psiuroszczura Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 No to ja też będę. Proszę mnie tez zapisać (jeśli są zapisy, bo wybaczcie, ale całego wątku nie chciało mi sie teraz czytać, ale zaległości nadrobię) :D 1 pies. Quote
Ecco Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Kochani moi z niewinnego spotkania robi się pomału pochód pierwszo majowy super, i w związku z tym mam pomysł. Pomyślałem sobie, że może fajnie było by nas zliczyć? Nadaje, więc sobie numerek 1:diabloti: Quote
Ecco Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 ALOHA Wszystkim ... trzymajcie kolejność bo to sie wszystko nam pogrygla ALOHA Quote
asiunia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Hej! To ja na 7 proponuje Olka:evil_lol: Quote
sporyszka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 witam to ja dopisze sie tez z numerkiem 8 a nie da sie w sobote tego spotkania odbyc bo to moze byc dluzsze spotkanie z tego co czytam a poniedzialek niestety do pracy ??:lol: Quote
Ecco Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ok ok ok... mamy 8 po 1 po 2 i po 3... Kto reflektuje na 9 ? Quote
Cimi Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Właśnie, nie dało by się przenieść na sobotę 25 listopada :cool3: ? Quote
Woo Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ecco napisał(a):Kto reflektuje na 9 ? Dziewiąteczkę, jeśli można, rezerwuję ja. Pozdrawiam Woo Quote
Loara Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 To my zglaszamy sie pod szczesliwa 11:multi: Quote
Ecco Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Komu 12 komu komu :mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Ecco Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 A NA FLYBALL TO NIKT NIE MA OCHOTY :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Cimi Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ecco napisał(a):A NA FLYBALL TO NIKT NIE MA OCHOTY :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Ja poczekam, aż będzie na Muchowcu :lol:, bo tak chyba miało być :cool3:. Quote
asiunia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ecco napisał(a):A NA FLYBALL TO NIKT NIE MA OCHOTY :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Hej! Obawiam sie ze gdyby moja rottka zawalila lapami z rozpedu w maszyne to zrobilaby dziury:evil_lol: Quote
Cimi Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Obawiam sie ze gdyby moja rottka zawalila lapami z rozpedu w maszyne to zrobilaby dziury:evil_lol: A co będzie jak z rozpędu wbiegnie na palisadę albo kładkę :cool3: ? :evil_lol: :evil_lol: Quote
marmara_19 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 ojj Aśka.. marudzisz;p Mecia to bardzo delikatna sunieczka:evil_lol: Quote
Asztir Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Witajcie! Ja się jeszcze nie odzywałam, ale wszystko śledzę. Właśni kończe ze stafikiem kurs na PPP w Alteri i z tego powodu mnie najprawdopodobniej nie będzie, chyba, że szybko zdam i przyjadę. Ja mam działeczkę ok 7-8 arów, na pewno na wiosne stanie tam drewniany domeczek na hotel dla psów, ale spokojnie przód będzie do zagospodarowania. Więc jeżeli nie będzie innego miejsca a będzdie się Wam chciało docierać do Czechowic - Dziedzic, nie daleko Bielska (jeden zjazd za Multispedytorem od strony Katowic) to zapraszam do siebie :) Mój Tata to złota rączka więc jak się go ładnie poprosi to możemy niektóre przeszkody zrobić sami - zwłaszcza te drewniane! Kupić tylko materiał i będzie gotowe. Piszę to tu dokładnie bo skoro może mnie nie być, to chciałabym abyście wiedzieli, że jest taka możliwość. :) Pozdrawiam Quote
Godelaine Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ha! Mamy szczęśliwą 13 :D Sobota czy niedziela - mnie wszystko jedno. Co do spotkania z psami - moja propozycja to efekt obserwacji treningów flyballa. Jeśli ktoś z Was ma psa, który potrzeuje trochę czau na przywyknięcie do innych ludzi - głaskania, dotyku, nieraz dość inwazyjnego - radziłabym wziąć go na spotkanie organizacyjne. Czemu? Bo w agility, jak i w takim flyballu, praca nie polega tylko na kontakcie przewodnik - pies. Początki wiążą się często z asekuracją, a więc ewntualnym przytrzymaniem psa etc. Lepiej, żeby to nie byly zupełnie obce osoby. Oczywiście niby od czego są pierwsze treningi... Tylko przykładowo flyball pokazał, że chyba zaczęliśmy za szybko :roll: Oczywiście można się ze mną nie zgodzić... Tak czy inaczej, my będziemy. P.S. Ecco... Bardzo przepraszam, ale my jeszcze w sobotę się nie pojawimy. Ostatnia wystawa w sezonie :roll: Ale od niedzieli jestesmy już w pełni dyspozycyjne :D Quote
Recommended Posts