Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani moi z niewinnego spotkania robi się pomału pochód pierwszo majowy super, i w związku z tym mam pomysł. Pomyślałem sobie, że może fajnie było by nas zliczyć?
Nadaje, więc sobie numerek 1:diabloti:

Posted

Ecco napisał(a):
A NA FLYBALL TO NIKT NIE MA OCHOTY
:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Ja poczekam, aż będzie na Muchowcu :lol:, bo tak chyba miało być :cool3:.

Posted

Ecco napisał(a):
A NA FLYBALL TO NIKT NIE MA OCHOTY
:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Hej!

Obawiam sie ze gdyby moja rottka zawalila lapami z rozpedu w maszyne to zrobilaby dziury:evil_lol:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Obawiam sie ze gdyby moja rottka zawalila lapami z rozpedu w maszyne to zrobilaby dziury:evil_lol:

A co będzie jak z rozpędu wbiegnie na palisadę albo kładkę :cool3: ?

:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Witajcie!
Ja się jeszcze nie odzywałam, ale wszystko śledzę. Właśni kończe ze stafikiem kurs na PPP w Alteri i z tego powodu mnie najprawdopodobniej nie będzie, chyba, że szybko zdam i przyjadę.
Ja mam działeczkę ok 7-8 arów, na pewno na wiosne stanie tam drewniany domeczek na hotel dla psów, ale spokojnie przód będzie do zagospodarowania. Więc jeżeli nie będzie innego miejsca a będzdie się Wam chciało docierać do Czechowic - Dziedzic, nie daleko Bielska (jeden zjazd za Multispedytorem od strony Katowic) to zapraszam do siebie :) Mój Tata to złota rączka więc jak się go ładnie poprosi to możemy niektóre przeszkody zrobić sami - zwłaszcza te drewniane! Kupić tylko materiał i będzie gotowe.
Piszę to tu dokładnie bo skoro może mnie nie być, to chciałabym abyście wiedzieli, że jest taka możliwość. :)
Pozdrawiam

Posted

Ha! Mamy szczęśliwą 13 :D

Sobota czy niedziela - mnie wszystko jedno.
Co do spotkania z psami - moja propozycja to efekt obserwacji treningów flyballa. Jeśli ktoś z Was ma psa, który potrzeuje trochę czau na przywyknięcie do innych ludzi - głaskania, dotyku, nieraz dość inwazyjnego - radziłabym wziąć go na spotkanie organizacyjne. Czemu? Bo w agility, jak i w takim flyballu, praca nie polega tylko na kontakcie przewodnik - pies. Początki wiążą się często z asekuracją, a więc ewntualnym przytrzymaniem psa etc. Lepiej, żeby to nie byly zupełnie obce osoby. Oczywiście niby od czego są pierwsze treningi... Tylko przykładowo flyball pokazał, że chyba zaczęliśmy za szybko :roll:

Oczywiście można się ze mną nie zgodzić...

Tak czy inaczej, my będziemy.

P.S. Ecco... Bardzo przepraszam, ale my jeszcze w sobotę się nie pojawimy. Ostatnia wystawa w sezonie :roll: Ale od niedzieli jestesmy już w pełni dyspozycyjne :D