Godelaine Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 :D :D :D Ja przede wszystkim dziękuję Oskarom (używając określenia Sebastiana :lol: ), dzięki którym wciąż mam wszystkie dokumenty i indeks (stracić indeks na V roku, to by była jazda!). Jesteście WIELCY! :) Quote
Ecco Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Oskar ma coś w sobie znalazł i mój portfel Quote
nathaniel Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Opowiedzice o tym koniecznie. Czy jutro jest spotkanie na torku, u mnie w Zabrzu mróz trzyma, dlatego sie pytam ;) Quote
Ecco Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Ludziska mam kolejną propozycje Citi Perros w wolnym tłumaczeniu angielsko hiszpańskim brzmi Miejskie Psy Quote
sisay Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Przyszly mi jeszcze takie nazwy do glowy: DIABOLO :diabloti: TORNADO SPEED DYNAMO oraz bardzo ladna nazwa gwiazdozbioru - ORION (w koncu w sklad beda wchodzily same gwiazdy :cool3:) i jeszcze HANYS POWER :evil_lol: Quote
marmara_19 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 hahahaha hanys power jest super:D:D Quote
Aten@ Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 równiez dziękuję wszystkim za super towarzystwo wczorajszego wieczoru :D a co do nazwy: obstaję za Aloha, Citi Perros i Diabolo - ale i tak najlepsze jest Zajebiści Agilityści :diabloti: Quote
patka i oskar Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Ecco napisał(a):Oskar ma coś w sobie znalazł i mój portfel Oskar ma poprostu zaje.... nos:evil_lol: a co do "hanys power" to Ci się to Monia udało, uśmiałam się:lol: Citi perros i Diabolo są fajne:loveu: Barrrdzo miło wczoraj spedziliśmy z Wami czas:loveu: . Mam nadzieję że nasze plany wypalą, a jak nie to przynajmniej na piwo się razem wybierzemy bo to nam nieźle wychodzi:evil_lol: :lol: Quote
nathaniel Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 na 14 tak? kombinuje sobie właśnie transport ;) Quote
Aten@ Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='nathaniel']na 14 tak? kombinuje sobie właśnie transport ;) tak, na 14sta :) Quote
Cimi Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Nas nie będzie. Jedziemy na szkolonko :lol:. Quote
marmara_19 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 nas tez nie ebdzie bo razem z agata jade:D Quote
nathaniel Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 apropos jak nazywa się ten ośrodek ? :oops: Quote
Frenkino Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 To kiedy beda pierwsze zajecia agility w Psiej Krainie??(dzien i godz) w koncu sie zalogowalam:multi: !! Desti czemu cie dzis na flyballu nie bylo??:placz: Quote
Aten@ Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 moja jutrzejsza obecność staneła pod znakiem zapytania :-( będąc z Tosiem na spacerku wpadłam do dziury i skręciłam nogę w kostce :angryy: jak na razie boli jak cholera, ale jeśli tylko będę w stanie jutro stanąć na nogę, to przyjeżdżam :cool3: Quote
sisay Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 To wracaj do zdrowia! Ostatnio moja skrecona kostka goila siue 2 miesiace.... ale w ten sam dzien wystawialam psa na miedzynarodowce, wiec dasz rade :evil_lol: Ja mam znow dylemat - Gaga dalej cieczkuje, a dla Bu bedzie za zimno. Nie mam dla niego plaszczyka, przy plocie nie wysiedzi. Zobacze jaka bedzie pogoda :p Quote
Ecco Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Witajcie Francio fajnie, że jesteś. A teraz do rzeczy z gościem od psiej nie udało mi się dzisiaj porozmawiać jutro jest niedziela i chyba nie wypada, mam opory. Rozmawiałem dzisiaj z Tomaszem raz na dwa tygodnie będzie do nas przyjeżdżał. Hanys Power jest bomba Quote
Aten@ Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 ma-ja napisał(a):To wracaj do zdrowia! Ostatnio moja skrecona kostka goila siue 2 miesiace.... ale w ten sam dzien wystawialam psa na miedzynarodowce, wiec dasz rade :evil_lol: dzięki :) przeżyłam dziś giełdę, to przeżyję i trening :razz: a tak nawiasem mówiąc, to widzę las rąk osób chętnych na dziś :lol: ludziki meldujcie się, cobym sama tam nie była :mad: nathaniel napisał(a):u mnie leje jak z cebra........ to tylko deszcz... poza tym, u nas nie pada, tylko lekko mży ;) Quote
Gwarek Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Ja niestety jestem obciążona przedświątecznymi obowiązkami rodzinnymi :shake: W tym roku mogę zapomnieć o wolnej niedzieli :angryy: Quote
Recommended Posts