Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:D :D :D

Ja przede wszystkim dziękuję Oskarom (używając określenia Sebastiana :lol: ), dzięki którym wciąż mam wszystkie dokumenty i indeks (stracić indeks na V roku, to by była jazda!). Jesteście WIELCY! :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyszly mi jeszcze takie nazwy do glowy:

DIABOLO :diabloti:

TORNADO

SPEED

DYNAMO

oraz bardzo ladna nazwa gwiazdozbioru - ORION (w koncu w sklad beda wchodzily same gwiazdy :cool3:)

i jeszcze HANYS POWER :evil_lol:

Posted

równiez dziękuję wszystkim za super towarzystwo wczorajszego wieczoru :D
a co do nazwy: obstaję za Aloha, Citi Perros i Diabolo - ale i tak najlepsze jest Zajebiści Agilityści :diabloti:

Posted

Ecco napisał(a):
Oskar ma coś w sobie znalazł i mój portfel

Oskar ma poprostu zaje.... nos:evil_lol:

a co do "hanys power" to Ci się to Monia udało, uśmiałam się:lol:
Citi perros i Diabolo są fajne:loveu:

Barrrdzo miło wczoraj spedziliśmy z Wami czas:loveu: . Mam nadzieję że nasze plany wypalą, a jak nie to przynajmniej na piwo się razem wybierzemy bo to nam nieźle wychodzi:evil_lol: :lol:

Posted

moja jutrzejsza obecność staneła pod znakiem zapytania :-( będąc z Tosiem na spacerku wpadłam do dziury i skręciłam nogę w kostce :angryy: jak na razie boli jak cholera, ale jeśli tylko będę w stanie jutro stanąć na nogę, to przyjeżdżam :cool3:

Posted

To wracaj do zdrowia!
Ostatnio moja skrecona kostka goila siue 2 miesiace.... ale w ten sam dzien wystawialam psa na miedzynarodowce, wiec dasz rade :evil_lol:

Ja mam znow dylemat - Gaga dalej cieczkuje, a dla Bu bedzie za zimno. Nie mam dla niego plaszczyka, przy plocie nie wysiedzi.
Zobacze jaka bedzie pogoda :p

Posted

Witajcie

Francio fajnie, że jesteś.
A teraz do rzeczy z gościem od psiej nie udało mi się dzisiaj porozmawiać jutro jest niedziela i chyba nie wypada, mam opory.
Rozmawiałem dzisiaj z Tomaszem raz na dwa tygodnie będzie do nas przyjeżdżał.

Hanys Power jest bomba

Posted

ma-ja napisał(a):
To wracaj do zdrowia!
Ostatnio moja skrecona kostka goila siue 2 miesiace.... ale w ten sam dzien wystawialam psa na miedzynarodowce, wiec dasz rade :evil_lol:

dzięki :) przeżyłam dziś giełdę, to przeżyję i trening :razz: a tak nawiasem mówiąc, to widzę las rąk osób chętnych na dziś :lol: ludziki meldujcie się, cobym sama tam nie była :mad:

nathaniel napisał(a):
u mnie leje jak z cebra........

to tylko deszcz... poza tym, u nas nie pada, tylko lekko mży ;)