałam przeczytac całego tematu...
Skąd wzięliście przeszkody?
Czy mozna by przyjechac zobaczyć jak to jest?

Posted

Mazda, a ja Cię chyba znam.. a raczej moja mama Was zna (ZBM). Kiedyś właśnie się spotkaliśmy na pikniku koło z psem za pan brat przy M1 w Zabrzu :eviltong:.Z mamą byłam i moją bokserką, a Wy jeszcze ze szczeniorem ;).