nathaniel Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 mój kierowca stwierdził, że on nie jedzie bo leje i przecież w taką pogodę psy biegać nie będą chciały :roll: jestem uzależniona od decyzji dorosłych :roll: Quote
Aten@ Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 no i nie pojechałam, z racji tego, że nikt się nie wybierał :( Quote
psiuroszczura Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Noo, my z maksem nie damy rady przyjechać, ale przed świętami będę zmotoryzowana, to będziemy jeździć do Czechowic autkiem.. :D. A propos spotkania piątkowego to było to czego się spodziewałam... :D Quote
Ecco Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 A propos spotkania piątkowego to było to czego się spodziewałam... :D To znaczy :???::???::???: Quote
marmara_19 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 tzn,ze bylo zaje....ie fajnie:D zapewne o to Beacie chodizlo:D Quote
Noelani Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Przeczytalam kilka ostatnich stron i dalej nic nie wiem :oops: Czy sa juz jakies szkolenia Agility na Slasku? Wszelkie informacje beda mile widziane (moga byc w telegraficznym skrocie ;) ) Quote
Cimi Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=2683&page=72 Chyba mało przeczytałaś Noelani :cool3:. Już zaczeliśmy. Quote
Frenkino Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 czyli te treningi sa w niedziele?? (tylko o ktorej godz?) z tego co wyczytalam to kolo 15 tak?? :???: Quote
Aten@ Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 planujemy robić treningi w środy wieczorem, żeby nie kolidowały z flyballem, ale to wszystko zależy od tego, czy uda nam się wynająć ujeżdżalnię. Oprócz tego dodatkowy trening w któryś dzień weekendu, w celu nauczenia się tego, co zostało zadane w środę. Quote
Noelani Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 No dobra, to kiedy planujecie nastepne spotkanie i czy mozemy sie na nim stawic? ;) Quote
Aten@ Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 oczywiście, że zapraszamy. Ale szczerze mówiac nie wiem kiedy, trzeba śledzić wątek :) Quote
Aga&Zahir Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 "planujemy robić treningi w środy wieczorem, żeby nie kolidowały z flyballem, ale to wszystko zależy od tego, czy uda nam się wynająć ujeżdżalnię. Oprócz tego dodatkowy trening w któryś dzień weekendu, w celu nauczenia się tego, co zostało zadane w środę." Dziękuje za konkrety! :smile: A gdzie są te treningi? W Gliwicach w Psiej Krainie? Quote
Frenkino Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Tak w psiej krainie!! To my sie tez stawimy, jak dacie znac!:cool3: Pozdrowionka dla Zahirka!;) Quote
psiuroszczura Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Ecco napisał(a):A propos spotkania piątkowego to było to czego się spodziewałam... :D To znaczy :???::???::???: To znaczy, że było tak jak napisała Bogna. :) Fajne spotkanie przy piwku, plus rozmowy o klubie i innych równie fascynujących rzeczach... :D Quote
nathaniel Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Aten@']planujemy robić treningi w środy wieczorem, żeby nie kolidowały z flyballem, ale to wszystko zależy od tego, czy uda nam się wynająć ujeżdżalnię. Oprócz tego dodatkowy trening w któryś dzień weekendu, w celu nauczenia się tego, co zostało zadane w środę. a czy jest możliwość,żeby wpadać tylko w weekend? (trochę tak bezsensu... ;( jakbym przyjeżdżała tylko w weekend ;( ) Bo jeśli mi się plan w szkole zmieni, to krucho będzie ze środami. aneciorek ja też sobie zawaliłam semest szczególnie z niemca :roll: Quote
Anecioreczek Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 ja pojutrze nie moge... musze na matme kuć...:placz: uwaliłam pierwszy semstr ..drugi już nie moge..:placz::flaming: Quote
Anecioreczek Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='ma-ja']Przyszly mi jeszcze takie nazwy do glowy: DIABOLO :diabloti: TORNADO SPEED DYNAMO oraz bardzo ladna nazwa gwiazdozbioru - ORION (w koncu w sklad beda wchodzily same gwiazdy :cool3:) i jeszcze HANYS POWER :evil_lol: jestem przeciw Hanys Power... :shake: :eviltong: Quote
Cimi Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Anecioreczek napisał(a):jestem przeciw Hanys Power... :shake: :eviltong: A dlaczego :cool3: ? Ale w środy będzie w okolicach godziny 19. Quote
Aten@ Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 im dłużej o tym myślę, tym bardziej jestem za Hanysy Power :cool3: to jest tak paskudne, że aż piękne :lol: Quote
Gwarek Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Środy bardzo mi sie podobają:) I Hanys Power też :) Quote
marmara_19 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 no hanys power jest super:D:D ale co ze sroda?? Quote
Qudlata Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Hej,czy ustaliliście jeszcze coś ważnego na tym spotkaniu ? Co do nazwy to nanysy sa super :lol: Quote
Ecco Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Witajcie Hanysi. Udało mi się w końcu dzisiaj dodzwonić do Psiej niestety nic nie załatwiłem osoba, która odebrała tel przemiła pani nie była władna do podejmowania decyzji. Informacje, które uzyskałem to proszę dzwonić do oporu do Janusza, i z nim załatwiać dalej. Próbuję, więc do oporu! Mamy taki niefortunny okres przed świąteczny wszyscy szaleją. Ludzie zbierajcie do skarpet kaskę oglądałem ceny torów i powiem szczerze szczęka i opadła. Nie ma najmniejszych szans żeby się zmieścić w kwotach, o których rozmawialiśmy na spotkaniu. Niech POWER bedzie z Wami:angryy: Quote
Recommended Posts