Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki Cimi :)
Czy oni przenieśli się w inne miejsce czy są tam gdzie byli?
Mam kłopoty z dzwonieniem, ale może przy odrobinie wolnego czasu przejechałabym się do nich :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie nie wiem jak jest z ich terenem :roll:. Kiedyś byli na Ziemięcickiej, ale mieli problemy z terenem i się przenieśli, a na stronce dalej widnieje adres tej ulicy. Hotel mają w Wilczym Gardle, zaraz koło Smolnicy i tam też się spotykali na szkoleniu PT, więc prawdopodobnie będzie można spotkać ich tam.

Posted

Dziewczyny, dowiedziałyście się czy tor w Psiej Krainie jest już czynny? Bo ja gdzieś 2 tygodnie temu w Dzienniku Zachodnim (dodatek gliwicki) przeczytałam, że już tam odbywają się zajęcia.

Posted

Kochani,

pisze w imieniu Sebastiana z Tych. Niestety ma problemy z zalogowaniem sie inie moze jeszcze osobiscie wysylac postow.

Seba chcialby zorganizowac agility na Slasku :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: .
Proponuje spotkanie wszystkich zainteresowanych w Parku Chorzowskim pod zyrafa 26 listopada o godz. 15:30.
Seba bardzo prosi o potwierdzenie checi spotkania pod adresem mailowym: sw@kdr.com.pl .

Slazacy - LACZCIE SIE !!!! :multi: :lol: :multi:

Pozdrowka,
Marzena

Posted

Witajcie

Miło mi, że odpowiedziałaś na moją propozycje zebrania w jednym miejscu ludzi zainteresowanych agiliti oprócz Ciebie na mojego meila zgłosiły się jeszcze 2 osoby tak, więc jest nas czworo. To jest otwarta propozycja termin jak i miejcie mogą uldze zmianie tak, aby zebrać nas jak najwięcej.

A tak na marginesie moim zdaniem to wstyd, że w tak dużej aglomeracji, jaką jest Śląsk nie ma z prawdziwego zdarzenia ośrodka sportów kynologicznych. Tylko IPO jakoś tam kuleje.
Nikt za nas tego nie zrobi...

Pozdrawiam
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

Ecco fajnie, że napisałeś :lol:. Tylko ja jestem ograniczona pod względem dojazdu. Hmm.. no cóś bilet miesięczny mam tylko na Gliwice :evil_lol:.no postaram się coś z tym fantem zrobić, ale to w przyszłym miesiącu :lol:. A rodzice wozić mnie nie będą, bo się zanudzą na miejscu :evil_lol:.

Przekopiowałam to info na bokserowe forum :lol:, więc może jeszcze ktoś z bokseromaniaków się zgłosi :lol:.

A pytałam się Ciebie odnośnie flyball'a.. czy mogę dołączyć do grupy. Ale to raczej jak będą treningi na Muchowcu, bo jednak do Rudy Śl. dojazd z przesiadkami to nie dla mnie :evil_lol:.

Posted

Treningi Flyballu maja formę otwartą to jest początek i prawdę mówiąc każdy może do nas dołączyć. Mówiąc wszyscy, mam na myśli psy, które są bezwzględnie w rękach swoich przewodników, czyli komenda do mnie nie sprawia im problemu, to po pierwsze. Po drugie, pies ma zrobiony aport i jest nakręcony na dowolną zabawkę, i po trzecie pies musi być zwierzakiem socjalnym. Musi umieć bawić się z innym przewodnikiem. Takie są wymogi drużyny.

Oczywiście każdy może przyjść :-o:-o i spróbować.

Trzon grupy tworzą zawodnicy The Borders celem treningów jest start w zawodach, które odbywają się cyklicznie podczas spodkowej wystawy w marcu. Założenia są takie, aby oprócz nas The Borders wystartowała jeszcze jedna drużyna. Może dwie ........

Tak ja To widzę

Posted

Jeśli będzie to weekend to i ja wpadnę + siostra (mam taką nadzieję ;) ,że marudzic nie będzie.)
Narazie w fazie negocjajci jak coś będe więcej wiedzieć, to sie na maila zgłoszę.
(chodzi o spotkanie w celu ustalenia "faktów" o agillity ;) )

Posted

Czy wiadomo, gdzie mialyby sie odbywac zajecia i na jakich warunkach? Czy moze sa to rzeczy do ustalenia ;)

Chetnie wpadne, a nuz cos z tego bedzie :cool3:

Posted

PATIszon napisał(a):
Oj bedzie, bedzie! Zobaczysz! Ta sunia jest w sam raz do tego sportu!:cool3:

Pati, a skad wiesz ze akurat o niej mysle :cool3:
Powiem ci w tajemnicy ze to Ty mnie zainspirowalas!
Chociaz moze i Bua da sie namowic do zabawy, sprobujemy.
A z Gagulcem na poczatek chce sprobowac frisbee, bo ta cholera sprezyny w fabrycznym wyposazeniu :mad:

Posted

Bu jak najbardziej tez sie nadaje:D:D moje oba psiaki tez;p tylko z cekinem bedzie trzeba przecwqiczyc lazenie po wysokosciach;) bo duzy jest i nie ma gdzie chodzic;/ nie to co alfa ,ktora wlazi na drzewo przewalone na jakies 3 m wysokosci:D

Posted

PATIszon napisał(a):
A o kim? Majac takiego psa o czym inym mozna myslec?

Hehe, na zdjeciu nie widac jak ona skacze, fika, lata, biega, drepcze i reaguje na kazdy bodziec :mad: Nie musisz mnie przekonywac, wystarczyla tylko ta mala uwaga w Opolu, wlasciwie myslalam o tym wczesniej ale jakos bez efektu. Ale widzialam, ze Tobie wystarczyl jeden rzut oka na suke :cool3:
No ale dobra, nie robmy offa :)

Posted

ma-ja napisał(a):

No ale dobra, nie robmy offa :)

Spokojnie, jakiego OFF-a?
Przeciez rozmawiamy o agility... :niewiem:

A jesli chodzi o BU to spokojnie tez mozesz z nim skakac. Mysle, ze trudniej bedzie jego zmotywowac do pracy, ale nie mowie, ze sie nie da.
Mysle, ze powinnas mu poki co dawkowac emocje. Cwiczyc z suka, a Bu niech sie gapi na to przy plocie. Jego odwiazywac na krotkie, latwe i pelne nagrodek i pochwal sesyjki. Powinien zajarzyc, ze na torze jest super i zarcie daja i tez bedzie skikal.

Posted

Postaram się stawić z moim Alkiem na spotkanku w Chorzowie /jeśli pogoda nas nie odstraszy/. Alek to prawie roczny cavalier bardzo "nakręcony" na przynoszenie aportu, żywiolowy i skoczny więc myślę ,że bardzo dobrze by się sprawdził w czymś w rodzaju mini agility:loveu: