Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Możesz spytać się w autobusie, na którym przystanku wysiąść, żeby dojść do oczyszczalni ścieków. Ktoś na pewno będzie wiedział.

Posted

Hej, postanowiłam zalogowac się na dogomanii, specjalnie po to, zeby sledzic ten watek :)
(Jestem ta od Owczarka-Yetiego) :)

Chciałam na początku bardzo serdecznie podziękować za miłe spotkanie ;)

Cimi, jak widzę jesteś właściecielka tej bokserki-suni i jesteś z Gliwic. Jeśli chcesz to mogę Cię zgarnąc gdzieś z miasta, bo bede jechac samochodem, a yeti bedzie sie grzecznie zachowywal przy suni.

Posted

Cimi napisał(a):
Qudlata, dzięki :lol:, ale w sumie nie ma już takiej potrzeby ;). Nawet miło się jeździ się autobusem i Fionie też dobrze to zrobi :lol:.

no ja myślę :mad: :eviltong:

Posted

He he tez kiedys podrozowalam duzo autobusem ;] ma to swoj urok, szczegolnie,jak ludzie widza mnie przez drzwi i rezygnuja z wsiadania. Yeti w kagancu wyglada jak jakis psi 'zakapior' :)

pozdrawiam i dozobaczenia w niedziele. Moze przybedziemy w pelnym skladzie :)

Posted

Cimi napisał(a):
Sebastian, może być ten przystanek Kochłowice :cool3: ? Jeszcze, popytam sie, który konkretnie i sprawdze na mapie :lol:.

Jeżeli myślimy o przystanku przy oczyszczalni ścieków to ten przystanek znam. O której godzinie mogłabyś tam być ?

Posted

Ok.. mam już znalezione linie :lol:. Jadę 6, a następnie 657(może mi ktoś napisać czy dobrze wybrałam busy :cool3: ?). Frodka może przyłączysz się do mnie :lol: ? Sebastian, jeszcze będę na mapie sprawdzać co i jak gdzie dokładnie mam wysiąść, bo 657 jedzie koło oczyszczalni. I gdzieś tam będę po 11.

Posted

[LEFT]No i jak z niedziela? :cool3:
Czy macie juz jakies pomysly, jak zorganizowac zajecia, czy bedziemy myslec na zywca na miejscu?

Mam maly znak zapytania co do niedzielnych zajec, bo kroi sie problem z transportem, ale sprobuje go rozwiazac, moze sie uda ;)

I dla swietego spokoju, mojego i ogolnego, zabiore tylko Gage :evil_lol: Ona i tak duzo lepiej bedzie sie bawic, no i efekt bedzie lepszy jak skupie sie tylko na niej :razz:
[/LEFT]

Posted

Talagia napisał(a):
My też chcielibyśmy kiedyś przyjechać, ale nie mam zielonego pojęcia jak i gdzie trafić... A moja orientacja w terenie jest bliska zeru...

A wiesz gdzie jest jeziorko Czechowickie :cool3:. Sprawdź na mapie i można jechać Toszecką cały czas prosto w kierunku Katowic, a po prawej stronie za przystankiem będzie zjazd i informacja, o Ośrodku wypoczynkowym TUR.

Kto będzie jutro :cool3: ? Nathaniel, może Ty wreszcie się pojawisz, bo tak bardzo chciałaś mieć agility na Śląsku i trenować to.

Posted

cimi, jeśli miałabym pewność, że mu "palemka" nie odbije to bym przyjechała, a wiem, że może zacząć "wariować" nawet pod koniec spotkania.
jeśli za tydzień nie spadnie śnieg to przyjadę, teraz mam taką , a nie inną sytuację w domu i się nie wyrwę.

Posted

Nathaniel, sory, ale za każdym razem znajdziesz wymówkę, a przecież tak bardzo się dopytywałaś właśnie o agility.

Co do szkoły, bo wcześniejszy post usunęłaś, cały poniedziałek mam zawalony sprawdzianami czy kartkówkami czy zwykłymi odpowiedziami ustnymi. Czyli na 6 przedmiotów, które mam muszę być przygotowana :roll:. Dla chcącego nic trudnego.
Bogusia, będziesz jutro :cool3:. ? A Ty Sebastian :cool3:.?

Posted

Cimi , gdybym mogła się wyrwać to bym przyjechała, ale a. się nie wyrwę b. nie mam kasy i kilka innych powodów , których przytaczać nie będe.
Skończmy może temat mojej osoby, bo zaczyna się robić nie przyjemnie.
Ciągle chce z tą "bestią" trenować, ale w sumie się tego boję, boje sie jego reakcji. Rambo nie jest też przyzwyczajony do jazdy autobusami,a musielibyśmy się tłuc dwoma-jak nie więcej.

Lepiej dla mnie i dla niego będzie, jak zaczniemy w przyszłym roku od wiosny.

do zobaczenia

Posted

[quote name='nathaniel']Ciągle chce z tą "bestią" trenować, ale w sumie się tego boję, boje sie jego reakcji. Rambo nie jest też przyzwyczajony do jazdy autobusami,a musielibyśmy się tłuc dwoma-jak nie więcej.
nie dowiesz się, jak nie spróbujesz :eviltong: a co do jazdy autobusem - moja tego nie lubi, całą drogę jest koncert wszelkiego rodzaju pisków, ale jakoś dajemy radę - w końu pies się przyzwyczai :razz:

a nawiasem mówiąc, paskudna pogoda dziś :( szkoda, że nie jest tak jak wczoraj :(

Posted

hejka!
Wszystko jest na dobej drodze bym dziś w końcu się pojawił.
O której się spotykacie i do której będzie trwał trening?

Pozdrawiam
Woo

Posted

Woo napisał(a):
hejka!
Wszystko jest na dobej drodze bym dziś w końcu się pojawił.
O której się spotykacie i do której będzie trwał trening?

Pozdrawiam
Woo

Spotykamy się o 14 na miejscu (Czechowice), kilka osób jest wcześniej, kilka później. Koniec treningu nie jest przewidziany na konkretną godzinę, wszystko zależy od chęci psów i właścicieli :lol:

Posted

Gaga mi zacieczkowala :mad: Poprzednia cieczke miala 3 miesiace temu! Ateraz miala byc sterylka :roll: Ta suka jest cala porabana, nie tylko w glowie :mad: :lol:
Bawcie sie dobrze ;)

Posted

już jesteśmy w domu, najedzone i powoli się rozgrzewamy :) Niestety, większość się wystarszyła pogody i nie dojechała :mad: Było nas tylko 5 piesków, wśród których znalazła się mała, pocieszna suńka (jak sądzę, to to był Woo ze swoja psinką), która biegała jak szalona w pełni szczęścia :lol: Moja małpa była dziś strasznie rozproszona, wszędzie jej było pełno, tylko nie koło mnie :angryy: A w pewnym momencie Fiona z Ateną zamieniły się imionami i pańciami, co w sumie było ciekawym doświadczeniem :lol: :evil_lol: Aczkolwiek bardzo miło się ćwiczyło z Fionką :p